אני אחת מהן

דסדס

New member
עצוב וכואב לקרוא את זה

יש אנשים כ"כ טיפשים בעולם... יש איזה יוזמה ציבורית לעזור? כתבי עצומה? טלפונים? פקסים?

מצטרפת. יש מה לעשות?

זה איום. רעיון עוועים עולה בראשי. נאמר שמיקום הדירה (כתובת מדויקת) היה מתפרסם ברבים, נאמר שהיינו יכולים להציף את הדיירים במכתבים, טלפונים, מיילים, להראות להם שאנשים רבים חושבים עליהם דברים רעים? אהיה קיצונית יותר, נאמר שהיה נרשם גרפיטי ענק (אני נגד ונדליזם ביום יום) על קירות הבניין החיצוניים, דוגמת: כאן גרים בכיף נבלות... באותה הזדמנות אפשר כמובן לחרפן את העירייה, אבל האשם האמיתי לא נמצא שם, להם בכל זאת היתה יוזמה נדיבה.

דסדס

New member
../images/Emo45.gif

אין לי כישרון ציור, אבל אשמח לנסות לעזור עם הגרפיטי

אבזץ

New member
לטמטום ולרשע האנושי אין גבול.

ואם להיות מעט ציני, מענייין שהזונות בתל ברוך לא מורידות עד ערך הדירות. או שזונות בעברן גרועות יותר מזונות בהווה? יפה. לפחות מתקיים בתושבים שם נאה דורש ונאה מקיים - זונות!!!

Moon rise girl

New member
עצוב.

כל כך עצוב ומכעיס לקרוא על אנשים רעי לב וצרי מוחין - שאני בטוחה אם היו מבקשים מהם להגדיר את עצמם הם לא היו מהססים להשתמש במונחים "נאורים", "פתוחים" וכד'. באמת עצוב, מקווה שהעניין ייפתר ושיהיה לבנות האלה רק טוב.

מתלבט13

New member
גועל נפש שאין דוגמתו

גם בושה שראש העיר מתחשב בדיירים האלה. אני הייתי משאיר להם את פחי הזבל לא מפונים לאיזה חודשיים למען יחכימו קימעא

Le Fay

New member
אם זו דירת מקלט לשורדות התעללות,

אגף הרווחה לא היה אמור לשמור את מקומה, ייעודה וזהות הדיירות בה - בסוד גמור?

מותר לי

New member
../images/Emo10.gif

הם מטומטמים כל כך!!! מבלי "לאחל" להם כלום... אבל אם היה מדובר בילדים שלהם הם היו מגיבים אחרת... מאחלת לכן דירה עם שכנים נחמדים יותר

Le Fay

New member
בין 120 דירות, בכלל לא בטוח שאין שם

גם "ילדים כאלה". אבל הרי זה עצם העניין: שאין "ילדים כאלה". מה שיש אלה הורים ובני משפחה מתעללים "כאלה"; ו"כאלה" אינם מגיבים אחרת גם כשמדובר בילדים שלהם.

סטיגמות

לא מזכיר קצת את "ציד המכשפות" הקדום? כל מה ששונה, שאינו מתיישר לפי אמות המידה החברתיות המקובלות, מנודה. לצערי זה מצטרף לשורה ארוכה של צרות עין ואטימות לב כמו שריפת הוסטל לחבר'ה עם צרכים מיוחדים ממש לפני חג החנוכה.

למעלה