אני אחרי

vanilachip

New member
אני אחרי../images/Emo70.gif

בוקר טוב בנות! באתי לכמה דקות לעדכן,עדיין לא כל-כך נוח לשבת הרבה על המחשב..אבל מבטיחה לחזור בהקדם. אז ככה, ביום 06.08.07 עברתי לפרוסקופיה על-ידי סוריאנו (+ד"ר חן גולדשמיט שניתח אתו) בביה"ח אסותא פ"ת. הניתוח עבר בשלום, ולדברי סוריאנו היה ניתוח "חשוב" , היות והיה מה לעשות ולנקות. ההפתעה עבורי היתה שהחצוצרות כן היו נגועות במוקדים והידבקויות, בניגוד להערכה לאור צילום רחם תקין והיסטרו תקינה אף היא. סוראינו הסביר שהחצוצרות שוקמו, הציסטות נצרבו כדי לא לפגוע בשחלות וכל שאר המוקדים וההידבקויות נוקו והופרדו. כמובן שהסבר מפורט יותר אקבל כבר בביקורת, בעוד 3 שבועות. כרגע אני בבית, בלי יותר מדי כאבים, בעיקר חוסר נוחות באיזור הבטן, אבל הליכות ומס' 2 בשירותים מקלים קצת
הסיוט הכי גדול של הסיפור- הקטטר
הוא הציק לי נורא והאחיות לא רצו להוציאו בגלל שלא היתה להם הוראה מפורשת. בגלל זה לא ישנתי כל הלילה ורק בחמש, אחרי שכמעט איימתי על האחות, היא הוציאה לי אותו. אז עצה לכל מי שעומדת לעבור ניתוח- תבקשו מהרופא שישאיר הוראות ברורות לאחיות! טוב, נראה לי שזהו לבנתיים, בהמשך אבוא להתעדכן בכל מה שפספסתי פה בבית החם! תודות רבות על איחולי ההצלחה והתמיכה שלכן בנות.
ונילה.

לולי72

New member
בוקר טוב ../images/Emo24.gif

שמחה שאת אחרי ושאת מרגישה יותר טוב, תנוחי לך ותתפנקי ושנשמע בשורות טובות.

מיכל235

New member
שמחה לשמוע שאת אחרי../images/Emo140.gif

תנוחי הרבה ותתפנקי לך. (דווקא לגבי הקטטר לי הוא בכלל לא הפריע, היה לי נוח שלא הייתי צריכה לקום לשירותים). תרגישי טוב.

נועהב1

New member
ברוך שובך

כל הכבוד לך שעברת את זה כל כך יפה, וכל הכבוד למנתחים! תנוחי, מקנאה בך שאת ללא כאבים...

lior362

New member
הי

הי ברוכה הבאה ליאת אני שמחה שאת אחרי ואני מקווה שהיה לך בסדר באסותא. החלמה מהירה

vanilachip

New member
תודה, ולגבי אסותא../images/Emo26.gif

אני אישית לא אהבתי את הבית חולים. בהתחלה שמו אותי בחדר קטן וקלסטרופובי וכמעט בכיתי להם ואז העבירו אותי לחדר יותר נורמלי. היה לי מוזר שאין שירותים ומקלחת בחדרים, אלא רק מחוץ (אם כי יש הרבה תאים שמפוזרים בסמיכות לחדרים). דבר נוסף, הצוות של האחיות לא היה משהו בכלל, חוץ מאחת יוצאת דופן ונחמדה, אבל היא הגיעה ביום שאחרי הניתוח, שאז כבר פחות הייתי זקוקה לעזרתה.

lior362

New member
אותו מקום דעות שונות

מוזר. לי היה שם נהדר עד כמה שאפשר בבית חולים כמובן והצוות היה מעל ומעבר. טוב העקר שהכל מאחורייך ושאת מרגישה טוב . ושלא תחזרי יותר לבתי חולים ...אמן!

זואילי

New member
כיף שאת אחרי ../images/Emo140.gif

כמה זמן היית באישפוז? נהדר שמס' 2 הגיע כמו שצריך, זה מעודד ביותר. אכן חשוב שצוות האחיות יקבלו הוראות ברורות כדי למנוע אי הבנות ועצבים במצבנו העדין. תמשיכי לנוח ולהתאושש, מקווה שעם כל יום שעובר, האי נוחות תיעלם. ושיהיו ימים טובים ושקטים ללא כאבים.

vanilachip

New member
תודה זואילי!

הייתי מאושפזת רק לילה אחד, למזלי. שוחררתי למחרת ב-16:00, וגם זה רק בגלל שהמתנו לד"ר סוריאנו שיבוא לשחרר אותי...

יופי שחזרת

החלמה מהירה, וכמובן אם יש חום או כאבים לרוץ חזרה לרופא כדי שלא יהיה לך זיהום חלילה. לגבי הקטטר שימי
שאין לך צריבות כי לפעמים זה גורם לדלקתגם את זה עברתי. בשביל שתנוחי הנה כמה פינוקים:

מישמש33

New member
ברוכה השבה

שמחה מאוד לשמוע שהכל עבר בסדר ושאת מחלימה בבית כבר. תשמרי על עצמך, תנוחי ולא להרים דברים כבדים. שולחת לך מכאן
לחיזוק להמשך הדרך.

לוואנדר

New member
פרח| החלמה מהירה

שתמשיכי להרגיש טוב מאחלת לך חופשת מחלה נטולת כאבים וקחי הכל באיזי והשתדלי בעיקר לנוח ואם אפשר עוד לנוח לוואנדר

יופי! נפלא לשמוע ../images/Emo24.gif

תנוחי לך עכשיו. מקוה שאת מרגישה יותר טוב היום.

ברוכה השבה

שמחה לשמעו שעבר בשלום ונשמע שעבדו קשה. תרגישי טוב ותנוחי הרבה נשיקות

אוזנית

New member
יופי שחזרת ../images/Emo140.gif

מאחלת לך החלמה מהירה, תנוחי הרבה
ותרגישי טוב

ר ו מ י ה

New member
ברוכה השבה ../images/Emo24.gif

נהדר לשמוע שאת אחרי ומעתה אני מאחלת לך החלמה מהירה והתגשמות חלומות
מתפללת שהניתוח יביא איתו את התוצאה הכל כך רצוייה
לגבי אסותא- צודקת, לא ייאמן שמדובר בבית חולים פרטי הן מבחינת היחס והן מבחינת התנאים. אומנם אסותא ת"א עוברים למתחם חדש ברמת החיל, אך אני לא רואה איך זה ישפיע על היחס.

vanilachip

New member
תודה רבה רומיה ../images/Emo42.gif

יש לך איזושהי יכולת לעודד אותי ולחזק חשיבה חיובית, אולי בזכות הנס הפרטי שקרה לך.. לגבי אסותא- דווקא בת"א, בזמן השאיבות, היה לי יותר נחמד. היחס של האחיות היה הרבה יותר טוב ולמרות שהייתי בחדר עם הרבה בנות לפחות היו שירותים בתוך החדר..

שאלות

ראשית מקווה שאת מרגישה טוב מיום ליום .. ומתחזקת .. (גם אני רוצה להיות כבר אחרי) ואם תוכלי אז יש לי שאלות . אני עומדת לעבור שם ניתוח עוד חודש (פעם שעברה היה לי לפני 6 שנים בתה"ש) .. האם הנתוח שלך היה לקראת הערב ? אז באיזה שעה למעשה בפעם הראשונה "הקימו" אותך על הרגליים ? רק למחרת בבוקר ? ובאיזה שעה שיחררו אותך ? .. וכמה ימי מנוחה קיבלת ? המון תודה ומקווה שאני לא מציקה ..

vanilachip

New member
היי../images/Emo39.gif

את לא מציקה בכלל.. אני אכן מרגישה קצת יותר טוב בכל יום שעובר ובסך הכל ההחלמה מתקדמת יפה. הניתוח היה בשעה שש בערב ובגלל הקטטר לא קמתי מהמיטה עד 5 לפנות בוקר, וגם זה רק כי כר התחננתי להוציאו ולקום. מרגע שקמתי בפעם הראשונה לא הפסקתי לעשות את זה, בערך כל שעה. היתי עושה טיול במחלקה וחוזרת למיטה. שוחררתי למחרת ב-16:00, אבל יכולתי להשתחרר לפני כן כי הרגשתי טוב, פשוט חיכו לסוריאנו שיבוא לשחרר... לגבי ימי מנוחה, הם אומרים שהרופא נותן אותם רטרואקטיבית בביקורת. לי סוראינו אמר מינימיום שבוע להיות בבית, אני לקחתי שבוע וחצי. שיהיה לך המון בהצלחה! אם יש לך שאלות נוספות אני פה (או במסר..)

המון תודה

יופי שאת מרגישה יותר טוב .. תעדכני אותי בהמשך אם זה היה סביר אחרי שבוע וחצי לחזור לעבוד . (כולל נסיעות ונגיד הסעת הילד לבית ספר ) .. וכל ההתרוצציות .. האם זה יראה לך סביר .. שאני אדע כמה ימי חופש לתכנן לעבודה .. ,, אני מכירה את עצמי שאני מתאוששת לאט ולוקחת הכל "קשה".. ממש יוצאת מרוסקת גופנית מניתוח כזה..

למעלה