אני אחריי ובבית

ריבקה34

New member
אני אחריי ובבית

בוקר טוב, אני כל כך שמחה להגיד שאני אחרי וכבר בבית (מאתמול). אז סוריאנו ורוזין המלאכים המדהימים ניתחו אותי ומצאו יותר ממה שחלמו. מעבר לכך שהיה אנדו והידבקויות, הם גילו שבנתוח שעברתי לפני 9 שנים נשאר חוט מאוד ארוך שהתפתל לו מסביב למעי הדק ועד לצקלת. החוט הזה גרם להמון בעיות, זיהומים ושפע של חיידקים שרצו להם בכל האזור. החוט הזה גרם לנקב במעי הדק ולפיתולים במעיים. אני רק חושבת שאם המלאכים המדהימים הללו לא היו נכנסים לעומק, יכולתי לסבול מחסימות קשות במעי ולעבור כריתת מעי. אז בניתוח הם כרתו 2 ס"מ מהמעי הדק, הוציאו מוקד אנדו מהצלקת וניקו המון המון הידבקויות. אתן יודעות, אני עדיין לא מצליחה להאמין שהסתובבתי עם חוט שמזהם אותי במשך 9 שנים, עברתי במהלך ה9 שנים הללו 2 ניתוחים ואף אחד לא ראה זאת...זה מדהים. סוריאנו אמר לי בבוקר שלמחרת שהוא מאוד שמח שהוא ניתח אותי ושהוא מאוד שמח שהתעקשנו על פעולה רחבה. אמרתי לסוריאנו שאני פשוט מאוהבת בו, אולי עכשיו אני סובלת אבל אני מאמינה לו ובו שהוא ניקה אותי. בנות, אין לי מה להגיד, הוא מ-ק-ס-י-ם, אני לא מאמינה איך לא הכרתי אותו עד היום, אבל אתן יודעות מה אומרים, הכל מלמעלה. ורוזין.....סופר מקצועי. ועל המחלקה...ואוו, שלא נגיע, אבל אם כבר להגיע...זה למחלקת נשים בתל השומר, איזה צוות מדהים, כל אחת כל כך אימהית, כל כך דואגת ומחבקת. הן נתנו לי (ולכל חולה אחרת) להרגיש שרק אני שם ושהן שם בשבילי, מדהימות. שלחתי את בעלי הביתה לרמת הגולן כדי שיביא לצוות ארגז דובדבנים, בנות....כולם שם כל כך התענגו.....וזה המעט שיכולתי לעשות. אין, ממש מקסימות ומדהימות. אז זהו, עכשיו אני בבית, קיבלתי חודש חופשת מחלה, סוריאנו ורוזין ממש התחננו שאני אקח את הזמן ושאתקדם אט אט בגלל הנגיעה במעי, יש לי תור בעוד שלושה שבועות לביקורת. הפעם אני אכן מתכוננת לקחת את הזמן, אני לא רוצה לחזור לניתוח מספר 12. אז זה העדכון. מאחלת לכולכן יום נפלא ללא כאב ושפע של בריאות. ריבי

יופי../images/Emo24.gif

טוב לשמוע שאת אחרי והיה מוצלח
עכשיו תנוחי ותתפנקי
החלמה מהירה

זואילי

New member
ברוכה השבה ../images/Emo24.gif

וואו, איזה סיפור. וכן, בהחלט להתאהב.. בשניהם! מעכשיו - רק החלמה מהירה, איכות חיים ובריאות ואושר. שיהיה רק טוב

טוב לשמוע ממך ../images/Emo24.gif

קחי את הזמן לגוף ולנפש ותתפנקי, העיקר שזה יהיה הניתוח האחרון בהחלט
תשמרי על עצמך ותרגישי טוב

ברוכה השבה

שמחה לשמוע שעבר בשלום והכל בסדר. רוזין וסויראנו בהחלט משהו שלא מהעולם הזה אני מאוהבת בהם מאז הניתוחים שלי כך שבנות יקרות נא לעמוד בתור.......... וכמו שאמרו שני המלאכים קחי את הזמן ותתקדמי לאט......במיוחד בגלל הנגיעה במעי....וכמובן בגלל הניתוח תרגישי טוב תנוחי ואל תמהרי לשום מקום הכל יחכה. חיבוקים

וואוו...

איזה סיפור יוצא דופן.. העיקר שאת אחרי ושהכל בסדר.. החלמה מהירה..

למעלה