אני אחרוג ממנהגי

maiden over

New member
אני אחרוג ממנהגי

ולא אשאר בפורום זה כצופה בלבד. הרהור שעולה בי בדרך הלא נגמרת לכתיבת סינופסיס לסרט גמר: ציפור כל פעם שאני מתיישבת לכתוב. עולה בי ציפור מתה. שוכבת שם עם הכנפיים הכחולות שלא יעופו יותר. הסתכלתי עליה בעיניים כבויות. ועשיתי פוקוס עם העיניים על הדשא מאחוריה. כי לא רציתי לראות את העיניים שלה מסתכלות בי מקרבות אלי את המוות קוראות לי אליו. כל כך רציתי למות לפני שבוע. כשיהודה קם באמצע ששכבנו. ואמר שהזה שלו נגע בשלי. ועכשיו אין לו עולם הבא. צעקתי לו על יד הדלת שמה זה משנה, וכל הדתיים צבועים. כי גם ככה הוא הכניס אצבעות לתוכי. ונגע. ומה זה משנה עם איזה חלק הוא נוגע. והוא לבש את המגבעת והחליפה המחוייטת למידה שלו, ופשוט עזב את הדירה. את הדירה שלו. הדירה החשופה הזאת. על כל אלפי הספריות קודש שבה. ואני הולכת, ערומה. אוספת את שובל הבגדים שהשארתי בין הכניסה עד למיטה. מתלבשת. מכסה את עצמי מים ספרי הקודש היתומים המביטים בי. הולכת אל מקרר הרווקים הריק שלו. אוכלת עוגיה. ונשבעת לא לחזור לשם אף פעם. אני יורדת במדרגות, ושומעת מכל הבתים את ניגוני השבת. מתגעגעת לאמא. לאבא. לתפילת שבת. לסעודת שבת בבית. ובחניה, כמה חרדים חוזרים מהכותל. לא מעיפים מבט. רציתי למות. רציתי שהאדמה תבלע אותי. כעסתי עליו. ידעתי שהוא באמת מפחד שאין לו עולם הבא. ואין לו טעם לחיות. האמנתי לו. לרגע, חלחלה בי המחשבה שאולי גם אני? אולי גם אני כרת? אבל הכעס עליו, היה חזק יותר.

גמאני כנל. ../images/Emo39.gif

ובכלל, עולמאזה יפה יותר מעולאמבה, אז אל תדאגי. "בכל פעם שאני מתיישבת לכתוב עולה בי ציפור מתה" (בלי הנקודה) - זה יפה. גם בגלל שאם כתבת בטקסט שלך על ציפורים ומוות רוב הסיכויים שהוא ייתן השראה נעימה, וגם בגלל שמצחיק אותי לקרוא לגוש בגרון ציפור מתה.

maiden over

New member
ברוך הנמצא:)

(פעם אפי אפילו הכיר לי אותך, אם זכרוני אינו מטעני..

אוי, מרגיז.

מרגיז שחינוך רב-שנים לא נותן לחיות, מרגיז שחינוך עקום מפריד בין אוהבים. ‏ אינני מדבר על נכון או לא נכון, אני מדבר פשוט על חינוך ותוצאותיו. ‏ עצתי לך, בין אם רצית עצה ובין אם לא - אם רצונך בו - אל תתני לו לברוח. התגובה שלו היא תגובה של פחד מושרש עמוק, לא משהו נגדך. יהיה עלייך להראות לו שהאהבה אלייך חזקה מהפחד שלו, וכנראה גם חשובה יותר. ‏ וכמובן, אצטרף למחמיאים מעליי לכתיבתך המצוינת.

maiden over

New member
זה בסדר..

כבר חלפה מאז שנה. היגון התמסמס, ונותרו רק זכרונות נעימים..

למעלה