אני אחותה של FAME69

FAME 69

New member
אני אחותה של FAME69

לפני כ-5 חודשים התחלתי לראות אור חיוור-מעיין קו מתאר סביב אנשים ואוביקטיים שונים לעיתים תוך כדי עצימת עיניים אני רואה דמויות -פרצופים של אנשים לא מוכרים וקטעים לא מובנים מסיטואציות שונות תוך כדי אני שומעת וחשה באופן פיזי אני לא יודעת אם זה הדימיון כי אני לא עובדת כבר תקופה ארוכה ובכלל מבולבלת ודי אבודה או משהוא קיים שהוצאתי מפורפורציות אבל אני די מבוהלת ולא יודעת מזה מה אני אמורה לעשות אם זה/ האם יש מסר מההדרכה שלי שעל לקבל. ועוד נושא- עבודה אני כבר שנה לא עובדת..מה יקרה איתי תודה שמי אורטל

רותי 11

New member
ברוכה הבאה אחותה של FAME 69

האור החיוור שאת רואה הוא בעצם ההילה הקרובה של אותו חפץ או האדם החלק הקרוב לגוף ולא משנה איזה גוף מפיץ אור לבן חיוור, ואת זה את בעצם רואה. מתוקה את בהחלט יכולה להיות רגועה את נפתחת לחלקים הפנימיים שלך וזה טוב, אין לך ממה לחשוש בכלל, תחשבי על זה שאם היית עובדת לא היית מגיעה לזה, לכן יצא מזה דבר טוב. קבלי את זה בברכה תשאלי את אחותך היא תוכל לענות לך גם על זה, אלה דברים שאנשים מאוד רוצים להיפתח אליהם, אצלך זה קרה בצורה טבעית קבלי את זה ככה וזה רק ילך ויתפתח ולטובה בלבד, אם כמובן לא תערבי את גורם הפחד בתהליך. ברגע שתקבלי את התהליך בצורה טבעית ולא תנסי להתנגד לתהליכים האלה, את גם תמצאי עבודה, הישיבה בבית היא ממש לא סתם. בכל אופן זה מה שנאמר לי. את צריכה להבין שלכל דבר יש סיבה

FAME 69

New member
תודה רותי

אני רואה בזה כעול.. מה רוצים מיממני מה אני אמורה לעשות עם זה זה רחוק מלהיות אני .

רותי 11

New member
למה עול? ולמה את חושבת שרוצים ממך משהו?

סה"כ את נפתחת לדברים שלא הכרת עד כה לא אמרו לך לעסוק בזה, חשוב הוא שתהיי מחוברת יותר לעצמך ולנשמתך זה הכי חשוב, אל תנסי להתנגד לדברים זה רק מערים קשיים. תזרמי עם מה שקורה קבלי באהבה והדברים הטובים יגיעו עם זה.

למעלה