אופטימיות בשלבים..... 14
פ פשוט אישה** New member 19/10/02 #36 עכשיו..... אתם לא יותר אופטימים???.... חחחחחחח.......חחחחחחחח...
ב ב ר ד ק י ס ט י ת New member 19/10/02 #39 מה.....מה..... לימדת אותנו שמוצא האדם מהקוף? למה את חושבת חוגגים בג´ונגל?......אין מקריות יקירתי
פ פ ש ו ט א י ש ה New member 19/10/02 #41 ואולי ....אולי...... על המוטות בג´ונגל יטפסו "נערי החלומות "... חחחחחחח..... מה אי אפשר לפנטז באופטימיות
ואולי ....אולי...... על המוטות בג´ונגל יטפסו "נערי החלומות "... חחחחחחח..... מה אי אפשר לפנטז באופטימיות
פ פ ש ו ט א י ש ה New member 19/10/02 #44 ../images/Emo12.gif חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח
../images/Emo12.gif חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח
ק קרן אור לי New member 19/10/02 #40 מפרגנות ../images/Emo6.gif על ההשקעה ועל העידוד עכשיו אני מרגישה נפלא תודה
ק ק ל י א ו פ ט ר ה New member 19/10/02 #22 ברדקקקקקקקקקקקקקקק ואני שואלת... "צרת רבים נחמת טיפשים"? שבת שלום, מתוקה!