אני אומר

the iron fairy1

New member
תשמע.. בשר זה רצח !(הודעה ארוכה)

ואין מה לעשות כי זה עובדה.. אם החיות מתות..זה אומר שהרגו אותם.. ואם הרגו אותם אז רצחו אותם משמע.. בשר ---> רצח ! אבל חוץ מהקטע הזה.. תשמעו אני לא צימחונית.. כי אמא לא מרשה לי .. כי אני כמעט לא אוכלת את שאר הדברים שיש בהם מה שיש בבשר.. אז אני הוכלת רק עוף.. כאילו שניצל ! אבל בשר זה פשוט דבר מגעיל.. אני לא מסוגלת לאכול את זה ..זה עושה לי בחילה מפה ועד יפו (חח). ובקיצור.. שכל אחד יחיה באמונה שלו.. מי שצמחוני שיהיה צמחוני.. אני שמחה לראות שיש במדינה הזאת אנשים שאומרים תדעה שלהם.. אבל די לנסות לכפות את זה על אנשים אחרים.. זה "כמעט" כמו הכפיה הדתית ...(חחחחחחחח הצחקתי ת'צמי!) ביי..

נגעת בנקודה רגישה !!

בשר זה כן רצח...אני צמחונית 3 וחצי שנים ואני אישית ממליצה לכל מי שצימחוני ויכול לחזור להיות טורף בשר לעשות את זה.... להיות צימחוני זה רצח עצמי...כל הבריאות שלי נדפקה וזה שיש לי אנמיה קשה לא עוזר במיוחד אז אם אתם לא רוצים להיות יותר בקופת חולים ובבית חולים יותר זמן מאשר אתם בבית אני ממליצה בחום לחזור לאכול בשר :)))

booly16

New member
יאללה סגרו את הנושא!

סאמק אל תגיבו יותר!!! דיי חלאס לא להעלות את זה יותר, סתם שטויות, רועי.. להבא בלי זה.. ;) חחחחח יאללה עפתי!! אנשים! צמחו לי כנפיים! ולא שתיתי רד בול! זין על רד בול!!

N E Z E K

New member
תקשיבי לי יקירתי...

להיות צימחוני זה בכלל לא רצח עצמי... כל עוד את שומרת על עצמך... אני טיבעונית ואני בריאה הרבה יותר מהרבה אנשים אחרים שאני מכירה שאוכלים בשר.. את פשוט לא שמרת על עצמך... יש לי רק חוסר בקולסטרול (בקצת) וב-B12 (שמאז ומתמיד היה לי בזה מחסור.. גם כשאכלתי גופות). בת'כלס, שאר הבדיקה שלי היתה מעולה!! אז זה שאת לא שמרת על עצמך (וחבל) לא אומר שאנשים אחרים לא יכולים להיות צימחונים/טיבעונים ולהיות בריאים..

מסטולית

New member
ממש אבל ממש לא היית צריכה להעלות את

זה....

יוווו אחותיייייי....!!!

אני אומנם לא אומרת לאנשים לא להיות צמחוניים כי לדעתי זה הדבר הכי טוב (תוספי מזון+טופו)---->לא בדיוק שאני עושה את זה אבל בכל מקרה... =/ אהממפפ...כן כן גם אני אנמית (גם אמא וגם אחות) וחופשי הבריאות נדפקה... אבל אני לאא מסוגלת לאכול בשר...או דגים...או ביצים...או משו שהיה פעם חיה!!!!!! לא מסוגלת לראות נבלה על הצלחת שלי סורי... קיצר...אנשים תהיו צמחוניים אל תהיו צמחוניים...לא משנה לי.. שכל איש באמונתו יחיה..ואני לא כופה על אפחד שום דבר.. תאכלו בשר.. אבל שהתעשייה של "ההתעללות בבע"ח" כבר תפסיק עם כל מה שהיא עושה!!! אז תאכלו כבד אווז יותר קטן ממה שאתם רגילים...זה יהרוג אתכם?!?! o_O

את צודקת...

אני לא לקחתי תוספי מזון עד שהבינו שאני קצת לא שמרתי על עצמי...אז הלכתי לעשות בדיקה של ברזל במחשבה שכבר מה יכולים לומר לי...אז אין לי ברזל ניקח כדורים והכל אהיה בסדר :) ( מה שנכון לכלל אוכלוסית העולם אבל אני מיוחדת...מסתבר :/) בהתחלה בדקו לי רק אנמיה...אבל לאט לאט מצאו לי עוד בעיות עד שבשלב מסוים אמרו לי שיש לי כנראה גידול סרטני במוח ( כן כן...ואני רק בת 18 ) אבל הבדיקות הוכיחו שהרופאים מפגרים ( יששש !) כרגע לא יודעים מה יש לי בדיוק...אני סתם מתעלפת כל הזמן...מה אני יגיד לך בחורה חולנית... אם הייתי מסוגלת לאכול בשר עוף דגים זה היה טוב כי זה דיי דופק לי עוד יותר ת'מערכת... בנתיים אני מחכה שיגידו לי מה הבעיה שלי :)))

SatLa X

New member
מה?!

יכול להיות לי גידול סרטני במוח בגלל שאני צמחונית?!?

N E Z E K

New member
זה לא קשור לצימחונות...

אפשר להיות צימחונים/טיבעונים מבלי לפגוע בעצמכם... אני לדוגמא צימחונית שנתיים וחצי וטיבעונית קצת יותר מחצי שנה, והבדיקות שלי יצאו מעולות.. אני במעקב.. (כל חצי שנה אני עושה בדיקות שהכל בסדר..)

מסטולית

New member
אני מציעה לך לחזור לאכול רגיל ומהר!

אולי זה לא פוגע לא לאכול... אבל אם תאכלי זה מוסיף מלא ויטמנים.... אז כדאי... את סתם פוגעת בעצמך!

טוב תקשיבו זה מהזה ויכוח חסר טעם

כי דוגרי כל מי שצמחוני כל הכבוד שאתם אנשים חזקים בנפש ומי שלא הוא לא פחות חזק אבל יכול להיות שהוא פשוט לא רוצה זה הכל אני עצמי צמחוני לא הרבה זמן חצי שנה כולה עוד מעט אבל כל הקטע הזה של בשר=רצח או חסה=רצח זה ממש מטומטם כי זה לא הולך לעזור ללכת ראש בראש וגם ויכוח בפורום לא יעזור כי צריך להכיר את האנשים וזה גםכ תהליך כזה שלוקח פול זמן אני הייתי טוחן סטייקים כל שבועיים ובכמויות ורק חצי שנה 7חודשים לפני נהייתי צמחוני הפסקתי לאכול כבד אווז אבל אני למשל התחלתי בגלל שהבטחתי לידידה שלי שאני ינסה וזה היה ישר אחרי מגש שלם של לבבות ויש אנשים שאומרים יא אפס אז מה הקטע בכלל וזה אבל זה לא ככה ואופס גלדתי אבל בקיצור אל תנסו לכפות צמחונות או בשריות(?) כי זה לא יעזור וכל החרא הזה רק עושה לצמחונים שם רע פשוט אם יוצא לכם לדבר על זה עם חברים דברו איצתם ואל תנסו לשכנע לכו באיזי ותסבירו למה אתם אבל בלי כל הציטוטים האלה מאנונימוס. זו דעתי וזהו אוהב אתכם עד הסוף כולנו חיים בעולם

booly16

New member
נו כבר יא'בני זונות חלאס לשרשר!!!!

הבנו ת'נושא, זה לא קשור בגרוש ואתם סתם מוסיפים עליו, פסדר כולם פה מפגרים!!! דיייייי להגיב!!!!!!!!!!!!!

למעלה