אני אומר

Kremboim

New member
אני אומר

שבשר זה לא רצח!!! א)זה פרנסה לסוחרי הבשר בשוקים. ב) זה טעים :) ג)שכל אחד יוכל מה שהוא רוצה. ד)... מה שהם חושבים...בצלחה!

היי היי!!! זהו...פה חציתם ת'גבול!!!

אני אומרת מה שאני אומרת...שבשר זה רצח!!!!!!!!!!!! טבעונות או נמות!!!! (למרות שאני לא טבעונית אבל סטיקר מעעגניב) צמחונות מצילה חיים!!!! אהממפפפ סתם למידע! אכילת כמויות גדולות של בשר כנהוג בחברה המערבית המודרנית מגבירה את הסיכון ללקות במחלות כגון מחלות לב, לחץ דם גבוה, אוסטיאופורוזיס וסוגים מסוימים של סרטן (ביניהם סרטן השד, סרטן המעי הגס וסרטן הערמונית). בשר ממשקים מתועשים מכיל גם שרידי כימיקלים וחומרים אנטיביוטיים, שכמויות גדולות שלהם משמשות להתמודדות עם המחלות האופייניות למשקים אלו. צמחונות חכמה מסייעת למנוע מחלות, ומספקת לגוף את כל היסודות הדרושים לבריאות תקינה ולאריכות ימים... תהיו בריאים ..!

rainbowgirl

New member
וואי..את מכירה את התירוץ הדפוק הזה?

"למה את לא צימחונית?" "אני רוצה,אבל קשה לי לוותר על בשר". אוי. אני כ"כ שונאת את התירוץ הזה. בלה. בשר=רצח

N E Z E K

New member
אנשים הם כאלה...

קשה להם להתמודד אז הם מתרצים... פשוט לא אכפת להם... חבל.

שטויות...

כן, אני לא אוהב את העובדה שרוצחים בעלי חיים אבל זה טעים לי, אז אני אוכל. פשוט כמה שזה יהיה... לא מתרץ כלום אני פשוט אוהב לאכול בשר

N E Z E K

New member
דווקא לא...

הקטע של "אני לא אוהב את העובדה שרוצחים בעלי חיים אבל זה טעים לי, אז אני אוכל"- זה מראה שלא אכפת לך בגרוש.. לא אכפת לך שרוצחים את החיות, ולא רק שלא אכפת לך, עוד אתה תומך בתעשייה הזאת עצם העובדה שאתה קונה ואוכל בשר.. ממש אין לי כח להמשיך את הויכוח הזה.. כל אחד בדעתו.. וזהו..

השמטתי משפט חשוב

לנכון, לא אכפת חי במידה כזאת שאני אפסיק לאכול בשר.. בוא נגיד ככה היה נחמד אם היה בשר שיפול משמיים ולא יצטרכו לרצוח חיות בשביל זה יאללה די.

booly16

New member
חסה זה רצח!

בשר זה טעים!!! שמעו, אם אנחנו לא נאכל את החיות האלה מי יאכל!? תהיה התפוצצות אוכלוסין!!! חוץ מזה אלוהים נתן לנו הרבה חיות בשביל שיהיה הרבה אוכל!!! דיי לכפייה הצמחונית!!! אבל בלי קשר עכשיו... אחי מה אתה כותב פה את השטויות האלה?? איפה הקשר?!

SatLa X

New member
בשר

זה מגעעיל איך אפשר לאכול עוף כשאתה יודע שזה היה פעם תרנגולת בלעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעע או פרה איכסהההה......!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! זה דוחה אותי רק לחשוב על זה אני נגעלת רק מלראות בשר קפוא

N E Z E K

New member
אוייי... איך אני שונאת את השטויות ש

"חסה זה רצח".. בוא אני יסביר לך משהו יקירי, חסה זה לא רצח.. עצם העובדה שאין לחסה מערכת עצבים כלשהי זה מראה שזה לא רצח.. אז בבקשה תחסוך ממנו את השטויות. ובקשר ל-"אם אנחנו לא נאכל את החיות האלה מי יאכל!? תהיה התפוצצות אוכלוסין!!!" - קודם כל יש שרשרת מזון בטבע שזה דואג שלא יהיה את מה שאתה מכנה "התפוצצות אוכלוסין", בשרשרת מזון הזו לא מוכנסים בני האדם, ועצם העובדה שהם מתערבים בשרשרת מזון זו זה מקלקל את האיזון בטבע.. טורפי העל בשרשרת המזון אלו הם הנמרים, עופות טורפים וכד' ולא בני האדם! אותם אוכלים המיקרואורגניזמים ומכאן מתחילה השרשרת מהתחלה (צמחים גודלים, ארנבים ובעלי חיים כאלה ואחרים אוכלים אותם וכך זה ממשיך) עד כאן היתה פינתנו בביולוגיה.. אנשים פשוט תחסכו מאיתנו סתם שטויות שאתם אומרים מבלי לדעת את נוכח המציאות..

booly16

New member
אוי ואבוי...

כמה שטויות אפשר לדבר!!! יא''אללה!??! בני האדם לא נכללים!??! מה יש לך!?!!!?!?! סאמק אמרתי כבר תסגרו את הנושא, דיי!!!!!!!!! חלאס!!!!!

N E Z E K

New member
בני האדם לא נכללים בשרשרת המזון..

לפני שאתה מדבר שטויות תלך לבדוק את זה... תשאל כל מורה לביולוגיה מהי שרשרת המזון ותיווכח לדעת שבני האדם לא נכללים בשרשרת המזון..

RuStY RaStA

New member
אני ממש מצטערת להודיע לך

שבני-אדם אכן ממוקמים ברשרת המזון. ואנחנו ממוקמים הכי למעלה. זה בטבע שלנו לאכול בשר, פעם זה היה לא פחות אכזרי מנמר שטורף זברה. רק שכל העניין הפך למתועש זה מוגזם בעיני. די להיות יפי נפש

N E Z E K

New member
אוייי..... עוד פעם זה...

וואייי... נמאס לי כבר להיכנס ולהתווכח על הנושאים האלה... למה שלחת את ההודעה הזאת?? סתם לעצבן פה אנשים ולהתחיל עם כל הוויכוחים?? כל איש באמונתו יחייה... חייה ותן לחיות לחיות.. חלאס! נ.ב- אהבתי את "טיבעונות או נמות".. חמוד.. אבל קיצוני מידי... אא... וכן.. אני בעצמי טיבעונית...

למעלה