אני אומר יאמי

EuroSims

New member
voici les résultats du vote de Sims

כמובן שלא יכולתי לפספס הזדמנות כזאת להצביע - כל החיים שלי רציתי להיות שופט בארוויזיון גברים
ההצבעה שלי תהיה מ-1 עד 12 במספרים זוגיים כאשר הגבר הכי טוב מקבל 12 נקודות, השני 10, השלישי 8 וככה עד לשישי - 2 נקודות והשביעי - נקודה אחת, השמיני לא מקבל (טוב אי אפשר לתת לכולם) and here are the results of The Sims Jurries
יער נקודה אחת יאיר 2 נקודות אורן 4 נקודות איתי 6 נקודות ארצ´י 8 נקודות טוב, אחרי התלבטות ממש ממש ממש ממש ממש קשה שהוכרעה רק אחרי שמצאתי נקודות דמיון בינו לבין מישהו שאני ממש לא סובל אני נותן את ה-10 נקודות שלי ל- אלון .... וה-12 נקודות מסימס הולכות ל... אסף!!! Asaf Twelve Points Asaf Douze Points Se Asaf Dodeka vathmous apote Sims c´est ca Termin la voix tribe de Jurries Sims... bonsoir... i hope it was as good for you as it was for me

MARMELAD

New member
ולהלן דעתי על המועמדים:

רוב המועמדים נראים כארחי פרחי המחופשים לדוגמנים בעלי מבט מבוהל של עגל בן יומו הנלקח לשחיטה. שניים מהם צועקים בראש חוצות על נשיותם המתפרצת ואין לי ספק שכשהם מגיעים למיטה הם שוכבים על הבטן במיידי. אחד מהם נראה כל כך רע ומזעזע אולם בשיחה עם מארגני התחרות נאמר לי חד משמעית שמדובר במתיחה שארגן יגאל שילון והנ"ל הוא לא אחר מאשר משה פייגלין מיודענו הזכור לטוב. אבל אני החלטתי שאני טיפוס חיובי ולכן אחלק כעת מחמאה לכל מועמד: החגורה שאיתי לובש חביבה. הסידור גבות של יער נראה קופי כמו הסידור של בת דודה שלי. ארצ´י נראה הרבה פחות רע מבתמונת הקלוז אפ (תבדקו באתר). המבט המטומטם של אורן פחות מגוחך מהחולצה שהוא לובש. יאיר נראה מהמם כשלא רואים את הפרצוף שלו. הבגדים שהלבישו את אסף מאוד מוצלחים כי הם מסתירים את הגוף המזעזע שלו. אלון בטוח ימצא עבודה אחרי התחרות כי סטייל של שוטף כלים כבר יש לו. אמרתי שאני אתן מחמאה לכל אחד!
ולחדי העין מביניכם ששמו לב שהחסרתי מישהו מהמועמדים - צודקים. אביב מהמם ואין עליו.

Yaniv-DC

New member
ממש כמו בתוכנית the fifth wheel

המשודרת ב-WB בה מוציאים לדייט חמישה אנשים (2 בנות ו-3 בנים או ההיפך) ובסוף כל אחד צריך להגיד מה הוא חושב על בני המין השני ולבחור עם מי הוא היה רוצה להפגש שוב. בדרך כלל זה עובד ככה: כריסטין, היה לנו חיבור טוב ונהניתי לדבר איתך סמנת´ה, את בחורה לעניין, נראית טוב ומאוד "FUN" סוזן, יש לך עיניים יפות, הבחירה שלי היא סמנת´ה (לרוב זאת עם החזה הגדול יותר).

Yaniv-DC

New member
תראו מי מגיע לרקוד איתנו בעוד10ימים

ב-13 ביולי הוא יבוא אלינו, יחלק תמונות וחתימות (?), ירקוד עם הקהל, ואם זה יהייה כמו בפעם שהביאו את החבר´ה של A&F - הוא גם יתפשט על הבמה לשמחת הקהל. כריס בקמן, החמוד מה -the real world ב-MTV.

Yaniv-DC

New member
ואם לחזור רגע לאמא...

מעניין באמת אם היא יודעת מה הוא יעשה ביום שבת ה-13 ביולי... אה, והתפוח נופל די רחוק מהעץ...

למעלה