אני אומרת לכן

אני אומרת לכן

תשכבו פעם אחת עם ילד בן 17 ולא תרצו להפסיק לעולם אני עדיין מתאוששת מהחוויה

קרב?

מלחמה ! ומי שאמר שדברים טובים נגמרים מהר טעה אני פשוט חייבת לאמץ אותו לחיקי שהפראות הזאת לא תתבזבז על מישהי אחרת

Single Malt

New member
מעניין מה היו התגובות אם היה נכתב

אני אומר לכם, תשכבו פעם אחת עם ילדה בת 17 ולא תרצו להפסיק לעולם אני עדיין מתאושש מהחוויה... ואסיים בקלישאה 'זה לא הגיל זה התרגיל...'

מקודה

New member
איפה ההוא שמתקן שגיאות? וופלה...

הוא יראה כינוי עם שגיאת כתיב, יעמדו לו השיערות שאין לו...

daniella1980

New member
את זה אני אשאיר לך,

מוותרת על התענוג הפדופילי משהו :) אין בי כל משיכה לבחורים צעירים מידי, הביצועים המיניים שמסופקתני שהם התמקצעו בהם (נו אז מה אם הם מסוגלים 8 פעמים ברצף? זה ממש לא מה שיהפוך אותם בעיני לזיינים משובחים), לא הם הקובעים עבורי אלא הריגוש המנטלי והשכלי שלי מאותו אדם. ספק אם ילד בן 17 יהווה לי גירוי אינטלקטואלי ואמוציונלי.

mistero

New member
איך שאת אוהבת את עצמך...

ממש דוקטור לפילוסופיה...גירוי אנטלקטואלי ואמוציונאלי...יופי לך...לא אומר, צריך להיות משהו, אבל בחייאת

daniella1980

New member
חח מה הקשר

אני זקוקה לגירויים האלו כדי להמשך למישהו, זה לא קשור לאהבה עצמית מופרזת. כמו שאתה נמשך לדברים מסוימים בנשים (ציצים? תחת? :) ), אני נמשכת לדברים מסוימים בגברים, כשהדומיננטים שבהם הם לאו דווקא הביצועים והיופי. לכן, אני חושבת שמישהו בן 17 לא יספק את הסחורה. מי שפתחה את השרשור רמזה לביצועיו במיטה ולא לדיונים הפילוסופיים שהם ניהלו, אז הגבתי שזה לא מה שיגרום לי לחשוק בבן 17. אני מודה אגב, שבגיל צעיר, כנראה שהתעסקתי יותר במראה. עכשיו, בגילי המופרז:) פחתה ההתלהבות מהעטיפה והתעמקה המשיכה בדברים חשובים יותר ומגרים יותר בעיני.

elad3d

New member
את מזלזלת בשכבת גיל שלמה

יש בני 18 שיכולים להפתיע אותך בתחום הזה, שלא לדבר בתחום התשוקה,בלי לרמוז לאף אחד :)

daniella1980

New member
לא מזלזלת בתחום התשוקה

ואתה יודע מה, אתה צודק, אסור לפסול באופן גורף1 אולי קיים מישהו בן 18 בעולם שיכול באמת לעשות לי את זה במובנים שציינתי. אולי אפילו כמה, אבל על פניו ומהכרותי איתם (יש לי אחות בטווח הגילאים הזה) זה לא נראה לי.

פוEט

New member
מה הצעדים הבאים שלך?

2 ילדים בני 8 וחצי? ואז 4 ילדים בני 2 ?

למעלה