אני אומנם לא ממש כאן אבל תמיד צופה

עסיס1

New member
אני אומנם לא ממש כאן אבל תמיד צופה

הבלבול ,חוסר הסבלנות וקושי תמידי מונע ממני אבל תמיד משתדלת להיכנס ללמוד ולהבין ממה שכלן כותבות יש לי התלבטות לא פשוטה אולי אתן תובילו אותי לאן שצריך ----- ככה, היתי אצל רופא לחוות דעת ראשונית לפני חודשיים שנתן הערכה של 30 אחוז נכות - מה אתן אומרות זה מספיק או לגשת לרופא אחר שאלולי יתן יותר? , והאם להוציא חוות דעת גדולה כלומר מפורטת וללכת עם זה ,כרגע יש לי 33 אחוז על פסיכאטר 25 אחוז ואפלה 10 ואם ייאשרו לי את ה30 אחוז אז המקסימום הוא 53 אחוז כמובן שעל הפיברו' לא נתנו כלום מה הייתן עושות ? היום יש לי פגישה עם העו"ד כמה פעמים קבעתי איתו וביטלתי לכן הוא יגיע אליי האמת שהוא פנה לרופא(דר' לוין) במטרה לעלות אולי את האפשרות והרופא לא היה מוכן יש מישהי שהלכה עם חוות דעת או בלי ומה יצא מזה בקיצור מה לעשות ??????????????. התיסכול הזה גומר אותי כל המצב מקשה עליי טוב הסבלנות מתפוצצת אז אודה לכן לעזרה תודה לימור

טל205

New member
את חייבת

חוות דעת מקצועית ועדיף מפרופסור שיפרט על העניין ורק עם עו``ד משופשף ומומחה בתחום. בהצלחה.

לימור- יש לך מספיק אחוזים כרגע

[מבחינת אחוזי הנכות הרפואית] השאלה היא מה זה נותן לך מבחינת אי כושר עבודה. על הפיברו לדעתי את צריכה לערער [אם יש מקום לכך] ואני בטוחה שדר אבלין יסכים לעזור לךבמקרה הזה. ספרי לנו מה אמר העו"ד חיה

עסיס1

New member
האמת שנולד לי אחיין חדש ולא הייתי מול מחשב

אז ככה עו"ד כבר פנה לדר' אבלין וטענתו שאין מה לעשות ועו"ד ממליץ על המכתב המורחב והוא אומר שאם לא ייאשרו נערער אבל לערער אחרי שדר אבלין טען על 30 אחוז מה כבר יש להוסיף הרי יותר מ30 אחוז לא ייתנו זה המקסימיון ואיך מדווח בפורום על 75 אחוז ויותר על פיברו אני במצב של אי יכול ללכת ברוב הזמן אז מה את מציעה ללכת על זה ולקוות שייצא יותר או ללכת לרופא אחר - מבחינת תקציב זה קשה אבל זה לכל החיים תודה וסורי

עסיס, לי יש % 40 על פיברו, ועשיתי

חוות דעת נירחבת אצל רופא תעסוקתי. זה עוזר בהרבה דברים. יקר אבל כדאי. בהצלחה.

למעלה