אני אומללה

hgkhvusv

New member
אני אומללה

אני נשואה בת38 עם 3 ילדים יש לי בעל מהמר כייפתי כל גרוש שיש לו הוא מהמר בעיקר במכונות מזל יש לו חברים באיזה קיבוץ ממרכז הארץ שכל יום שיש עושים לי אותו שחור כל יום שישי קוראים לו לשחק הוא הופך את כול העולם כדי להשיג כסף מתנהג אלי בגסות כי אני לא רוצה שהוא יסע הוא ממש הולך ו"תורם" להם את הכסף לי נראה שהם עושים עליו איזה שהיא קומבינה אבל כל מה שאני אומרת לו הוא לא מתייחס מקלל ומתנהג ממש מגעיל אני עובדת כמו חמור עובדת ב2 עבודות ולו אין בכלל הערכה עזרו לי אני מבקשת מה עלי לעשות כי לי נמאס.

אייבורי

New member
תתגרשי

אמנם יש לך בעל חולה (מכור להימורים) אולי יגידו לך שלא נוטשים חולה בשטח אבל הכי חכם עבורך ועבור הילדים פשוט להתגרש ולהתרחק ממנו.

ortal08048

New member
לא רק להתגרש אלא גם....

אני לא רק מציעה לך להתגרש אלא גם לקחת את זה יותר רחוק... להרחיק את הילדים מזה, בטח שלהפריד חשבונות ולהרחיק ממנו כל שקל שנוא יכול להגיע... צ'יק צ'ק הוא יהיה למטה ואולי אז הוא יהיה מוכן לקבל עזרה בתחום... זו מחלה ומחלה מאוד מאוד לא בריאה שתעבור לילדים שלך..

גל1 האחת

New member
תעזבי

איפה זה כתוב שאת צריכה לספוג את כל זה ? רוצה להיות עם חברים שלו שישאר שם .. אבל את תדאגי להיות "מכוסה" מבחינתך תשמרי על מה שיש זה הכי חשוב לך עכשיו ותשמרי על הילדים שלך שלא יהיו נוכחים בסיטואציות האלו

נומלה

New member
בואי נחשוב במה הוא מוסיף לחייך

נעים להיות איתו? לא הוא מפרנס את המשפחה? לא הוא אבא למופת? לא הוא מעריך אותך? לא הוא נותן לך סטאטוס של "אשה נשואה". תחליטי את אם עבור הסטטוס הזה את מוכנה לשלם בכל המגרעות שמניתי למעלה.

מחלת ההימורים הורסת כל חלקה טובה

מה שיפה פה שאת עובדת ב- 2 עבודות למען 3 ילדכם והוא עוד מצליח להוציא כסף בשביל החרא הזה וזה לא יום שישי הראשון..... אם את שואלת אותי... זה מפריע לך אבל לא ממש... אחרת כבר היית מתעוררת על עצמך!!!! איזה הערכה את מחפשת אצל קלפן?? תתחפשי ל"אס" תקבלי גם חיבוק.. אבל לא מעבר... כי ברגע שמגיעה הישיבה של הקלפים הוא שוכח מהכל... את צריכה לזעזע אותו ולהראות שלו שזה הקלפים מול הבית שלו ואם לא תתעוררי במהרה את תמצאי את עצמך עם 3 ילדים וגם בעל חצוף בלי קורת גג... כי בסוף שנגמר הכסף הם מהמרים גם על הבית!

czar

New member
מחזק, כל התשובות מעלה נכונות ועדינות מידי

את חסרת אחריות לילדיך ולעצמך אם את עוד שם, אין שאלה, מידית לעוף משם ולהפריד את הרכוש מיד.

hgkhvusv

New member
תודה

תודה לכם זעזעתם אותי הערתם אותי ועכשיו אני יודעת כיצד לנהוג הוא רוצה את החברים שלו שישאר איתם אני פותחת דף חדש עם הילדים שלי ובלעדיו העמיד לו תנאי או הקלפים או אני שתחליט תתקשר.

למה כולם ממהרים לפרק פה את החבילות של השכן

כ"כ מהר? אני בהלם!!!! אם ח"ו את היית מהמרת כפייתית- לא היית רוצה שבעלך יעזור לך ויביא לך את מיטב המטפלים הנפשיים/פסיכולוגים וכו'? מה זה? בעלך צריך אותך, החיים שלו כ"כ מעורערים, הוא במצב של שכרון חושים מההימורים ואת זורקת אותו? אל תצפי שאחרי יומיים הוא יצא מזה, להפך, זה רק יחמיר, אני לא פסיכולוגית אבל יש לי מספיק שכל כדי להבין שבעלך במצוקה, האבא של הילדים שלך במצוקה, אף אחד לא כפה עלייך להתחתן איתו, את בחרת בו- אז עכשיו תעבירי לעצמך בראש את כל הסיבות שרצית להתחתן איתו ותשתמשי ברגשות האלה כדי לרחם עליו ולהוציא אותו מהבוץ, זה לא קל אבל גם לגדל את הילדים בלי אבא שלהם לך (ולהם במיוחד) זה בטח לא יותר טוב. (ואת אישה שעובדת קשה כדי להחזיק את כולם לבד, אז תשקיעי עוד 'קצת' ואח"כ יהיו לך חיים טובים וגם לילדים- שאבא שלהם יחזור אליהם. (זה לא שהוא רוצח או מכה, אפשר להתגבר!!! בהצלחה)

בטח בטח...

בואי נראה איך את תגיבי אחרי הפעם הראשונה שבעלך יפסיד את כל החסכונות שלכם בהימורים ואפילו לא יבקש סליחה.

אני ישר יחליף אותו, ברור. היום זה מקובל, לא?

תראי, זה שבדור האחרון אנשים גדלו להיות מפונקים ולא להתאמץ ולהישאר נשואים בכל מחיר זה בעיה. ולא אני לא מדברת על ח"ו בעלים אלימים.(זה משהו אחר לגמרי), אבל תראי על מה מתגרשים, זה הגיע למצבים ש:משעמם לי עם הבעל/ אישתי כבר לא חתיכה כמו שהיתה אז בואו נתגרש. מה זה???? נכון, אף זוג לא מאושר 24 שעות, אבל מי שחושב שאם הוא יתגרש ואח"כ יהיה לו בטוח קל/נחמד/ מרגש/ טוב/נוח יותר- הוא טועה! ואני גם לא מדברת על זוגות שהתחתנו רק בשם האהבה ולא בדקו טוב טוב עם מי הם מתחתנים, הוא בעלה, לא איש זר!!! הוא אבא של הילדים שלה, במיוחד שהיא אומרת שרוב הבלאגן קשור ב'חברים' שלו. אנחנו יהודים, עם מיוחד, יש לנו את הכלים לבית חזק, רק צריך להשתמש בהם בתבונה.

אמרה האישה שמוכנה להעניש את בעלה

בעזיבת הבית רק בגלל שסרב לעשות איתה סקס...

אני לא אמרתי שאני יעזוב את הבית,

ומותק, ביהדות הבעל צריך לכבד את האישה יותר מאשר את עצמו, אז לפעמים צריך להעיר את תשומת ליבו. אני חיפשתי תובנות ועצות מאנשים שהמקרה הזהנ כבר קרה להם כדי לדעת איך לפתור(כן, גם אני שכחתי קצת כמה הריב הזה פשוט 'לא שוה את זה' וכנראה היינו צריכים את הזעזוע הזה כדי לעלות למעלה את הזוגיות שלנו... לא אמרתי שזוגיות זה דבר קל.

אני קצת קשת הבנה...

אז לדעתך אלימות פיזית או מילולית היא כן סיבה לעזוב את הבית אבל אם בעלך גונב מהמשפחה את כל הכסף שאת עובדת קשה מאוד בשבילו, אז זאת סיבה לעשות לו "פוצי מוצי, אני מבינה שקשה לך?" אני חוששת שאת עונה ככה כי פשוט אין לך למזלך ניסיון עם בעל שעושה דברים שמאוד מאוד פוגעים במשפחה שלו (כמו למשל להביא אותם למצב של עוני ומצוקה)

גל1 האחת

New member
את קוראת את מה שאת כותבת ?

אם היא היתה מהמרת כפייתית והוא היה עובד כמו חמור על כל שקל ושקל נראה לך שהוא היה רץ להביא לה את מיטב המטפלים הנפשיים והפסיכולוגים ? חמודה באיזה סרט את נמצאת ? מדובר באדם שמכור להימורים ולא נראה שהוא מודע לבעיה שלו או שהוא מוכן לעזור לעצמו אלא משפיל אותה עוד ועוד ומה קשור "אף אחד לא כפה עלייך להתחתן איתו " ? היא לא התחתנה איתו כשהוא הימר ולא חלמה על זה שהוא יגיע לזה וישאיר אותה בלי שקל ויסתובב בערבי שישי במשחקי פוקר למה היא צריכה לרחם עליו ? למה הוא לא מרחם עליה ? כמה את חושבת שהיא יכולה היא מגדלת שלושה ילדים ועובדת ב - 2 עבודות כדי לפרנס את הבית במקרה הזה לא הייתי אומרת "אז תשקיעי עוד קצת " - מי שמשקיע - בסוף שוקע ואיך את משווה את זה לרוצח או לגבר מכה ??????? נראה אותך במצב כזה אומרת - אפשר להתגבר.... קל לדבר

נומלה

New member
כולם ממהרים לפרק את החבילה

כי כולם יודעים על סמך מחקרים שנעשו בעבר שמדובר פה בהתמכרות. כולם גם יודעים שאם היא מחוייבת לדאוג לילדיה, עליה להרחיק אותם מאביהם המכור כדי שזה לא ישפיע עליהם לרעה. כולם גם קראו ושמעו על אנשים מכורים להימורים שדרדרו את משפחתם לעברי פי פחת כלכלי ולכן כולם ממהרים להגיד לה שעליה להיות תקיפה ולהרחיק את ההשפעה המזיקה עד אשר הוא יחליט לקחת טיפול גמילה.

למעלה