אני אוהב

אני אוהב

- אני אוהב, משמע אני קיים - . ולא - אני חושב - . לא יודעת איך להסביר את זה, פתאום זה היכה בי. אני לא תמיד מאוהבת באמת, אני מאוהבת באהבה. זה מה שמחזיק אותי, נותן לי סיבה לקום בבוקר. גם אהבה חד צדדית. האהבה הזו באופן תיאורטי באמת מחזיקה אותי בחיים. מפחיד אותי עד מוות, מה יקרה כשיום אחד אני אגלה שאני לא אוהבת אף אחד פתאום באופן מיוחד. זה כאילו להישאר לבד. ומה יקרה (וזה עכשיו קצת קורה לי) כשהאהבה היא פתאום אמיתית. זה מוחשי. לא מפחיד אתכם עד מוות (באותה מידה שמסקרן ומסעיר) מה יהיה כשבאמת תמצאו אהבה? איך חיים את זה פתאום. אני משתדלת. כל היום בתחושה כזו, משהו לא נותן מנוחה. ואם אף אחד לא יגיב, אני מתקפלת חזרה אל תוך עצמי, כי גם ככה נחשפתי יותר מדי ליום אחד. (לשבוע אחד, לשנה אחת... למילניום.) דולצינאה.

MajoR_ToM

New member
העדפתי את המקור

על זה מבוססות רוב התאוריות שלי - `` אני חוש משמע אני קיים `` חח אבל .... א. אני לא מאוהב באהבה - כי זה טימטום . ב. אין לי אהבה מיוחדת כרגע בחיי . ג. ואני לא יודע אם אי פעם הייתה . :-( אוף

flower..

New member
מכירה את ההרגשה...

רק שאצלי זה 3 שנים ללא אהבה. (חד צדדית, דו צדדית אף פעם לא הייתה לי.)

אותו הדבר איתי...

על מה דיברנו?.... אה כן על זה שאין אהבה... אין לי אהבה... לא חד צדדית ולא דו צדדית, אולי כמה אהבות חד צדדיות מהצד השני... ``:)`` סתאם. כשאני חושב על זה אני מבין פתאום שכל מי שמראה לי שהיא אוהבת אותי, עד כמה חמודה ויפה ומושלמת שתהיה, דוחה אותי... לא יודע למה! זה כאילו שאני לא מסוגל לרצות אותה, כי אני פשוט אגואיסט. הדבר היחיד שאני מרגיש שירצה אותי זה לגרום למישהי שאני כן אוהב אותה, לאהוב אותי. אבל כמו שאמרתי אין מישהי שאני אוהב, כך שכרגע אני מרצה את עצמי בדרכים אחרות (לא ראש כחול בבקשה...), כמו בניית אתרים, והצלחה במבחנים בפיסיקה. אבל לכל גבעה יש עמק שקול - כמעט נכשלתי במתמטיקה. הנה זה הקשר בין מדע לאהבה... פושע.

טימטום?!

לא הבנת. מאוהב באהבה. זה לא ללכת כל היום ולחשוב ``אני אוהב את האהבה``, או לדמיין אות עצמך ואת האהבה יד ביד מתחת לחופה... להיות מאוהב באהבה, כוונתי, להיות מאוהב בתחושה הזו שמאוהבים. כלומר: להיות מאוהב באיזשהו אדם זו תחושה נפלאה, אני חושבת, אחת מהתחושות הכי נפלאות שיש. לכן, אנשים תמיד מחפשים לעצמם אובייקטים לאהוב. לפעמים זה לא בגלל שאותו אובייקט כל כך שווה את האהבה, כמו שהם רוצים להאמין שהוא כדי שיוכלו לאהוב בשקט. אהבה חד צדדית. ואז, לרוב, אם וכשהאובייקט גם מחזיר אהבה- מגיעות הצרות האמיתיות כי אנחנו מגלים שלא בטוח שאותו אנחנו אוהבים. חוצמזה, ציינת שאתה לא בטוח שהיתה לך אהבה אמיתית... אז איך אתה קובע שאתה לא מאוהב באהבה? חומר למחשבה... ;-) (כן, גם אני מבולבלת...)

פלומפי

New member
אין כמו להיות מאוהב במישהו

מכירה ת`הרגשה ואוהבת אותה מאוד עד שפוגעים בך...

רותם ג

New member
אני בכלל

הייתי פעם מתאהבת כל שני וחמישי במשהו חדש ומוסיפה אותו לרשימה הארוכה!!!

ארררר, רשעים!!!

פתאום הבנתי למה כל כך מעט הגיבו להודעתי: זה לא כי היא גרועה, חס וחלילה, אלא כי אתם רעים!! מישהו קרא את המשפט האחרון בהודעה שלי ואמר לעצמו: ``יופי, בואו נהיה מצחיקים ופשוט ל א נגיב להודעה של דולצינאה, ואז היא תתקפל לעצמה ולא תכתוב פה יותר! חופש!!! עליתי עליכם. בושה. דולצינאה, שחיה באשליות.

למעלה