אני אוהב... את ברי לוראל אמיר ורענן איי לאב יו
N n e t a 6 9 New member 13/9/07 #2 יש לי שאלה.... אתה הומו???????????????????????????????????????????
T tal iero New member 14/9/07 #6 חח לא... אבל בכל זאת...חחחחח אההה ושני אנשים שמתנשקים באמצע הופעה זה נקרא הומואים... זה רק כדיי להלהיב את הקהל=]
חח לא... אבל בכל זאת...חחחחח אההה ושני אנשים שמתנשקים באמצע הופעה זה נקרא הומואים... זה רק כדיי להלהיב את הקהל=]
T tal iero New member 14/9/07 #8 חח והתכוונתי - לא נקרא.. זה רק כדי להלהיב קהל חחחחח........... בטח לא הבנת למה התכוונתי אבל לא משנה *אהממג'רארדופרנקיאהממ*
חח והתכוונתי - לא נקרא.. זה רק כדי להלהיב קהל חחחחח........... בטח לא הבנת למה התכוונתי אבל לא משנה *אהממג'רארדופרנקיאהממ*
T tal iero New member 15/9/07 #20 זה ממש לא קשור!! יש לי אותו טמטום שהיה לי לפנ ומה שאמרתי כאן ממש לא קשור לאיציק....!! חח
T tal iero New member 15/9/07 #22 חחחחח נו את יודעת למה התכוונתי.. והטמטום של איציק לא קשור............ לא אליי לפחות.. אני יסביר לך בבצפר על מה שאמרתי שזה רק להלהיב תקהל וזה=] חח
חחחחח נו את יודעת למה התכוונתי.. והטמטום של איציק לא קשור............ לא אליי לפחות.. אני יסביר לך בבצפר על מה שאמרתי שזה רק להלהיב תקהל וזה=] חח
D dweck2k New member 14/9/07 #11 חבר'ה מה נפלתם עליו?!? ככה מקבלים בנאדם חדש בפורום? בחייאת, תנו לו קצת מקום, תנו לו להתבטא ושחררו את הלחץ! דוויק
חבר'ה מה נפלתם עליו?!? ככה מקבלים בנאדם חדש בפורום? בחייאת, תנו לו קצת מקום, תנו לו להתבטא ושחררו את הלחץ! דוויק
J just gaya New member 14/9/07 #12 למה ככה אני אפילו דיברתי איתו במסנג'ר חוצמזה אין לי בעיה עם גייז הם...אחלה גבריםXDD
ש שנינה92 New member 14/9/07 #15 בדיוק . מזה האינפנטליות הזאת ? אז הוא כתב שהוא אוהב אותם , אז? יש אהבות שונות ולא הכול בקטע של מיניות .
בדיוק . מזה האינפנטליות הזאת ? אז הוא כתב שהוא אוהב אותם , אז? יש אהבות שונות ולא הכול בקטע של מיניות .