אני אוהב יותר את...

K © B I

New member
אני אוהב יותר את...

השירים הישנים של שאנייה מאשר החדשים!למרות שכל השירים וגם החדשים מ-ד-ה-י-מ-י-ם! אחד אחד אבל הישנים יותר בהרבה יות ר יפים לדעתי....מישהו מסכים איתי?

לפי דעתי......

הדיסק החדש שלה מהמהם! יש לה גם שירים ישנים יפים....אבל אני אוהבת גם אתהישנים וגם את החדשים באותה מידה.....

gloria23

New member
לדעתי זה קשה להחליט כי...........

נכוןןןןןןןןן שהשירים שלה יפים מאוד במיוחד מ1991 ו1993 אני אוהבת את כל השירים שלה אחד לאחד dance with th one that brough you there he goes to the neibehood כל השיריםםםםםםםםםםםםםםםםםםם יפים:)) וגם sent it with love השירים הישניםםםםםםםםםםם מאוד יפים וגם החדשיםםםםםםםםםםםםםםםם still under the weather when he leaves you:)))))))))))))))))0 ממש כזה להחליטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטט איזה שאלה :)))))

sharabigfan

New member
לדעתי זה קשה להחליט כי...........ו

נכוןןןןןןןןן שהשירים שלה יפים מאוד במיוחד מ1991 ו1993 אני אוהבת את כל השירים שלה אחד לאחד dance with th one that brough you there he goes to the neibehood כל השיריםםםםםםםםםםםםםםםםםםם יפים:)) וגם sent it with love השירים הישניםםםםםםםםםםם מאוד יפים וגם החדשיםםםםםםםםםםםםםםםם still under the weather when he leaves you:)))))))))))))))))0 ממש כזה להחליטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטט איזה שאלה :)))))

למעלה