אני אוהב את ברק!!!

חסוי 1516

New member
אני אוהב את ברק!!!

שיבחר- הוא נחמד.. הוא מצחיק ואופטימי... אני ימני בדעותי אבל רק בגלל ברק אני תומך במפלגת העבודה!!!

youvall

New member
אתה אוהב את ברק?!?

הוא אידיוט, שהפקיר חיילים בשטח! הוא אידיוט, שהסכים לקבל פליטים לתוך המדינה בקמפ-דיוויד! הוא אידיוט, שאחרי שהפלסטינאים התחילו במתקפת הטרור הלך והציע להם הצעה יותר נדיבה מקמפ-דיוויד! הוא אידיוט, שכאשר יש לחץ, אי ווודאות, הוא מאבד את העשתונות! הוא אידיוט, שחושב שכל אזרחיי המדינה כאן כדי לשרת אותו! הוא אידיוט, שהוא גם מגלומן וחושב שהוא הנבחר שחייב להנהיג את העם אחרת העם יהיה דפוק! בקיצור-הוא אידיוט!

איך אתה מעז לקרוא לו כך?

גם לי יש הרבה מחלוקות איתו... אך הוא הלוחם הגדול בתולדות ישראל, הוא עשה יות ממך למען המדינה ואין לך שום זכות לקלל אותו. ואלי אתה צעקת כשקיללתי את זאבי אה?

youvall

New member
ברק הוא לוחם גדול...

לא יודע אם "הגדול" בתולדות ישראל-אבל כאיש צבא בדרגים הנמוכים-הוא היה מבריק... יש ספקות בקשר לתיפקודו בדרגים הגבוהים, אבל כיוון שלא עשיתי משהו בסגנון אני לא אגיד אם הוא היה טוב או רק ממוצע או מדהים... לעומת זאת, בחיים הפוליטים-ברק הוא אידיוט! ובתור "ה"לוחם הגדול הייתי מצפה ממנו שלא יפקיר חיילים לגסוס בשטח(מדחת יוסף), ושלא יפקיר חיילים בני ברית(צד"ל), ושלא יפקיר חיילים שנלקחו בשבי(שלושת השבויים בלבנון)...אז אולי הוא לא יותר מידי משהו משהו?!? חוץ מזה, כל מה שכתבתי עליו הוא נכון! בכל דבר שהוא נגע ב10 דקות שהיה רה"מ-הוא הרס! הוא נזק למפלגה! הוא הורס את המפלגה! ברק=אידיוט!

מעניין מאוד...

פתאום כשמדובר באנשי שמאל, יש למקסי שלנו הערכה לאנשי צבא... חשבתי שאסור לנו ללכת לצבא, הלא כן, מקסי?

youvall

New member
כן...

מקס גם מאוד מעריך את רבין ז"ל, אבל מתעלם מהעובדה שרבין היה זה שטבע את היבטוי "לשבור להם את הידים והרגלים" ושרבין כל ימי חייו התנגד לסרבנות ולהשתמטות ושרבין, גם בנאום שלו בחתימת הסכם העקרונות עם הרוצח(יש"ו) לא התנער משירותו הצבאי, אלא להפך-התגאה בו!

תגובה

ואותו רבין שמאוחר יותר היה מוכן לוותר על הגולן במו"מ... (מה עוד חשבת שהם יעשו במו"מ עם סןריה? ישחקו שש-בש???) ואת ירשלים מזרחית (במו"מ על ירושלים על תצפה לחומוס)...?

youvall

New member
רבין ה92' אמר

"מי שמציע לרדת מהגולן, הוא פשוט לא שפוי" ואחרי הבחירות הוא אמר שאם יהיה מצב שבו הסכם שלום עם סוריה יהיה תלוי בגולן-הוא יביא את זה לעם! ורבין לא ניהל מו"מ על ירושלים-הוא הגיע למו"מ עם שלושה קווים אדומים-ירושלים שלנו... אין פליטים... אש"ף נלחם בטרור... אבל כולם אמרו, בסדר נשאיר את זה לסוף...רבין נלחם פעמים על להחזיק בירושלים, והוא לא עשה קולות של לוותר על ירושלים!

סיפור יפה... ועכשיו לאמת

ברק אמר שהוא מתכוון לפתוח מו"מ עם סוריה... לא נירא לי שבמו"מ עם סוריה ידונו על באר-שבע נכון? והוא גם התכוון, וגם אמר שהוא יעשה זאת, לפתוח מו"מ עם הפלסטינים על ירושלים המזרחית.

youvall

New member
אתה ממש לא ידוע כלום מה?!?

רבין בבחירות אמר שהוא לא ירד מרמה"ג! זה עובדתית-היסטורית האמת היחידה! הוא פשוט אמר שמי שירד מהגולן לא שפוי...תבדוק! ד"א, אז גם יצא הסטיקר-שמאלן עם הגולן. הוא מעולם לא התכוון, לא הצהיר, לא הלך לכיוון של מו"מ עם הפלסטינאים על ירושלים! זה פשוט לא נכון שרבין הסכים לוותר על ירושלים! היסטורית-זה פשוט לא נכון!

לא, אבל אתה לא יודע כלום

איך תסביר את זה... שאחרי אוסלו הוא אמר שירושלים המזרחית והגולן פתוחים למו"מ? מה חשבת שעוד ייקבע במו"מ על זה???

shay or eli

New member
אפשר בבקשה

לינקים או מסמכים שמעידים על כך שרבין לא הסכים לחלק את ירושלים או לזכות שיבה כלשהי (סמלית, מלאה - מה שתמצא)?

תגובה

לא אמרתי שאסור... מי שרוצה ומעוניין, יכול... תקרא את התוכנית שלי לגבי צבא מקצועי... אני מעריך אנשי צבא הגונים, לא פושעי מלחמה כמו זאבי אשר אליו זה לא סוד שלא פעם במלחמות הוא עשה פשעים לא חוקיים נגד ערביים.

youvall

New member
קראתי את ההודעה שלי שוב ושוב ושוב..

ואני עדיין לא מוצא בה משהו שהוא לא נכון, משהו שהוא דמגוגי או משהו שהוא הגזמה... בוא נראה מה אמרתי: הפקיר חיילים בשטח? כן, פעמים: במקרה מדחת יוסף ובחיילי צד"ל. הסכים לקבל פליטים במקפ-דיוויד? כן! כמה וכמה פעמים הוא אמר שהוא הסכים לחזרה סמלית, ובן עמי אמר ואפילו ביילין אמר שברק הסכים להכניס בערך 100אלף פליטים יכנסו למדינת ישראל כחלק מ"איחוד משפחות". הלך לטאבה והציע משהו יותר טוב לפלסטינאים אחרי קמפ דיוויד? כן! ברק הלך לטאבה והציע למשלחת הפלסטינאית יותר ממה שהוא הציע להם בקמפ דיוויד. כלומר אחרי שמתקפת הטרור התחילה ברק הציע הצעה יותר נדיבה ממה שהוא הציע לפני מתקפת הטרור-כלומר יש פרס לטרור. איבד עשתונות? כן, ברגע שברק ראה שמשהו לא הולך בדיוק כמו שהוא חשב שילך לו ואולי לא הכל ילך בדיוק כמו שהוא תכנן הוא איבד את העשתונות וחטף את המיקרופון. אם ברק ככה מתנהג בתוך המפלגה כשמשהו לא הולך כמו שצריך-מה יקרה אם משהו במדינה או בתהליך המדיני לא ילך כמו שצריך?!? חושב שכל אזרחיי המדינה משרתים אותו? כן, אחרת הוא לא היה מבקש מאיתנו לממן לו את האבטחה בזמן שהוא הולך ועושה לו כסף בארה"ב לביתו ומייצג את עצמו בלבד ולא את מדינת ישראל. הוא מגלומן? כן, אחרת איך אתה יכול להסביר את זה שהוא לא מסוגל לכהן כמשהו שהוא לא יו"ר... הוא נכנס מתוך מטרה אחת-להגיע ליו"ר העבודה ב97'...הוא היה רה"מ וכשהפסיד, הוא הלך לעשות לביתו-כי חלילה לו מלא להיות רה"מ, ועכשיו כשהוא חוזר לפוליטיקה, האם הוא חוזר לרשימה כדי להוכיח שהשתנה? לא! הוא חוזר במטרה אחת ויחידה-לחזור ללשכת רה"מ! רבין להזכירך אחרי שעזב את לשכת רה"מ(מרצונו) ב77' חיכה עד 92' כח"כ וכשר עד שהוא ניסה עוד פעם להגיע לראשות הממשלה.

Azazel

New member
אני חושב שהתבלבלת בפורום. ../images/Emo34.gif

timorita

New member
מה עשה ברק מקצועית

מה עשה ברק מקצועית(לא פוליטית): 1. הוציא את צה"ל מלבנון 2. ביצע את חוקי הנגב (הנחות במס לפריפריה שבוטלו עם עליית שרון) 3. התחיל עם הרפורמה במס (רפורמת בן-בסט+מיסוי ההון ולא השכבות החלשות) 4. תוכנית "אופק" (יום לימודים ארוך יושם כשלב ראשון ב-11 ישובים חלשים) 5. הניע את תוכניות הרכבת בארץ 6. רשם את חוק הפיקדון בחוק 7. יושם חוק הקולנוע 8. ועדת וינוגרד (הורדת שכר הלימוד באקדמיה ב-50%) 9. הניע את ביצוע כביש 6 (החל בתקופתו). 10.נקבע חוק הדיור הציבורי (האזרחים בדיור הציבורי יוכלו לקנות דירות הדיור הציבורי שלהם במחיר סימלי ויהפכו בעלי נכס). 11.נקבע חוק טל השנוי במחלוקת (מאפשר להם להתחמק משירות צבאי ע"פ חוק אך מחייבם לצאת לעבוד). 12.הוצעה הרפורמה האזרחית (נישואין חילוניים, טיסות בשבת,סגירת משרד הדתות). 13.סגירת משרד הדתות (נפתח מחדש בתקופת שרון). 14.הושגה צמיחה של 6.5%. (מתוך הלשכה לסטטיסטיקה שנת 2000) 15. אחוז אבטלה 8.7% בתום כהונתו. (הלשכה) 16. הושגו 130,000 מקומות עבודה תוך שנה וחצי. (הלשכה) 17. הוקמה המועצה לביטחון לאומי - כועדה מקצועית שתציג בשפה פשוטה את חזון הביטחון בפני מקבלי ההחלטות במקום ספר התקציב המורכב (המועצה רוקנה מכל סמכויותיה בזמן שרון ותפקידה כיום הוא סימלי בלבד). 18. הוקמה ועדת סטרשנוב - להסדרת הספורט בישראל, כולל הסדרת השחיתות בהתאחדות לכדורגל וצעדים למניעת האלימות במגרשים. יש עוד, להמשיך??

למעלה