אני אוהב אותכם . . .

אני אוהב אותכם . . .

אני פה בצפון , טיול , חברים , הינו היום במקום מדהים( אגם ענק סודי באמצע שום מקום ) ואני תוך כדי ההיתלהבות מ ה . . . . גם בוכה במקום בלב ש. . . (המשך - -->

make u happy

New member
אביר....

ענת צודקת!!! תהנה, תבלה ולא לחשוב על העצב , ממש לא.. קבל

המשך . . . .

אני מיתגעגע למרות שמעולם לא הינו יחד אני בוכה\מחכה לך לא יודע עד מתי . . . מרגיש כאב על כך חוט חדש שנישזר בחיי בילעדיך . . וגם מאמין שלא תירצי שאפסיק לחיות מה ? מה ? אמור לעשות???

המשך . . . .

אני מיתגעגע למרות שמעולם לא הינו יחד אני בוכה\מחכה לך לא יודע עד מתי . . . מרגיש כאב על כך חוט חדש שנישזר בחיי בילעדיך . . וגם מאמין שלא תירצי שאפסיק לחיות מה ? מה ? אמור לעשות???

לאט לאט הפצע יתרפא ויהיה יותר קל

זה בדוק, זו נוסחה ידועה ובדוקה וחשוב לצאת ,להכיר אנשים חדשים ולטעום את הכייף שבחיים.

תודה אבל

לא הבנת אני לא כואב על משהו שהיה אלה על משו שיהיה אני לא רוצה סתם ל . . . אני רוצה חיים אמיתים עם אהבה

מ פ ח ד . . .

מפחד שהחיים האלו מרחיקים אותי ממך כי את לא פה . . . מה הטעם ? הכל כלכך . . . אני שומר לך בכאב ליבי מכל הרגעים האלה . נחלוק בהם כשתהיה היזדמנות (אני רוצה לשתף אותכם זה ממש מין כאב . . . )

נימאס לי

נו באמת לא הבנתם שאני לא אוהב לישכוח את מה שחשוב באמת . . - לא רוצה לישכוח את האהבה . . .

ת ג י ד ו .אנשים !

מי שקורא פה את הדיון הזה ( על אם לישים נגד עיני את האהבה שאיננה ) איין אף אחד שחושב כמוני . . . ( זה רק אני עם הסריטה הזו . ? . ? . ? . ?

אל תשכח את האהבה , תבנה אחת חדשה

אהבות לא שוכחים הם מתקטנות בשולי לב כי יש אהבה ענקית בפתח מה לא תפתח לה את הדלת לא תתן צנס לאהבה חדשה להכנס ללב שלך הכואב למלא אותו באור וחום

אתם לא מבינים ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! !

אין לי שום בחורה בראש עכשו - כשאני כותב אהבה אני מיתכוון למהות ( שחסרה לי עכשו ) לא מישהי מסוימת אני מחפש לבנות עכשו איזה אהבה . . .( רק פשוט סתם לא פוגש שום אחת ש . . . <זה מתסכל!>

האהבה צריכה לנבוע מתוכך

תכתוב על זו שאתה מבקש קרא לה מלבך ספר מה יהיה שתפגשו היא תקרא ותבוא אליך ותגיד הנה באתי אהובי

עידכון מהטיול (אנשים טובים באמצע ה

אין לכם מושג איזה אנשים מקסימים יש ! אתם לא תאמינו ניתקענו עיפים גמורים אתמול פיתאום מישו ברכב ( מיסתבר שהוא חבדניק ) לקח אותנו טרמפ הביא לנו מים קרים ענבים קנה לנו אוכל !!! ולקח אותנו למקום מקסים (שרק המקומים מכירים ),אגם ענק סודי היום נתקענו בשום מקום ושוב מישו שהינו אמורים להגיע אילו(גם חבדניק ) בא לאסוף אותנו מקצה העולם . . . כמה אהבה פשוטה יש סביב . . . רק צריך ליראות ! ! ! ! ! . . .

למעלה