אני אוהב אותך

spidi2

New member
אני אוהב אותך

אני אוהב אותך ביצוע: שלישיית התאומים מילים: יורם טהרלב לחן: יאיר רוזנבלום אני אוהב אותך בלי כל הסתיגויות, ולא רק בהזדמנויות חגיגיות אני אוהב אותך מבעד לעשן מעבר לשולחן בבית קפה קטן. אני אוהב אותך יושבת לידי שותקת ופתאום אוחזת בידי, אני אוהב אותך רועדת כציפור על גזע האלון בליל סופה וקור. אני אוהב אותך לוחשת על אזני בצחוק החרישי, בצחוק הביישני, אני אוהב אותך כועסת ובוכה ותיכף אחר כך אומרת: רק אותך. אני אוהב אותך כשאת אומרת: לא ואחרי דקה, כשאת צוחקת: בוא, אני אוהב אותך זוהרת ויפה ועוד הרבה יותר פרועה וחצופה. אני אוהב אותך בלי כל הסתיגויות, ולא רק בהזדמנויות חגיגיות, אני אוהב אותך ולא פחות מכך אני אוהב לומר: אני אוהב אותך. דיסק מחבר טוב שקיבלתי מתנגן לו כאן עכשיו... והשיר הזה... אוףףףףףףףףףף השיר הזה....

spidi2

New member
השעות האלה....

השעות האלה של הלילה... יש את הלילות... ואת השעות... שהן כל כך נפלאות בעיניי... הם שלי... נטו שלי... השקט הזה, כשהנסיכים ישנים... השקט הזה... שרק הלילה יכול להעניק... ויש את הלילות... ואת השעות ... כמו עכשיו... כמו הרגע... שרק תוהה ... מתי יגיע כבר הבוקר... השקט הזה... שנשמע כל כך כבד... כל כך מעיק... וה
הוא לפעמים מחייך.. ולפעמים הוא צוחק... פעם איתי... ופעם עליי....

השעות האלה ../images/Emo29.gif

של הלילה כל כך קסומות הן בעיני אוהבת אותן כל כך תמיד מהיום שמכירה את עצמי... פעם היה לי חלום כשאהיה גדולה אעבוד בלילה ואשן ביום אח"כ הבנתי שחיי הלילה עבודה המבחר לא רב אז ויתרתי על פתיחת פאב ובכל זאת אוהבת אותו את הלילה ואת אישה יקרה הביטי למעלה לשמיים הוא מחייך אלייך בחיי אני ראיתי
שולחת לך
ענק של שקט לילה טוב אישה

נקיטה...

New member
השעות האלה...

יש בהן משהוא שמשתנה. פעם הן לי חברות פעם הן אוייבות לפעמים אני בורחת מהן והולכת לישון מוקדם...ככה מתעלמת מקיומן ולפעמים... השעות האלה...אחחחחח השעות האלה כשהן רק שלי ואני בתוכן עם עצמי ... השעות האלה.

למעלה