אני אוהב אותך...

sharon91

New member
אני אוהב אותך...

שלושת המילים האלה, שלפעמים כל כך קשה להגיד ולפעמים כל כך קל. אתמול, או שמא כבר שלשום.. (דרך אגב, תאחלו לי להצליח לישון אחרי ההודעה הזאת כי יש מחר בית ספר...), במן מסיבונת בבית של ידיד, עם כמה חברים, ``רבתי`` על המקום בספה אחת עם אחד הידידים שהיו שם.. בסוף הסתדרנו, פשוט היינו שם בייחד, אבל בכל זאת.. בשלב מסוים, הידיד לספה החליט לקום וישר התחלתי עם :``וואי אני אוהבת אותך...`` ובלה בלה בלה, ואז באותו רגע, ידידה אחרת התחילה להסביר לי מה היא חושבת על שלוש המילים האלה. היא אמרה, שלדעתה, לא כדאי להגיד את זה אם לא באמת באמת מרגישים ככה, כלומר, שאני אגיד לידידים נורא טובים, למשפחה או לחבר שאני באמת אוהבת.. אבל לא סתם. למה? כי אהבה, כך היא אמרה, זה רגש מאוד מאוד חזק, שלמרות שאלו רק מילים, וגם אם זה בצחוק, אהבה זו עדין מילה חזקה שמבטאת הרבה. והאמת, לא חשבתי על זה לפני, אפילו חשבתי עד אז, שאם חבר יגיד לי ``אני אוהב אותך`` ואני לא ארגיש כך כלפיו, אני אגיד לו בכל זאת ``אני אוהבת אותך``.. כדי לא לפגוע.. אבל האמת, שהידידה שלי די צודקת.. ועכשיו, בזמן כתיבת ההודעות, חשבתי על עוד משהו, כשאתם מאחלים משהו מסוים למישהו, תתכוונו לכך באמת, אם לא, פשוט אל תאחלו. למה? כי כשלא מתכוונים, למרות הכל, וגם אם לא כולם יכולים להרגיש או אפילו להבין את זה, האנרגיות הורסות אל הכל.. נ.ב- בבקשה תאחלו לי בהצלחה בבית ספר, אני מבואסת בטירוף.. ואם אתם מאחלים.. תתכוונו לזה.. לילה טוב.

amitoosh

New member
מה זאת אומרת?

שרון, אי אפשר לאחל רק שרוצים, ואם למישהו שאני שונא שיש לו יומולדת? אני לא אאחל לו מזל טוב, כי אני לא מתכוון לזה? ואכתוב לו שהייתי רוצה להרוס לו את כל המסיבה? לתשומת לבך, עמית בן 11 וחצי...

sharon91

New member
לא..

תראה, דבר ראשון, אני בכלל לא מבינה למה אתה הולך למסיבה של מי שאתה שונא? כאילו, אתה צריך להיות רק עם אנשים שאתה אוהב וכיף לך אתם ולהתרחק ממי שעושה לך מצב רוח רע (אלא אם זה איזה מורה או משהו, ואז אתה לא יכול...) בכל אופן, גם אם אתה מחליט לאחל מזל טוב למי שאתה שונא, אז תדע שזה לא ישנה לו שום דבר, כלומר, אם האנרגיות שלך כלפיו בכל זאת רעות, זה לא משנה. בטח לא הבנת מה כתבתי עכשיו... אבל לא חשוב..

למעלה