---- אני אוהב אותך -----

לי28

New member
---- אני אוהב אותך -----

Love is everywhere - אהבה בכל מקום, אך למה קשהלנו למצוא אותה? למה אנחנו כל הזמן מחפשים אותה וגם אם יקומו גדולי הדור ויגידו בגאווה אני מצאתי שיסתכלו בה פנימה ויבינו עד כמה הם טעו ולמה הם בעצם בכל זאת עדין רעבים לה. משמע שאם אנחנו לא מצאנו אהבה, זה סימן שלא חיפשנו בכל במקום הנכון. מתבוננים לצדדים רואים אהבה ואז המחשבה של קבלה, השגה, אם יש למישהו אחר ואם מתפקד נכון אולי אותו אחד ישתף גם אותנו....ואנו מקווים שיהיה לנו את המזל למצוא למי לתת אהבה ואם תהיה שיתוף פעולה אז נרגיש שווים, נרגיש מאושרים. האהבה היא בעצם בנו, נוצרנו מאהבה ואליה גם נשוב. כאשר הרגש מתחיל לחפש אהבה זה הזמן למדיטציה להכרות האני שלי עם תפילה שבלב, תפילה של רגש עמוק ושחרור התחושה והמועקה. ואז הלב נפתח ומזכיר לנו כי אנו האהבה, והאהבה היא זו שנמצאת אתנו בכל פינה, בכל מבט ואז אנו שוב אוהבים את מה שיש מסביבנו ובתוכנו. אנחנו מוקפים ביופי ובעולם שמורכב מאין ספור צורות חיים שכולם רוצים להיות נאהבים ואוהבים. פרי אשר גודל באהבה יש לו טעם אחר, בית אשר נבנה באהבה נראה אחרת. אם תאהבו את הזולת אז תרגישו איך אתם מתמלאים באהבה. חשוב שאנשים ירגישו שאנחנו אוהבים אותם נסתכל להם בעיניים וננסה להיות שם שהם מדברים, להקשיב להם ולענות. אך ראשית לפני כל זה עלינו לאהוב את עצמנו את האני של כל אחד ואת הרגע, אולי פשוט ללכת למראה להסתכל על ההשתקפות ולהגיד מכל הלב.... א נ י א ו ה ב א ו ת ך .

phantom

New member
ניסיתי ומה יצא ?

הלכתי למראה ואמרתי לעצמי ``אני אוהב אותך``, אז המראה נפלה והתנפצה - זה אומר משהו עליי או שסתם לא דפקתי טוב את המסמר במקלחת ?

למעלה