אני אוהב אותך

tomeriko t

New member
אני אוהב אותך ../images/Emo10.gif

אני אוהב אותך. ואתה לא סגור על עצמך ולא סגור על מה שאתה מרגיש אליי. אני אוהב אותך. ואתה צריך זמן לחשוב על הכל, עליי, על הקשר שלנו, אם אני זה האחד בשבילך. אני בוכה כל לילה כבר כמעט שבוע. ולך בטח לא ירדה דמעה. הבאתי לך את הים למדבר. ואתה רואה רק חול ולא את הכחול. הענקתי לך אהבה ודאגה כמו שמעולם אף אחד לא העניק לך. ואתה לא ממש יודע להעריך ומודה בזה. שלחתי לך זר פרחים סגול עם הקדשה לבסיס, בעקבות השיר שאתה כל כך אוהב, סיגליות. ואני בספק אם זה הזיז שם משהו בלב. נתתי לעצמי להפתח, לאהוב, להתאהב, להתמסר, אחרי שנים שחסמתי את עצמי. ואתה אמרת לי שאתה מפחד, שהכל חדש לך, שאתה פוחד להפתח, פוחד להרגיש. אמרת לי שאולי אתה איש הפח. אבל לא נתת לי להוביל אותך לארץ עוץ... הלכת באמצע, לפני שהספקתי להגיע לארץ עוץ ושם לתת לקוסם שיחתוך חצי מליבי וייתן לך כדי שתוכל להרגיש מה זאת אהבה. חצי מליבי הייתי מוכן לתת לך כדי שתרגיש את מה שאני מרגיש, כדי שתרגיש כמה יפה האהבה. אני מתגעגע אלייך, אני אוהב אותך איש הפח שלי :(

צ פ ע

New member
תומר יקר ../images/Emo201.gif

כשקראתי את ההודעה שלך, הרגשתי פשוט "אוף" אחד גדול. התחושה והרגשות שלך כרגע ברורים, והגיונים, ומובנים - אבל- גם כואבים ועצובים. אבל - אל לך להרגיש רע עם עצמך. אתה בן אדם שיודע מה הוא רוצה, מה מגיע לו ובעיקר מה לא מגיע לו. מגיע לך מישהו שיעריך את מה שנתת לו, שיאהב אותך לפחות כמו שאתה אוהב אותו, שירגיש לא פחות ממה שאתה מרגיש. בסופו של דבר, תומר, אתה יוצא מהסיפור מנצח. אתה, למרות הכל, לא איבדת את הרגש ואת היכולת הנפלאה הזאת של לאהוב מישהו אחר. אתה בן אדם בוגר שיודע מה טוב לו, ויודע בעיקר שלאהוב את איש הפח יכול לעבוד רק בקוסם מארץ עוץ. (וגם שם זה לא בדיוק הפיתרון האולטמיטבי אם אני זוכר נכון). תסכים איתי שאתה מעדיף לאהוב ולהיות נאהב על ידי מישהו עם לב, שלא מפחד מהרגשות שלו. להגנת הבחור אני גם חייב לומר- מותר לו, וזה לגיטימי בדיוק כמו הרגשות שלך. הבחור בתחילת דרכו בעולם של "הגדולים", והוא מתמודד עם הרבה חוויות, בין אם בצבא, ובין אם במשפחה, וכמובן מה שהיה איתך. בגיל 19-20 קצת קשה להפריד בין בין כל חוויה ואירוע, ולפעמים יש הרגשה שחייבים ללכת אחורה, להרים ידיים, לבחון את המצב. ללכת אחורה לעשות חושבים עם עצמך. תן לו את הזמן שלו, ותכבד את החלטתו - תהיה מה שתהיה. בנתיים אתה, תרים את עצמך. העולם הזה מלא בבחורים שגרים כבר שנים במדבר, ושכחו את הצבע של הים. אסף

tomeriko t

New member
אסף...

פשוט קלעת בכל מילה בול. לא אמרתי שמה שהוא מרגיש לא לגיטימי. אני דווקא מאוד מבין אותו בהרבה דברים ויודע שאם היינו מכירים נניח בעוד 4-5 שנים כשהכל כבר היה מובנה אצלו הכל יכל להיות אחרת.קלעת בול לגבי הצבא והמשפחה. נכון מותר לו, אני לא כועס עליו אפילו לא טיפה. אבל עדיין זה לא מפחית את הכאב. למרות שיש עוד כל מיני דברים שהיו בדרך שאני מנוע מלספר כאן שאולי כן הייתי צריך לכעוס ולהמשיך הלאה אבל סלחתי. מה שהכי מטריף כאן זה שלא שמעתי ממנו לא מוחלט מעולם. הוא אפילו בשישי האחרון אמר שהוא יודע שאם נפגש בטוח נחזור, אבל הוא רוצה לחזור מהסיבות הנכונות - לא כי כיף לו איתי וכי הוא נמשך אליי, אלא הוא רוצה יותר מזה, להבין שאני האחד בשבילו ושהוא אוהב אותי... הוא שיחרר אותי מצד שני ואמר לי לא לחכות ולהמשיך הלאה, והוא מקווה שיפול לו האסימון ומהר כדי שךא יפספס אותי. מה שנקרא שם אותי על "אש קטנה" .... תודה אסף

yosef 30

New member
ואווו תומריקו מאוד ריגשת אותי

צר לי שקובי לא מראה נכונות לקשר הזה כמו שהיית רוצה שיהיה. אני כלכך מבין את הכאב שלך ואת הרצון שלך בו בזמן לחוות יחד איתו את כל מה שאתה מרגיש. לא קל להיפתח אחרי שנפגעים. ידידי הייקר אני כאן להיות לך לאוזן קשבת אתה מוזמן לדבר איתי בכל רגע שתרצה. מחבק אותך בכל ליבי
יוסף. יוסף.

iNEEDit25

New member
טוב נו התאפקתי עד עכשיו

תומר אני באמת ממליץ לך ללכת לייעוץ.

yosef 30

New member
אני לא חושב שהוא צריך ייעוץ../images/Emo70.gif

כל מה שהוא צריך זה חום ואהבה אין שום בעיה בלהרגיש כלכך רע, כלכך פגוע, כלכך שבור. הוא התאהב ופתח את ליבו, והוא חווה כרגע אכזבה. זה כואב, זה מאכזב, זה הרבה דברים לא נעימים. הוא רחוק ממקום שבו הוא צריך טיפול חמוד. ותמיד כייך לראות אותך בבית
נעלמת קצת.
יוסף.

tomeriko t

New member
לייעוץ במה?

למה אתה חושב שאני צריך ייעוץ? בגלל שאני מאוהב? בגלל שאני לא כמו רוב האנשים בקהילה שחיים מסטוץ לסטוץ? בגלל שאני מייחס חשיבות לאהבה ורגשות? בגלל שכואב לי שאיבדתי את האהבה שלי? הייתי מפנה אותך לייעוץ לגבי שקילת המילים שלך... ערב טוב

iNEEDit25

New member
בגלל ש

הרי כבר עברת סיפור דומה, לא? היית מאוהב במישהו, חייל, מעל שנתיים, עד שהוא הודיע לך שהוא נפרד ממך, וזה ריסק אותך לגמרי, אני זוכר שפירסמת הודעות בהמון פורומים, וזה מה שגרם לך להקליט את השירים וכו'.. קיצר אני יודע מה אני אומר. לא בושה ללכת לייעוץ, וכן - אני הולך.

ריק בש

New member
די טבעי לסבול אחרי פרידה

לא חייבים להעשיר פסיכולוג בשביל זה

בופיק

New member
היי תומרון יקר שלי

לא כל אדם שנמצא קצת באבל על פרידה או בעצב עמוק כי חווה פרידה צריך יעוץ... אז כן אני לא חושבת שאתה צריך ייעוץ, ואני גם לא יודעת אם צריך לקבל אחלטה של כן או לא, כן להמשיך לחכות אולי קובי יקבל את התשובה מהר, לא להמשיך לחכות כי אולי זה לא יקרה ואז זה ימנע ממך להמשיך הלאה... לא יודעת, זה המון תלוי בתחושות שלך, במה שאתה מרגיש שם בפנים. נכון שהוא לא סגור על עצמו כרגע,לקבל אחלטות זה נורא קשה, לפעמיים להשלים עם החלטה מסוימת לוקח יותר זמן מאשר לעשות את הפעולה עצמה של ההחלטה. ואני יודעת שאתה גם לא כועס אליו שאתה מנסה להבין, מנסה להיות שם בשבילו, מנסה לתת את כל מה שאתה יכול .... אתה פשוט מקסים, ומותר לך לכאוב, לבכות, להרגיש רע, פגוע, מאוכזב, מדוכא וכל רגש אחר שעולה בך ... סה"כ כמו שאמרתי קודם אתה נתת מעצמך המון, נתת את הלב והנשמה שלך, עמדת חשוף ופגיע, עם המון אומץ. עשית זאת כי רציתי וחשבת שאולי אם אתה תיפתח ותאפשר אז אולי גם קובי ירגיש בנוח לתת אהבה חזרה להפגין אותה בלי לפחד ולהסס... תומרוני, אתה פשוט ראוי לקבל את כל אהבה שבעולם. אני כבר אוהבת אותך...המון
אני מרגישה שכל מה שאני לא כותבת, אני לא מצליחה להסביר את מה שיש לי בראש... תמיד פה ושם בשבילך
תמיד
לא משנה השעה
חיבוק ממני בופיקית

xanadu

New member
מצטער לקטוע פה רצף של חיבוקים

אבל הייתי מציע לך גם להסתכל על הצד השני וללמוד את הלקח מהכאב שאתה חווה כרגע. הצגת די בהרחבה את היחסים ביניכם, אז אני קצת מרשה לעצמי פה להעיר למישהו זר לחלוטין אם אני מסתכל על זה מנקודת מבטו של הבחור השני, אז הוא חטף לפנים צונאמי אדיר של אהבה, כשהוא לחלוטין לא מוכן ולא בשל וגם טרח להבהיר את זה יותר מפעם אחת. תכל'ס, אם אני חוזר לכמה מההודעות שלך, פעם אחרי פעם הוא אמר שכל העסק מפחיד אותו וחדש לו וגדול עליו, בקיצור כל סימני האזהרה האפשריים. עושה רושם שהיית כל כך עיוור מאהבה, שהעדפת להתעלם מכל מה שהיה כתוב לך בענק מול העיניים ולדפוק בהתמדה ובהצלחה את הראש בקיר. בקיצור, יקירי, מי ששם את הלב שלו על המדרכה, שלא יתפלא שדורכים לו עליו. אולי הלקח העיקרי מכאן הוא שזה נורא קל להרשות לעצמך להיסחף טוטאלית אחרי הרגש. ברור שאהבה משגעת את השכל, אבל אלא אם כן אתה מקבל הנאה קינקית מלהיפגע כל כך עמוק פעם אחרי פעם, אתה לא יכול למשכן טוטאלית את המציאות ולאבד לגמרי שליטה. עושה רושם שיש לך הרבה מה לתת לבן אדם שני והרבה רצון להעניק אהבה ולקבל אהבה, אבל אתה צריך להיות מספיק מפוכח כדי לדעת איך לתת אותה.

tomeriko t

New member
מסכים איתך עם הרוב

נכון הוא לרוב שידר כמה הכל מפחיד אותו ומצד שני שידר הרבה דברים אחרים. בקיצור - מסרים כפולים... להיות עם בן אדם , להרגיש שאתה אוהב אותו ולא להגיד לו את זה רק כי הוא נלחץ והכל חדש לו? אף אחד לא לימד לא אותי ולא אף אחד אחר איך מתנהגים בקשר ראשון, זה אמור לבוא לבד.. עשיתי הכל כדי שיהיה לו קל והוא בעצמו אמר את זה... הוא אמר שהייתי הכי מבין ומתחשב איתו בעולם...

למעלה