אני אוהבת סקס

יסמין69

New member
אני אוהבת סקס

אך אני ניקשרת מהר אני מאדו אוהבת לקיים יחסי מין בכל צורה , תנוחה .. אך אני לא בנויה לסטוצים אני מסוגלת להיות ללא סקס שנים, בלבד שהסקס יהייה משמעותי וריגשי האם זה בסדר אני מאדו חרמנית ואני מאוננת אני גרושה +1 בת 32 לא היה לי סקס 4 שנים הכרתי מישהו ושכבתי איתו מספר פעמים והקשר הוא מיני בלבד כיף לי אבל אני מתחילה להיקשר מה לעשות?

redrider

New member
חמממ... לדבר על זה

אין לך דרך אחרת. אם זה לא הדדי עדיף להפסיק.

redrider

New member
עייפים אבל מרוצים

מחר האופנוע יוצא מהמוסך. רוצה סיבוב?

redrider

New member
את לא מבינה

את סתם ילדה קטנה

מר קיו

New member
תשובה לניקשרת יסמין

ככל הנראה את מזהה סקס עם אהבה , אבל האמת שאין הכרח שכל חדירה משמעותה גם קשר ריגשי. תופעה זו בדרך כל מאופיינת אצל אנשים שכמהים לאהבה. ממליץ לך לנסות לתרגל מין עם מספר גברים במקביל במטרה להשתחרר מהרפלקס להתאהב עם כל מי שאת שוכבת איתו.

daniella1980

New member
לאו דווקא, אולי פשוט

במקרה הספציפי הבחור עושה לה את זה, ועם אחד אחר היא היתה מסתפקת במין? אי אפשר לשלוט ברגשות ואם נמצאים באינטרקציה עם מישהו, לומדים להכיר אותו והופס, ייתכן שזה עושה משהו. אגב, לכן אני לא מאמינה בנישואים פתוחים במובן של מותר לצאת עם גברים אחרים וכו', כי זה לחלוטין מועד לפורענות, ככל שתחשף יותר לבנאדם כך הסיכוי שתתאהב בו גדל.

m r z

New member
ומה רע בלהקשר? ../images/Emo38.gif

איפה הצד השני עומד?

תקשיבי, מניסיון שלי

תבדקי איתו איפה הוא. כי אחרת תיפגעי. לי היה פעם קטע כזה עם ידיד שלי קרוב- שנינו רצינו קשר מיני בלבד. ככה סוכם- סקס בלי להיקשר (שנינו היינו חסרי סקס הרבה זמן- לא מקובל עליי!!) בכולופן, אחרי כמה זמן הבחור התחיל להיקשר.. ואני לא הייתי בעניין הזה.. אז הסברתי לו ואמרתי לו שאני רוצה להפסיק, כי הוא רק ייפגע בצורה הזו. הפסקנו ונשארנו להיות ידידים. בהצלחה לך.

SoftScorpion

New member
אולי תזדייני תהני ותשתקי,

מה את מקטרת, את גם נהנת וגם מקטרת. עזבי מה יהיה, טוב לך ?! תזרמי תהני מהרגע

למעלה