אני אוהבת נגני רחוב

צליליתה1

Well-known member
מזתומרת ? תמיד רק 200?
בכל הפעמים שהוצאתי כסף מהקיר, נתבקשתי לבחור באילו שטרות אני מעוניינת לקבל את הכסף. תמיד בוחרת בשטרות של 50.
(אולי בגלל זה לא נשארו לך??)
לפעמים יש לך אופציה לבחור שטרות, אבל לפעמים בקיר אין מבחר, אז את מקבלת מה שיש
(וגם על זה אני אומרת תודה כי יותר מדי פעמים הקיר לא עובד)

סופהו 1

Well-known member
גלי לי איפה הקיר הזה נמצא, כי כל הקירות שאני שואב מהם שטרות מנפקים ללא שאלה: מה מתאים לי.

אני טורחת להגיע לסניפי בנק הפועלים/הבינלאומי. לא היתה פעם אחת, שלא היו שטרות ובחלק מהבנקים מצוין שיש גם שטרות של 20ש"ח.
מציעה לך להיכנס לאתר של הבנק, לבדוק איפה יש בנק עם בנקט שיש בו שטרות החל מ-20 ש"ח.
להגיע למכשיר כשהבנק פעיל. אם הקיר לא יענה לדרישתך, למרות שצוין שיש שטרות קטנים, תוכל להיכנס לסניף ולהוציא את זעמך. (אולי תקבל שירות מפקיד, בעמלת בנקט).
אם גם זה לא יעזור, תוכל תמיד לחזור לכאן ולהתלונן.
בהצלחה

אבח"י

Well-known member
אני טורחת להגיע לסניפי בנק הפועלים/הבינלאומי. לא היתה פעם אחת, שלא היו שטרות ובחלק מהבנקים מצוין שיש גם שטרות של 20ש"ח.
מציעה לך להיכנס לאתר של הבנק, לבדוק איפה יש בנק עם בנקט שיש בו שטרות החל מ-20 ש"ח.
להגיע למכשיר כשהבנק פעיל. אם הקיר לא יענה לדרישתך, למרות שצוין שיש שטרות קטנים, תוכל להיכנס לסניף ולהוציא את זעמך. (אולי תקבל שירות מפקיד, בעמלת בנקט).
אם גם זה לא יעזור, תוכל תמיד לחזור לכאן ולהתלונן.
בהצלחה
האמת היא, שמזמן אינני משתמש בכסף מזומן, למעט: ביקור חודשי אצל המניקוריסטית, טיפול חודשי אצל הספר וטיפול דו שבועי אצל מסג'יסט שמטפל לי בכפות הרגליים. סתם עניין אותי באופן עקרוני.
אני מוציא כסף מהקיר של בנק הפועלים, נאדה. הבינאלומי רחוק מדיי.

סופהו 1

Well-known member
האמת היא, שמזמן אינני משתמש בכסף מזומן, למעט: ביקור חודשי אצל המניקוריסטית, טיפול חודשי אצל הספר וטיפול דו שבועי אצל מסג'יסט שמטפל לי בכפות הרגליים. סתם עניין אותי באופן עקרוני.
אני מוציא כסף מהקיר של בנק הפועלים, נאדה. הבינאלומי רחוק מדיי.
עכשיו אין רחוק מדי.
יש נסיעות חינם וכל המרבה הרי זה משובח.

באתר רכבת ישראל יש (או היו) מסלולי טיול לאורך קוי הרכבת.
אולי תיצור מסלול לאורך בנקומטים. דר סוס אמר ש אם יוצאים מגיעים למקומות נפלאים, אז אולי תמצא גם שטרות וגם מקומות נפלאים.

אבח"י

Well-known member
עכשיו אין רחוק מדי.
יש נסיעות חינם וכל המרבה הרי זה משובח.

באתר רכבת ישראל יש (או היו) מסלולי טיול לאורך קוי הרכבת.
אולי תיצור מסלול לאורך בנקומטים. דר סוס אמר ש אם יוצאים מגיעים למקומות נפלאים, אז אולי תמצא גם שטרות וגם מקומות נפלאים.
הרק"ל היא תחנה חשובה בתרגולת השבועית שלי [שלוש פעמים בשבוע] של הליכה ארוכה מאוד.
במשך שאר הימים, יציאה לסיבובים שונים, קניות, סידורים וכו'

סופהו 1

Well-known member
הרק"ל היא תחנה חשובה בתרגולת השבועית שלי [שלוש פעמים בשבוע] של הליכה ארוכה מאוד.
במשך שאר הימים, יציאה לסיבובים שונים, קניות, סידורים וכו'
בקרת כבר בתחנת הרק"ל בזבוטינסקי ב"ב? אולי גם באחרות, לאורך ז'בו, אין לי מושג.
הגעתי לשם במקרה... נהגתי וככה, באמצע הדרך, אזעקה. כולם ירדו קומה וגם אני.. וואו.. אחרי קומה אחת אומר הכרוז-נא לרדת לקומת הרציפים. הייתי בשוק, בהלם וגם המומה. כמעט לונדון, רק חדש.
ויתרתי.

בינתיים ניצלתי רק את קוי האוטובוס לככר החטופים וחזרה. :confused:

אבח"י

Well-known member
בקרת כבר בתחנת הרק"ל בזבוטינסקי ב"ב? אולי גם באחרות, לאורך ז'בו, אין לי מושג.
הגעתי לשם במקרה... נהגתי וככה, באמצע הדרך, אזעקה. כולם ירדו קומה וגם אני.. וואו.. אחרי קומה אחת אומר הכרוז-נא לרדת לקומת הרציפים. הייתי בשוק, בהלם וגם המומה. כמעט לונדון, רק חדש.
ויתרתי.

בינתיים ניצלתי רק את קוי האוטובוס לככר החטופים וחזרה. :confused:
כל התחנות התת קרקעיות דומות, כלומר אין סיכוי שתתבלבלי כשאת מבקרת באחת מהן.
עשיתי טיולים עד תחנה אחרונה בבת ים, תחנה עילית ועד קרית אריה קו נפרד של הרק"ל ועד תחנה מרכזית בפתח תקווה.
בחינם אני נוסע כבר חודש, את יודעת שעל עף שזה בחינם, "חובה לתקף" ;-)

סופהו 1

Well-known member
כל התחנות התת קרקעיות דומות, כלומר אין סיכוי שתתבלבלי כשאת מבקרת באחת מהן.
עשיתי טיולים עד תחנה אחרונה בבת ים, תחנה עילית ועד קרית אריה קו נפרד של הרק"ל ועד תחנה מרכזית בפתח תקווה.
בחינם אני נוסע כבר חודש, את יודעת שעל עף שזה בחינם, "חובה לתקף" ;-)
אי אפשר להגיד 'לא ידעתי' כשטורחים ליידע את הקהל בכל נסיעה.
נסיעות טובות לכולנו

למעלה