אני אוהבת מילים

עמית@

New member
אני אוהבת מילים

אוהבת את הדרך בה הן משפיעות על המוח- על העין שמחפש את הצורה הכתובה ומתרגם אותה לכל כך הרבה רגשות ומחשבות. מכירים את התחושה שמילים ננעצות עמוק בתוך הנפש- ומזמזמות משם והלאה בעצמות- בעמוד השדרה- בדם. אז גמרתי לקרוא ספר אהוב ואל תאשימו אותי במחשבה במילים ולא בצורות (למרות שאני אמורה להיות טיפוס חזותי) או בעצם זה אותו דבר, לראות מילה ולחשוב אותה. יעל חו"ל- את תרמת לי את המשפט שמלווה אותי הכי הרבה במהלך הטיפולים האלה- הארורים האלה- הידעת? "חלום הסופרגירל ושברו" זוכרת? שלושת רבעי השעה (או כמו שסבתא שלי אומרת- שעה פחות רבע) לפני סיום השנה המסוערת והכואבת ביותר ועם זאת הטובה והאמיצה ביותר שהיתה לי- בעוד האיש ישן לו בחירוף נפש אחרי שגירש חתולים לאין ספור מהספה בעוד גבו דואב. בעוד אני משוטטת באינטרנט קוראת בפעם האלף את הפורום הישן ןשבה ונתקלת בהודעה הזו של יעל- ובעוד משפטים חוזרים ומרצדים במוחי. אני נזכרת שיש ליעל תאומים עכשיו. ומתמלאת התרגשות מוזרה. ואני רוצה- לא אכחד- כל כך רוצה- לפעמים אני לא יכולה לחשוב בגלל שהתחושה הזו אוחזת אותי בכולי- ממלאת אותי מקצות האצבעות ועד לקצה הגוף, מתפשטת כמו אדוות במים נוהה מקצות הגוף ועד קצה העולם, קדימה- רק קדימה. לך תכתוב פרוזה . אני לא יודעת מתי התחושה הזו תעצר בקיר חסום- ואולי לעולם לא תגווע. אבל בכל מקרה- יעל תודה על המשפט. אין לי סוף טוב למה שכתוב פה על ה"דף" עמית

יעל@

New member
עמית יקרה

שנה טובה ומלאת טוב. מקווה שבקרוב משאלתך תתגשם.
יעל

מילים בעיני זה חלונות קטנים

לבפנוכו של הבן אדם ומה זה מחשבה ? הרי זה מילים שאומרים לעצמך בשקט בלב והפורום זו הוכחה איך צעט מילים יכולות להעביר המון רגשות והמון כוחות אז תמשיכי להינות מהמילים ליאור

מיכל ק-ש

New member
לי יש סוף טוב למה שכתוב פה על הדף

בעצם שני סופים: 1. עמית הופכת לסופרת מוכרת ומצליחה יותר מג´יי קיי רולינג. 2. עמית והאיש הופכים להורים גאים לחבורת ילדים שלא משאירים להם זמן לשוטט במרחבי האינטרנט. שתהיה לך שנה מצוינת עמיתי! אוהבת אותך הרבה, מיכל

עמיתו´ש, העתיד עוד לפנייך...

לי לפחות נראה שגם תעסקי במילים יום אחד. ואחרי שקראתי מה שכתבת יש לי היום רק משפט אחד בשבילך (ובשביל כולם בעצם): "שיפה ושונה תהא השנה אשר מתחילה לה היום". שמש קטנה.

yaelhul

New member
עמיתוש, הרגת אותי עכשיו ../images/Emo25.gif

אני קוראת ובוכה. גם כי הזכרת לי ימים לא רחוקים כלל וכלל, גם כי באמת שאין לנו מושג לפעמים כיצד דברים שאנו אומרים שוקעים ומתעכלים אצל אנשים אחרים, והתרגשתי מכך מאד, גם כי היה שם עוד משפט - "Supergirls Don´t Cry", ואלוהים, כמה שאני בכיתי מאז ועד היום - נהרות שלמים, והכי הרבה - נכון, חלום הסופרגירל של כל אחת מאיתנו נבנה ומתעצם בכל חודש טיפולים מחדש, עד שהוא מגיע כמעט למימוש הדמיוני של פסגת השאיפות - ילד משלנו. הרבה פעמים הוא מתרסק לנו, החלום הנפלא הזה, ובדרך פלא מדהימה אנחנו מצליחות לבנות אותו שוב ושוב בכל חודש מחדש מאותן אבני בניין בדיוק - אהבה, תקווה, כמיהה... עמית שלי, מילים יכולות להרים אדם מבור או להפיל אותו לשם. מיצאי לך את המילים והמחשבות שמחזקות אותך, ואני מחזיקה לך אצבעות שהן ירפדו את דרכך להצלחה. אם משהו ממה שכתבתי או אמרתי מהווה דוגמא - עשיתי את שלי. כל האהבה והאור שבעולם יקירה
יעל

עמיתי יקרה

ההתרגשות הזו שאופפת אותך היא ההתרגשות לקראת מה שעתיד לבוא, ההתרגשות לקראת ההצלחה האולטימטיבית שלך, לקראת התגשמות החלום. שנה חדשה עומדת בפתח, וכמו כולנו אני מתפללת שזו תהיה השנה הכי מוצלחת לכל אחת ואחת מאיתנו, שתהיה זו השנה שכולנו נזכור כאבן דרך חשובה כשנהיה סבתות ונביט אחורה על חיינו. אני יודעת שזה יקרה לך, הידיעה הזו פשוט נמצאת אצלי בעצמות, אני רק כל-כך מקווה שזה יקרה מהר (כי בטוח שזה יקרה השנה). ועוד דבר - כבר אמרתי לך שלדעתי את נורא תיהני ללמוד פסיכולוגיה קוגניטיבית, נכון? אוהבת.

רומי 007

New member
עמיתי

תספרי לי איך אפשר לקרוא בפורום הישן? וחוץ מזה - אני שומעת אצלך המון עצבות ואחרי שכותבים כזה "מכתב" כמו שכתבת למעלה נותר רק ללכת ולעשות משהו הפוך - אידיוטי - לא פיוטי בעליל - לדוגמא: לראות בוידאו את השוטר מבברלי הילס, לראות הופעה של ילדים סורגים לאלוהים (הבנת את הסגנון? שטוח, גורם להחזיק את הבטן ולאו דווקא באזור השחלות). חמודה שלי, תתעודדי. כולנו נצליח.

עמיתי יקרה

הכמיהה שלך והעצב והרגשות האחרים עולים ומבצבצים מבין השורות בעדינות ובחמלה. אני גם עושה חשבונות נפש על השנה הזו שהיתה עבורי מבורכת ומקוללת ושוב מבורכת ולבסוף ארורה. גם אני מתרגשת ממילים וממשמעותן ומהשפעתן, לעיתים המאגית על מארג הרגשות והתחושות. שולחת חיבוק אמיץ לשנה החדשה והרבה תקווה זוהרה

צבעוני

New member
בסוף זה יקרה../images/Emo8.gif

מה אנחנו מזוכיסטיות ? ! לא !! אנחנו מכניסות הילוך ל-DRIVE ונוסעות הלאה לקצה המנהרה שמשם מגיע האור. אנחנו חייבות לחשוב חיובי כי אין תשובה אחרת זה חייב בסוף להצליח. בשום הגיון אחר אני לא רואה את עצמי ללא ילדים שלי !! ושלי זה לא יצליח זה חייב אבל חייב להצליח. והייתי בתהומות והאכזבות היו קשות הבכי יצא פתאום, ככה סתם אחרי שבוע שחלף ליבבה ואח"כ כטלטלה של כל הגוף את הכאב שהיה ונדחק עמוק בתוכי. ואז מתוך היגון והרחמים העצמיים שהם אין סופיים התחלתי מחדש. ב ס ו ף ז ה י צ ל י ח !!! וננצח.

מיטלי*

New member
עמית ריגשת אותי מאד!../images/Emo24.gif

גם אני אוהבת מילים ונדבקת להן, גם אני זוכרת את המשפט הזה של יעל ועוד משפטים רבים מפורום פוריות, אני גם זוכרת מספר גדול של הודעות הצלחה, כמו "קרה לי נס" של יון ועוד רבים אחרים ואני מאחלת לך ומחזיקה אצבעות שעד סוף השנה הזו כבר תודיעי לנו על לידת בנך/ביתך או לפחות על ההריון!!!!!!! שנה טובה!!!!!!

למעלה