אני אוהבת |חלב||מיוחדת|

Charmed 4ever.

New member
אני אוהבת |חלב||מיוחדת|

אני אוהבת גולשים בזמן! ראיתי היום שלושה פרקים, נראה לי. את הפרק הראשון של העונה הרביעית, בו החברים מוצאים שווייד נשלחה לעולם אחר ע"י הקרומגס. כשקווין ומגי מוצאים את העולם אחרי שלושה חודשים וקווין מגלה שהוא מאומץ ושיש לו אח, קולין. פרק חביב. הפרק עם המלון ה"רדוף"... כשבעצם תקועים ארבעה אנשים (קווין, מגי ורמי והבן של מנהלת המלון) בעולם ביניים ורודפים את המלון... פרק חמוד. והפרק בו קווין פוגש את עצמו כילד ביום לוויתו של אביו, ומלמד אותו איך להגן על עצמו כנגד הבריונים כדי שלא ישתמש במחבט ויסמוך על עצמו. פרק יפהפה! ועצוב! אני אוהבת כלכך!!!

Charmed Gal

New member
מה עם באפי? ../images/Emo3.gif../images/Emo56.gif../images/Emo186.gif../images/Emo185.gif

Lettuce Girl

New member
מי זוכר תתקופה...../images/Emo15.gif

לפני שגל ראה באפי?

Charmed Gal

New member
לא אני../images/Emo70.gif ברוך השם../images/Emo70.gif../images/Emo186.gif../images/Emo185.gif

זאתי הייתה תקופה אפלה, שחורה ורעה! ברוך השם שראיתי את האור! ובואו לא נעסוק יותר בזמנים קשים כמו הזמנים שאני שמעתי את המילה באפי והייתי מתחיל לצעוק ולהתעצבן. כן, גם אני הייתי בלונדיני פעם.
ההודעה שלי נורא הזויה! *___*

Lettuce Girl

New member
תראה, תומצ'י האן..../images/Emo15.gif

גם אני ראיתי עונה וקצת של באפי ונהניתי מכל רגע (מישהו אמר עלילה?!). הפסקתי רק כי... אין לי תהמשך... ברגע שאשיג אראה אותו (מישהו אמר DVD של עונה 2?? אני רוצה!) אבל זה בהחלט מוגזם אצל כמה וכמה אנשים בפורום................

Sou Capoeira

New member
בבה של סידרה...../images/Emo13.gif../images/Emo108.gif

אני זוכר את הפרק הזה זה פרק יפה...

למעלה