אני אוהבת אתכן בנות!!!!

אודיה22

New member
אני אוהבת אתכן בנות!!!!

יצא לי להיות פה כמה פעמים (יותר בתקופות השפל- שזה פעם באף-פעם,אבל קורה) וגם הגבתי כמה פעמים. יוצא לי ת'אמת להיות בפורום אחר של נשות קבע לא פה בתפוז.. אתן בנות מדהימות.. אני רוצה לאחל לכן את כל הטוב שבעולם, אני חושבת שפורום זה לא רק לדבר על מה שקשה, אלא להגדיל ולומר כמה כיף לנו וכמה טוב לנו שאנחנו זכינו להיות הבנות זוג של החיילים שלנו. וגם לך growingmadness אני אוהבת את התגובות שלך. כשהחיילים יסיימו מסלול כל אחד והאורך שלו.. הבנות חייבות לקבל גם סיכה של "סוף מסלול..."
(ד.א חבר שלי הציע את זה נשארנו רק 3 חברות מהצוות וגם אנחנו מקבלות סיכה, גדול!) אנחנו פשוט גדולות של החיים. כל פעם שיוצא לי לדבר ככה עם אנשים והם אומרים למה לי לחיות חיים שכאלה.. אני מרגישה גאווה!(למרות שיש צביטה של געגוע) אתן לא יודעות כמה כח אתן נותנות לבנות שרק עוברות פה ולא מגיבות. בנות- אני יהיה יותר פעילה פה.. כי זה הפורום הכי הכי... "אתן גדולות מהחיים" יום נפלא

GrowingMadness

New member
חחח ../images/Emo24.gif

עשית לי חיוך עכשיו.
ובד"כ החברות מקבלות סיכת סופמסלול אם אני לא טועה, אבל זה תלוי איפה ובנחמדות של המפקד. תודה ענקית
יום מקסים.

FallOutGirl

New member
../images/Emo210.gif../images/Emo80.gifחח מגניב :)

שחבר שלי סיים קורס חובשים לפני כמעט חצי שנה משומה נתנו לו עוד סיכה של חיל רפואה אומשהו.. אז הוא פשוט נתן לי לשמור על זה וזה נשאר אצלי :)

GrowingMadness

New member
כולם מקבלים 2

אמורים לשים גם אחת על הכומתה או משהו נראה לי...אבל אף אחד לא עושה את זה באמת כי הם שמים את הסיכה של חי"ר. אז גם לי יש סיכה של חיל רפואה

FallOutGirl

New member
../images/Emo210.gif../images/Emo80.gifהוו... חחחחחחח

והוא כולו "ניראה לי הביאו לי אחד ספר.. שימי בתיק שלך בנתיים" זה עדיין אצלי חחח

GrowingMadness

New member
../images/Emo6.gif

גם שלי אמר לי לשים אותה על התיק, חבל שכבר לא הייתי בביצפר כשזה קרה P:

FallOutGirl

New member
../images/Emo210.gif../images/Emo80.gifחחחח לא על התיק XD

זה היה בסוף הטקס ולא היה לו איפה לשים את זה והייתי עם תיק אז הוא אמר לי לשים בתיק כדי לשמור לו חחחחח

כשהבחור שלי קיבל סיכת סטי"לן הוא קנה

בריקושט גם אחת בשבילי, כי זו מסורת אצלם :] וכשאני אתגייס, אני אשים אותה על הכומתה :]

JOYE האחת

New member
את כ"כ צודקת במה שכתבת../images/Emo70.gif

תכלס...גאווה להיות חברה של חייל..ולעבור איתו את הכלללל בזמן שהחברות האחרות כביכול מרימות ידיים!!! ובקשר לסיכה..יש יחידות שהחברות כן מקבלות...אני בע"ה שבוע הבא בטקס שלו מקבלתתת=)))) אני יתרגש כמו ילדונת..חח

GrowingMadness

New member
../images/Emo45.gif

שלי עוד חודשיים מסיים מסלול ואז גם אני אקבל את הסיכה D:

FallOutGirl

New member
../images/Emo210.gif../images/Emo80.gifשלי עוד שלושה וקצת חודשים :)

אני מהזה מקווה שיהיה לו חופש ונטוס לדנמרק D: כי זה יוצא 90% שבוע לפני פסח ביומולדת שלי :ם

toxic babe

New member
יש לי סיכת לוחם של גולני

והיא אצלי על הכומתה.. כולם שואלים מאיפה יש לי אותה... חוץ מזה יש לי גם את כיסוי הדיסקית שלו... חסרה לי רק כומתה חומה :) ובנימה זו... עד מתי?? יולי 08

GrowingMadness

New member
באמת?

רגע, חבר שלך בגולני וממש סיימת איתו מסלול והכל? כבוד
איך קיבלת כיסוי דיסקית? גם אני רוצה של גדוד לביא ):

toxic babe

New member
חחח לא בדיוק

אבל הייתי איתו חצי מהשירות שלו ונראה לי שזה כמעט קשה כמו לסיים מסלול. הכרתי אותו כשהוא היה כבר שנה וחצי בצבא והוא פשוט הביא לי סיכה שהייתה לו מאיפשהו. את כיסוי הדיסקית הוא הביא לי אחרי שהוא השתחרר.. חחח יצא לי כבר לאבד את זה ומצאו את זה בקצין העיר והחזירו לי :)

למעלה