"אני אוהבת אותך"

אני....

אני כל הזמן אומרת לאמא שלי שאני אוהבת אותה והיא לי.... בערך איזה מאה פעמים ביום....בבוקר שאני קמה...לפני ביה"ס (שעכשיו כבר נגמר) בטלפון בלילה....כל הזמןןןןןןןןןןן לאבא שלי אני לא אומרת...רק אם הוא אומר לי....והוא אומר לי מדי פעם ואני מגיבה בפשטות כזה :כן, גם אני....לא משהו רציני... אבל זה סיפור אחר... לדעתי כל בן אדם זקוק להמון אהבה וחום והוא צריך לשמוע מהוריו ומילדיו ובכלל מסובביו שאוהבים אותו ושכאן איתו...זה חשוב...בכל מצב.

אנילה1

New member
I M M O R T A L 5 את בחורה אופינית

לדור "האהבה". כולם אוהבים את כולם, וכולם כאלה מאמי כמו נינט טייב.

השאלה היא מה את אומרת להם חוץ מזה

כי אם את צריכה לומר זאת 100 פעמים ביום לא נשאר זמן לדברים אחרים, ואני דוקא הייתי מעדיפה לשוחח עם ילדי פנים אל פנים (ולא בטלפון אם גרים עוד בבית), ולדבר על הדברים החשובים באמת, להתייעץ ולשתף, כי לומר "אני אוהבת אותך" בלבד הוא ריק וחסר משמעות לחלוטין.

אומרת הרבה....

טעות מוחלטת אני הקצנתי...אבל בלי קשר, להגיד את זה זה נורא עוזר ...לא משנה כמה פעמים... המילה אהבה לעולם לא יכולה להיות ריקה וחסרת משמעות......אולי תבדקי את תפיסתך כלפי הנושא... אני צריכה לדבר איתם בטלפון בגלל שחלק מהיום אני לא רואה אותם כי אני בלימודים או עם חברים והם בעבודה...וברגע שאני יכולה אני מתפנה ונפגשת ובאה אליהם לעבודה..טוב,לאמא...לא לאבא. שיחות נפש ותמיכה רגשית ונפשית יש מעל ומעבר.... אמא שלי יודעת כמעט הכל עליי ושותפה שלי ואני שלה ואנחנו מדברות המון...ועם זאת ובלי קשר לזאת, אני אומרת לה קרוב למאה פעם שאני אוהבת אותה...זה לא בא על חשבון זמן אחר....ואין כמו לשמוע את זה. הדברים החשובים באמת זו אהבה...לא משנה איך היא באה לידי ביטוי...

אנילה1

New member
I M M O R T A L 5 חמודה בדור שלך

הדבר הכי חשוב זאת אהבה. בדור שלי הכי חשוב היה להיות עצמאית ומסודרת בחיים. במילים אחרות הישגים בלימודים הקמת משפחה מיקצוע טוב ומשכורת טובה. אהבה זה היה דבר מובן מאליו. בכלל לא היינו צריכים לדבר על זה. וגם לא דיברנו כל רגע, כי לא היה לנו נייד. בקושי היה לנו טלפון רגיל. וממש לא היה חסר, כי מה שלא יודעים לא חסר.

מילה ומשמעות..

אמי אמרה לי שהיא אוהבת אותי, ועטפה אותי באהבה עצומה, סימביוטית.. אבל כל השנים האמנתי באהבה הגדולה, העוצמתית, הבלתי מתפשרת שלה ולא קלטתי שתמיד, אבל תמיד זו הייתה אהבה שתלויה בדבר. הייתי אהובה ''בגלל '' או ''למרות ''. אני יודעת כיום שזה לא בא ממקום רע אצלה ( אנחנו תמיד נדפקים ממקום טוב..) כשהנסיכה שלי שואלת אותי, מה הכי גורם לי אושר, אני אומרת לה את מה שאני מרגישה : '' לראות אותך מאושרת ''. אנחנו אף פעם לא עושים את הטעויות של הורינו...אנחנו מייצרים טעויות חדשות. ואהבה, בעיניי היא כוח עצום. לומר ''אני אוהבת אותך '' , בעיניי, זה לאהוב לא בגלל ולא למרות. פשוט לאוב. השלמות שלנו כבני אדם היא בחוסר השלמות ובקבלת היקרים לנו כפי שהם. לאהוב, בין היתר, משמע לאהוב את האדם בכללותו, קל לומר , ולפעמים קשה ליישם. המתנה הכי גדולה , הכי פשוטה והכי נפלאה שאנו יכולים לקבל ולתת , היא לאהוב את האנשים היקרים לנו , לתת להם להיות מי שהם .

telush

New member
מצטערת..

שיל"ת מצטערת לכל אלה שהגיבו שלא וכאלה.. אני דווקא כן אומרת לאמא, אני אוהבת אותך. כי אני אוהבת אותה.. אמא שלי אמרה לי קצת.. לא הרבה. אני יודעת שהיא אחת שקשה לה לבטא רגשות ואני מרגישה שהיא אוהבת אותי. כמו שמישהי/ו כתב/ה פה, אהבה נמדדת במעשים, לא במילים.

alona 9

New member
למה להצטער?

גם אני אומרת,כי אני אוהבת,ולמרות שהיא רק עשתה, ולא כל כך.. אמרה, היא יודעת שזו התמורה,את המשפט הזה אני נהנית לנגן באוזנה.

=)

כל בוקר אני אומרת לאמא שלי שאני אוהבת אותה, וגם היא אומרת לי את זה כמה פעמים ביום
גם אצל סבתה שלי אני רואה שהיא מידי פעם אומרת לאמא שלי שהיא אוהבת אותה

pf26

New member
אמא שלי נהגה להגיד לי "אני אוהבת

אותך" לפחות 5 פעמים ביום. אני בטוחה שהיא הרגישה משהו אלי, לא בטוחה שזו היתה אהבה. לעומת זאת אבא שלי מעולם לא אמר שהוא אוהב אותי, וידעתי שאני אהובה גם בלי שיגדיר במילים את רגשותיו. קראתי פעם מאמר (לא זוכרת איפה), שישנן אמהות שמסוגלות לאהוב את הילדים שלהם רק כשהם קטנים וחסרי ישע. ברגע שהם מתבגרים ויוצאים לעצמאות כלשהי (כבר בגיל העשרה), האהבה נגמרת והופכת למשא כבד מבחינה רגשית.

למעלה