אני אובד עצות
יש לי ילד בן 10 עוד מעט, נעם שמו. אני מכיר היטב ויודע שהוא יכול להיות לפעמים קצת "רשע". אבל הוא ילד טוב. היום הגעתי כדי לקחת אותו מבית הספר, וניגשה אלי אמא של אחת החברות שלו, ופרצה בסידרת איומים על הילד שלי, שהיא תהרוג אותו, והיא תדאג שיעיפו אותו מבית הספר, והוא תחמן ומניפולטיבי, וכולם כולל המורה שלו שונאים אותו. היא דיברה בשצף ובקושי יכולתי להוציא ממנה מה קרה לה, ועל מה היא מדברת. היא כמעט התקיפה פיזית את הילד שלי! נאלצתי להגן עליו בגופי! היא אמרה לי שהילד שלי מנצל את הבת שלה, ומסית את כל הכיתה נגדה. כשהוא רוצה, היא חברתו הטובה, וכשלא הולך בינהם, הוא מסכסך וגורם לכך שלא ידברו איתה, ומעבר לזה, הוא גם דאג שיכו אותה. כמובן, ששאלתי את נעם אם יש משהו בדבריה, והוא ברח מהאיזור. לפני כמה זמן הוא חזר הביתה, ושאלתי אותו מה קורה. הוא אמר שהאמא הזאת רודפת אותו ושונאת אותו מהיום שפגשה בו, ושזה בכלל לא נכון והילדים כועסים על הילדה הזאת כי היא מעצבנת ומרגיזה בכוונה. הופתעתי מאוד מהדברים, כיוון שידעתי שהוא הולך אליה הרבה והם חברים ממש טובים. מה אני אמור לעשות עכשיו? הילד שלי היסטרי ובוכה ללא הפסקה, הלך וסיפרה לכל החברים שלו שהאמא הזאת מאיימת עליו, זאתי רוצה שאני אבוא אל המנהלת מחר לשיחה ורוצה להעיף אותו מבית הספר, הילד שלי מכחיש את הכל... לא יודע, יש לכם איזה עצות איך להתמודד עם זה? זה קצת גדול עלי כל הסיפור...