אני "אובד עצות!!!"

אני "אובד עצות!!!"

אני לא יודע מה יש לי אבל אני לא מצליח להשיג חלומות צלולים!!!
ניסיתי הרבה דרכים ונסיונות אך שום דבר עדיין לא קרה! (כמעט שעברה שנה!!!)אני חייב עצות!!!. בד"כ אומרים שלכל אחד הדרך עובדת בצורה שונה אבל אולי אתם יכולים לשתף אותי איך הגעתם לחלום צלול ומה השיטה שלכם?
יכול להיות שאני גם יעבוד בשיטה הזאת והצליח בה. תודה לכל העוזרים!
"אם תרצו אין זו אגדה לחצלל!
"

אז... מה אתה עושה?

מה כבר ניסית לעשות? באילו שיטות השתמשת? באופן כללי אם אתה מקפיד (אבל ממש, ממש מקפיד) לבצע מספר רב של בדיקות מציאות ביום, ומקפיד (.... מקפיד) על כתיבת יומן- אתה אמור להיות בדרך הנכונה. יש עוד שיטות וטיפים, אבל זה הבסיס. בהצלחה, ולא להתייאש

דרכים שניסיתי...

דרך א'-לישון 6-7 שעות,ליתעורר ולחזור לישון ולעבוד לפי שיטת מילד=לא עזר דרך ב'-לישון 4-5 שעות,ליתעורר ולחזור לישון ולעבוד לפי שיטת מילד=לא עזר דרך ג'-לישון 6-7 שעות,ליתעורר ולעבוד לפי שיטת ווילד=לא עזר (כל הלילה נשארתי ער
) וסיימתי כבר 2 יומני חלומות!+המון בדיקות מציאות!!! אז מה הבעיה!?

סחתיין על ההשקעה!

נשמע שאתה מכיר את השיטות ויודע מה לעשות. מוזר שזה לא עובד עבורך עדיין. אני יכול לתת לך את השיטה שהכי עובדת עבורי- אני מסתובב קבוע עם נקודה מצוירת על גב יד שמאל. כל פעם שאני רואה את הנקודה אני בודק האם אני באמת שם או שזה חלום (לרוב אני סופר אצבעות. תמיד עובד..). דרך אגב, החלומות שאנחנו זוכרים הם לרוב מסוף הלילה (מחזורי הREM האחרונים). חלומות אלו מאופיינים בתכנים הקשורים לעבר, ופחות מכילים את "שארי היום". הם פחות מושפעים מהרגלים חדשים שאנחנו מנסים לאמץ, ואפשר לצפות שההרגל של בדיקת המציאות לפי הסימן על היד יכנס אליהם רק אחרי שבועיים בערך, אם לא יותר. צריך להיות סבלניים בשביל זה, אבל אתה אומר שדווקא עם זה אין לך בעיה. נסה גם להשתמש באוטוסוגסטיות לפני השינה. לאנשים מסויימים זה עוזר. בהצלחה, ואל תתייאש. בסוף זה יגיע, וזה שווה את המאמץ. באחריות.

דנה 071

New member
מה זה חלומות צלולים?

אני לא מבינה כל כך מה זה חלומות צלולים, אני רק יודעת שאני זוכרת את החלומות שלי אבל אני לא כל כך יודעת מה המשמעות שלהם, וזה ממש מעסיק אותי ביום יום ולפעמים אני ממש קמה בבעתה מחלום ולא מצליחה להרדם, ראיתי שיש ביום רביעי ב- 17:00פותרת חולמת שהיא גם מתקשרת שמתארחת בפייסבוק של אקספוז, אני לא יודעת אם החלומות שלי צלולים אבל הם בהחלט מפריעים לי בשגרת היום יום שלי, אולי הם יותר מדי צלולים, בכל אופן אני אשמח לדעת מה זה חלומות צלולים.

ravehor

New member
חלומות צלולים

חלום צלול הוא חלום שבו את מודעת לעובדה שאת חולמת, וכתוצאה מכך יכולה לקבל יכולות שליטה בחלום. לגבי הבעיה שלך, כדאי לך לקחת כמה ימים בלי לחשוב על החלומות. אל תתעמקי בהם ותני להרגשה הזו לחלוף!

yoni12454

New member
אחי תקרא יעזור לך

שיטה שברגע שהתחלתי איתה התחלתי לחלום צלול תסתום את האף שלך ותנסה לנשום ואם אתה מצליח אתה חולם קודם תעשה את זה כל פעם שאתה שותה או משהו אחר שהגיוני שתעשה בזמן חלום (תבדוק ביומן שלך אולי אתה בנסיעות הרבה או משהו כזה) זאת שיטה מהירה שלא דורשת ממך כלום.... אחרי יומיים זה התחיל לעבוד לי...

למעלה