אני אהיה היום בבולדוג לשם שינוי אז

משיייי

New member
אני אהיה היום בבולדוג לשם שינוי אז

אם מישהו יהיה שם תבואו להגיד שלום אהה

משיייי

New member
רציתי להגיד שחוץ מהסאונד לא נהננו

בכלל הסאונד היה מעולה וזה שזה שיר אחרי שיר זה גם נחמד למרות שגם פה היו עצירות של 20 דקות לריקודים אבל אין שם מספיק מקום לרקוד אז זה לא שווה המלצר היה אחלה וגם בעל המקום נחמד אבל מעבר לזה לא נהננו כי היו מלא ילדים קטנים במקום המזגנים פעלו והיה מאוד קר כאילו אמצע הקקיץ(למרות שהמנהל והמלצר סגרו אותו עדיין היה קר שם יצאתי מצוננת- כאשר יצאנו החוצה בחוץ היה חם יותר ) המוזיקה היתה מאוד חזקה
50 מינימום זה יקר לאנשים שלא שותים לאכוהול וכמה כבר שתיה קלה אפשר לשתות באותו ערב כמו כן לאכול ארוחה ארוחה -בערב יום שישי אחרי ארוחת ערב בבית ממש לא משתלם ולא שווה והיה אפשר להגיד לנו בטלפון כשהזמנו מקום ככשאלנו על הגילאים אמרו מגיל 22 ומעלה חבל שזה לא היה ככה

Jen74

New member
זה עניין של טעם

אני אוהבת את הבולדוג, את האווירה. לפעמים באמת המוזיקה באמת חזקה מדי. כשאני יוצאת עם חברים לבולדוג אנחנו רוקדים על הבמה
מבחינת מחיר, באמת אפשר לרדת מעניין המינימום. כל אחד יזמין מה שבא לו. יש לי ידיד שלא אוהב לבוא לשם כי הוא לא אוהב להזמין אוכל בחוץ ושותה רק קפה או מקסימום איזה מיץ טבעי וזה לא מגיע למינימום הדרוש. בדרך כלל מוותרים לו אבל לא לכל אחד יוותרו. אנחנו קבוצה שמגיעה לשם מדי פעם וכבר מכירים אותנו

דניבויss

New member
הבולדוג הוא כבר מקום מיתולוגי

זה מועדון הקריוקי אם אני לא טועה הראשון שעבד 7 ימים בשבוע 15 שנה רק קריוקי.

למעלה