אני אהבתי.... מי יתחיל?

KoKolita

New member
יש לי רעיון המשכי...!!

מי שפותר את השאלה, הוא השואל הבא!! וכך הלאה... בקשר לשאלה של גלי - אני גם מסכימה שזה על הילדות שלו... ("אמרו שהוא היה בחור של לילה... אמרו שגם היה לו צחוק מוזר...")

אוקיי

אממממממ לא עולה לי.... לא יודע
אין לי איזה רעיון לשאלה

(תודה על ההענות)

הנה הסיפור של "אתה נולדת לאהוב" -------------------------------------- נכון זה קשור לילדות של אביב (נקודה אחת לניב) בבצפר. אביב למד בהרבה בתי ספר נדד מאחד לשני לדבירו של אביב תמיד הציקו לו והרביצו לו בגלל שכבר מגיל צעיר היה "פריק" שלמד אביב ברופין התרחש הסיפור של הביתה ראשון בשיר: " הוא ישב לו בכיתה ולא הבין את הבדיחה עד שתפש שהבדיחה זה הוא ואז בהפסקה מקובלים מהשכבה דפקו לו אתה הראש על האסלה" לגבי הבית השני--- באחד הימים אביב קיבל פתק מילדה מהכיתה שלו שהיה כתוב בו " אביב תעזור לי אבא שלי עורך לי ביקורים בלילה בחדר.." זהו זה הסיפור שלדעתי די קל להזדהות איתו אני מאוד מזדהה עם הבית הראשון ובעתיד אני מקווה להענות גדולה יותר יש למישהו עוד שאלה או שזאת שוב תהיה אני? גלי

אוף...

טוב סליחה שאני לא גאון....
אני באמת שלא כל כך יודע על העבר של אביב לאומת אחרים אזזזזזזזזז בלע לא משנה מצטער שאני חיי....

עזבי...אני סתם מרגיש סופר חרא...../images/Emo10.gif

אני מרגיש כאילו כל הדברים הרעים היו יכולים להיפטר אם לא הייתי כאן...אני יודע שזה מפגר אבל ככה אני מרגיש

Piccolo

New member
גם אני...

לא ממש יודע הרבה על העבר ואיך השירים נכתבו פחות או יותר.. וזה יהיה נחמד לדעת עוד...... מבין אותך,ניב (אם קלטתי את השם נכון) וגם השם שלנו דומה..

למעלה