אני אהבלה...

טאKילה

New member
אני אהבלה...../images/Emo197.gif

אמרו לי הערב ערב חג, נדבקתי כמו ווקום למטבח לבשל, אחרי כמעט הכל יצאתי לקנות מהר סיגריות שלא להתקע כי מחר חג נו. אני רואה הרחוב מיוזע, יו לא בוקע מהבתים ניחוח תבשילים. שאלתי במכולת בואנה מתי ערב חג? הוא עונה לי מחר מחר.. מחר הם יבקשו לבשל טרי של מחר? אמאל'ההההההההההההה

שמים1

New member
חחחחחחח ../images/Emo3.gif

גם אצלי כמעט הכל מוכן ... ואפ רוצים טרי שילכו לשוק

לא קרה כלום../images/Emo8.gif

גם אם בישלת היום ניתן להישתמש בזה מחר לי אין את הבעיות האלו היות ואני קונה מוכן וכל מה שנשאר לחמם במקרו ולאכול אני לא דוב אבל צריך לאכול חוץ מיזה אופו כולם היום???????

dardara

New member
חחחחחחחחחח טאקילה ../images/Emo140.gif

תגידי תודה שזה קרה כך ולא הפוך שלא הית יודעת שמחר זה ולא הית מכינה כלום ולמחרת היה גם הכל סגור .........חחחחחחחחחח נו אז אפשר להתחיל את החג מהערב ,מה הבעיה שיהיה חג שמח ומלא כל טוב

חחחחחחחחחחח טאקי

לא נורא.... צריכה לוח שנה? יש לי כמה מיותרים
והכי חשוב!!!!!!!! לא תישארי בלי סיגריות
חג שמח

מה שחשוב הם הסיגריות

ככה זה בימנו גם כאשר הסיגריות זה רעל בתשלום חודשי בשווי של משכנתא

מהפיתום אהבלה

מקסימום מבולבלת אני פעם התעוררתי בשבת היה לי איזה שינוי שימים שאני עובדת והמוח שלי רגיל נן ואז כנראה התבלבלו לי הימים קמתי בשבת בבוקר , שיניים מקלחת בושם התלבשתי יפה כמו תמיד אמרתי לי אוף כמה לא בא לי ללכת לעבודה ואני נוסעת לי בזהובה חולפת על פני תחנת אוטובוס ריקה שבה תמיד יושב איזה בחורציק מכאן שנוסע לעבודה הרחוב ריק ונראה לי מוזר פתחתי ת'רדיו 103FM ואין את מרב מיכאלי אויש שבת היום עשיתי "פרסה" חיש מהר בשמחה הלכתי להמשיך לישון אהבלה ? מהפיתום סתם מבולבלי חייבים להביט כל יום בלוח שנה לראות איזה יום היום
ליאור

למעלה