אני אדם עם כאב

אני אדם עם כאב

אני יודעת שכאב ושמחה הם שני דברים שמשלימים את עצמם זה ככה נראה בכל מקרה אבל אני יודעת גם ששלמות פנימית זה דבר שאני וכולם צריכים לעבוד עליו. תראו כשהיתי ילדה היתי שלמה עם עצמי כי לא היתי חשופה לכל מיני דבריםכמו מראות קשים, הרגשות התפתחו, פורקן,חויות, התמודדיות עם ריבים וכול מיני אבל בגיל מסוין הבנתי שאני צריכה שינוי ומשהו לא בסדר. ככה זה התחיל לא יודעת בדיוק באיזה גיל אבל זהפשוט קרה וזוה. תגידו גיל ההתבגריות תגידו מה שאתם רוצים אבל זה קורה כשהעינים נפקחות. ותהרגו אותי אבל בכל תמונות שאני מסתכלת שהיתי ילדה קטנה היתי יותר מושלמת מהיום.. ובכלל לא השקעתי לעצמי מחשבות כמו חצקונים, אוכל, לא יודעת מה עוד.. מה תגידו על זה? תוםתום

איל באש

New member
כאב הוא מורה דרך לשינוי../images/Emo13.gif

דרך הכאב את לומדת המון על החיים ועל מהות נשמתך. הכאב יכול להיות זה שמדרבן ומעורר אותך לפעולה. הכאב יכול צלהיות זה שמאפשר לך את הצמיחה והשינוי, הכאב יכול להיות עוד נקודת מבט על החיים. שאנחנו מזדהים עם הכאב, אנחנו סובלים. שנלמד לקבל את המוות כחלק מהחיים , נוכל לחיות מחוברים לעצמנו. ממליץ בחום על הספר "ספר המתים והחיים הטיבטי" של סוגיאל רינפוצ'ה, בהוצאת גל.

morgetz

New member
דרך כאב אפשר להגיעה לתחושת שלמות

אין מושלם בחיים, יש שלם.... לא צריך לוותר בכדי להגיעה לזה...אלה לחוות, כאב, פחד ואוד המון דברים, כאשר הם מגיעים, מעבר, יש חיים של קבלה וניצחון על העבר...והזדמנות להפשיט את החיים שלנו ולהנות מכל מה שיש....

מתוקה תום בתוך הבעיה יש לנו את

הפתרון ... תחשבי על הכל כמתנה אחת גדולה שבאה להראות לך ממה נובעה בעצם הבעיה בתוך הבעיה יש לנו את הפתרון של הבעיה. שולחת לך המון אור והמון אהבה.

למעלה