אני אדומה!!!!

אני אדומה!!!!

יום חמישי מקסים לכולם! קודם כל אני רוצה להודות להוריי שהביאוני עד הלום. תודה לעברי שקיים כדי שאני יוכל להיות מומחית בעיניניו. תודה לאינטרנט שקיים כדי שאני אכיר כאלה אנשים טובים (גם מפורום דיבורים הוותיק!) תודה לתומר ושגיא (ומרון) והחליטו שזה מגיע לי *מזילה דמעה* *מחיאות כפיים* טוב אנשים, תודה לכל מי שכתב לי מזל טוב. אתם מקסימים מעכשיו אני אכתוב יותר, אני רק צריכה לחשוב על מה... (למי שיש הצעות שיגיד לי) בברכה, סמלת (כן! עליתי בדרגה, עוד 1.90 ש"ח למשכורת) רותם צרפתי מומחית פורום "תפוז" לענייני עברי לידר נשיקות

Rain Star

New member
או, עכשיו זה יותר טוב

מזלללל טובבבבבב יקירתי
אני? קשור להחלטה? לאאא

אמר בחור שהחתימה שלו זה שיר שלי..

והוא חושב שאמא שלי ואחות שלי שולטות ("תקע ושקע הם דגים חמודים. אני מאכילה אותם כל יום והם שקטים"- עומר אחותי בעבודה על החיים שלה)

Rain Star

New member
תשמעי...../images/Emo13.gif

אמא שלך באמת שולטת..ואחותך פשוט מקסימה, מה שמזכיר לי - "נכון שהכייייי מתאים בעולם שלרותם תהיה אחות קטנה???" -"לא!" חחח...

Ez sLeeP

New member
אדומה, אדומה..

אבל עם ראש כחול.
טוב, אין לי מושג למה רשמתי את זה. יכול להיות שזה האבק האילתי (שגיא, איש, בונבון, מנהל יקר, איך אתה מסתדר עם זה? והקרינת UV? כ"כ לא מתאים לאשכנזי מבית טוב כמוני..!!). רותם. משוש לבי הנחשק, אם יש אדם בכל העולם שתפקיד תפור עליו (וסלחו לי על שימוש במטאפורות שחוקות וקצת עילגות, ואני חושב שיורשה לי..) ככפפת ג'וצי לדוגמנית הבית האנורקטית בת ה-9, אז הרי שהמקרה התגלה לפנינו במאורע חגיגי זה. ותודה למרוני שהביא אותנו עד היום. כל-טוב וכל מזל-טוב!!
נדבו'ש.

סנטה

New member
בבקשה רותם רותם ../images/Emo13.gif מגיע לך

בהחלטטטטטטטטטטטטט

סמלת, שכך יהיה לי טוב...

שוק טוטאלי. ולחשוב שאני מכיר אותך עוד מהזמן שהיית טוראית מצחינה. בובהל'ה, שיהיה מזל טוב גדול. גם על הדרגה וגם על המעמד החדש. אני מזמן טענתי שזה מיקומך הטבעי. עוד מהרגע שציטטת לי איזה משפט שעברי אמר לפני איזה מיליון שנה. הכי אוהב אותך בעולם, איש יקר

למעלה