אני אדום בנשמה

blueman1

New member
סתכל שני תגובות למעלה

אז מה אם אנשים מכובדים אומרים זה הדוגמא הכי טובה

אבל אתה לא קולט ש...../images/Emo60.gif

כדורגל זה לא פוליטקה ביבי לא יקפיץ לשרון כדי שהוא ינגח לברגותי כמו שרוסו יקפיץ לקטן שינגח לשטראובר !!! זה שונה !!!

blueman1

New member
הכוונה ש

כמו שכמה אנשים גדולים לא מצליחים לפרש ולקבוע דברים לגבי המצב שלנו עם הערבים ככה כמה פרשני כדורגל או אנשים ש"מבינים" כדורגל לא יכולים לקבוע מי תהיה האלופה. או שאולי ניתן להם כל תחילת שנה לקבוע מי תהיה האלופה וזהוא לא צריך ליגה. האנשים האלו ישבו ויחליטו מי עשה רכש יותר טוב מי הקבוצה הכי חזקה ויחזריו עליה כאלופה וזהוא

אבל כאן כבר לא מדובר ברכש../images/Emo60.gif

כאן מדובר ביכולת ובזה חיפה טובה וגם לכן חיפה "מוכתרת" כאלופה לפניי פיתחת הליגה... שוב פוליטקה זה לא כדורגל...

blueman1

New member
יכולת טובה????

אם לאיך שאתם משחקים בליגה בכלל ולמשחק נגד ב"ש בפרט אתה קורא יכולת טובה אז אני לא יודע איך מכבי חיפה היא אלופה. כי היא מציגה יכולת פשוט גרועה

אני לא אמרתי יכול טובה../images/Emo60.gif

אני אמרתי רק יכולת ושהיכולת הזאת בסופו של דבר לא תיפול

blueman1

New member
בכל אופן

השנה לפי דעתי לא מגיע לחיפה לקחת אליפות אבל כמו שנאמר כבר הרבה בכדורגל לא תמיד יש צדק ככה שעדיין יש לכם סיכוי

אם זה דעתך אז ... ../images/Emo60.gif

אני מקווה שאתה תהיה מרוצה שתראה את טבלת סוף השנה !!! חיפה לא לקחה שום אליפות ברמאות אז אל תגיד שאין צדק...

blueman1

New member
לא אמרתי שהיא לקחה אליפות ברמאות

אבל השנה לא מגיע לה לזכות באליפות ואל תיקח את זה קשה לא יקרה כלום אם שנה אחת חיפה לא תיקח אליפות

ומה הסיבנ שלא מגיעה לה???../images/Emo60.gif

ומי תיקח מכבי ת´´א הפועל ת´´א ?????? בית´´ר ירושלים?????? באר שבע???? פ´´ת???????? כפר סבא ???????????

blueman1

New member
תראה אני לא אומר ששאר

הקבוצות מציגות יכולת מצוינת אבל חלק מהם מציגות יכולת טובה ממכבי חיפה. יכול להיות בגלל שהם משחקים באירופה וזה לחץ ולא יודע מה. אבל בוא נגיד שהפועל ת"א מציגה יכולת טובה ממכם כמה שאני שונא את הקבוצה הזאת היא משחקת טוב. יכול להיות שעכשיו אחרי שחיפה יצאה מאירופה הם ישחקו טוב ויציגו יכולת ראויה כדי לזכות באליפות. ותאמין לי שאם דבר כזה יקרה אני יחזור לפורום הזה ויגיד שטעיתי ומגיע לחיפה לזכות באליפות בגלל שהיכולת שלה השתפרה והיא מציגה את הכדורגל הטוב ביותר בליגה.

אז אנחנו במקרה נמצאים ב...../images/Emo60.gif

מקום הראשון ?????? ופתח שירשור חדש בדף הראשון שהיה יותר קל לדבר....

למעלה