אני אדום בנשמה

blueman1

New member
אני אדום בנשמה

אך איזה כיף היה לבוא לאיצטדיון וסרמיל בבאר שבע ולראות את הפועל באר שבע הקטנה שכולם הספידו מזיינת למכבי חיפה הגדולה את הצורה. אני חייב להגיד שאני עוכב אחרי מכבי חיפה וכזה משחק גרוע שלה אני לא זוכר. היום הורדנו לכם את כל התחת שתפשתם מאז שהיגעתם לאירופה. אתם אולי הקבוצה העשירה בליגה אבל היום הראינו לכם שאתם לא הקבוצה הטובה בליגה ושיש לכם תחרות גם איתנו גם עם הפועל תל אביב וגם עם עוד שאר הקבוצות בליגת העל. אז כדי שגם אתם וגם השחקנים העלובים שלכם תתאפסו ותורידו גובה כי זה שניצחתם את ההרכב השני של מנצסטר יוניטד בליגת האלופות לא נותן לכם את תואר הקבוצה הטובה ביותר.

עזוב

מכבי חיפה בכלל בזמן האחרון לא ניראית טוב אני לא יודע מה קרה לנו ולמה שיחקנו כל-כך רע אולי באמת באנו שחצנים ולקחנו את זה יותר מידי כמובן מאליו ואת התוצאות ראו על המיגרש אני נורא עצוב שהפסדנו אבל לפחות מישהו יצא מיזה שמח
המסכנה שלי מהמשחק זה שצריך לעשות שינוי דחוף בקישור ודחוף בהגנה ההגנה שלנו בזמן האחרון משתכלים על החלוצים של היריב ולא עושים כלום המצב המנטלי בקבוצה הוא על הפנים (עם ההצגות של יעקובו ואג´יפור לא עוזרת בדיוק) שורה תחתונה זה שאני מתגעגע לגראנט

../images/Emo5.gif תמשיל לעכוב...

וזה שב"ש אחרי משחק אחד כבר שרים ברחובות כאילו הם אלופים... ולא יעזור לך כךום מותק מכבי חיפה הקבוצה הכי טובה בליגה ותרימו את הראש! בסך הכל הפסד שני ו-9 נצחונות!

זה בטח ישמע תירוץ אבל...../images/Emo60.gif

רק שתדעו שהיכולת הרעה הגיעה מאז הניצחון על מנצ´סטר ובכול המשחקים האלה ז´וטא לא שיחק ולפי דעתי אם יעקובו היה משחק הוא היה כובש 4 שערים שסביליה היה צריך לכבוש אתמול אבל סבילה רץ כמו קשיש ואחרון חביב מר אייל צור (שכן של דוד שלי) אני כבר "יטפל" במכונית שלו אחרי תצוגת השיפוט הנוראית שלו אתמול כולם יודעים שצור הוא צהוב אז מר צור אם אתה קורא את זה אל תופתע אם לא היה לך מכונית שלמה וחפי

מתכננים איזה מיפגש פורום

לא ידוע אם בעזריאלי או באחד המשחקים של חיפה אם יחליטו על עזריאלי אז זה יוצא יום חמישי

blueman1

New member
אני יגיד לכולכם משהוא

כמו שאתם שיחקתם אתמול אפילו אלוהים לא היה עוזר לכם. אז לא זוטה היה עוזר לכם וגם לא איגביני אז אל תזיינו בשכל שחסרים לכם שחקנים. ואל תשחקו אותה המצב עדין טוב כי הפסדנו רק שני משחקים אבל שימו לב לשני דברים מענינים את בשני המשחקים האלו הובסתם 0-4 לירושלים ו 0-2 לבאר שבע וכן אני לא מפחד להגיד הובסתם. דבר שני גם במשחקים שניצחתם שיחקתם גרוע ולא כמו קבוצה אלופה או שרצה לאליפות.

טורבין

New member
צריך להזכיר שחיפה ניצחה את ב"ש 5

פעמים ברציפות אבל בחיפה לא עשו מזה ענין כי ב"ש היא קבוצה קטנה ותישאר קבוצה קטנה.פעם למעלה (מקום 4-5) ופעם למטה(ליגה לאומית) אז לפני שאתה מנפח את החזה והתחת שלך קח בחשבון גם את העובדות האלו. חיפה נמצאת כרגע בירידה אבל כשזה יגמר ותתחיל ההתאוששות גם י"ם וגם ב"ש ירגישו טוב טוב עם מי יש להם עסק.

blueman1

New member
טוב...

לגביך פלאפון ירוק 2 אין לי תלונות. אבל חברים שלך אם תשים לב לא חושבים כמוך. וטורבין לגביך אולי ב"ש היא קבוצה קטנה אבל שים לב להפרשי התקציב בין שני הקבוצות חיפה וב"ש, שים לב לגבי ההצהרות של שני הקבוצות ב"ש מסתפקת במקום רביעי עם אופציה לשלישי ואילו חיפה טוענת שבלי שום בעיה היא תיקח אליפות, ובכל זאת המ קרה הקבוצה הקטנה בלי התקציב עשתה לקבןצה הגדולה והמנופחת בכסף ובשויצריות בית ספר לכדורגל.

אתה אוהד הפועל ת´´א נכון ?../images/Emo60.gif

אז בוא נדבר על קבוצות קטנות :נתניה וראבון עטר כפר סבא מיזרחי ואברג´יל מכבי פ´´ת וד´´ר רפואה או בכלל מכבי כפר קנא !!!!

pentagon89

New member
יוו הוא לא אוהד הפועל

רואים לפי השם.. ומה הקשר?? אתם הפסדתם לקרית גת..מה הקשר?

blueman1

New member
אני לא אומר שאסור להפסיד לקבוצות

קטנות זה קורא לכל קבוצה גדולה דוגמא הכי טובה מנצסטר יונייטדר הפסידה למכבי חיפה אבל הנקודה שלי זה איך מכבי חיפה משחקת לא רק במשחק הזה נגד באר שבע אלה בכללי והיא משחקת גרוע. ודרך אגב אני אוהד של הפועל באר שבע ואין קשר לשם שלי בפורום

למעלה