אני אבא

batzush

New member
אני אבא

בשעה טובה נולד לי בן בכור במשקל 3.236 ק"ג אין מילים בפי לתאר את עוצמת הרגשות שאני חש , אני אוהב אני מפחד אני מאושר אני בוכה אני מתגעגע אני גאה אני פשוט בעננים!!!

akavishon

New member
המון מזל טוב

עכשיו יתחיל השינוי האמיתי בחיים שלך... מאוד מרגש

הלו אבא'לה ../images/Emo85.gif

שיהיה בשעה טובה ומוצלחת שתזכו לגדלו באושר ובנחת
מרגישים את ההתרגשות שלך עד פה...

aviah

New member
קולולו ../images/Emo6.gif../images/Emo213.gif../images/Emo48.gif../images/Emo49.gif

schlomitsmile

Member
מנהל
המון מזל-טוב לך, לאם המאושרת, ולתינוק!../images/Emo24.gif איזה כייף לקרוא ולהרגיש את כל הפרפרים בלב...

../images/Emo65.gifמזל טוב../images/Emo70.gif../images/Emo39.gif../images/Emo142.gif../images/Emo95.gif

נדמה לי שהצלחת למצות במלים ספורות את הרגשות שגם אני חש בכל יום מחדש. ארנון

hag70

New member
המון מזל טוב../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo65.gif../images/Emo95.gif

הרגשה שאין כמוה. ותאמין לי לי - הכיף לא נגמר וכל יום ובכל גיל מגלים דברים מדהימים חדשים
.

shno

New member
מזל טוב! ../images/Emo65.gif../images/Emo95.gif../images/Emo140.gif

תמשיך להנות מתחושת הריחוף של הימים הראשונים, ושהנחיתה לקרקע המציאות תהיה איטית ורכה ונעימה! המון מזל טוב, ותזכור שאנחנו כאן לכל דבר ועניין!

../images/Emo65.gif../images/Emo39.gif../images/Emo95.gifמזל טוב!!!

אח, איזו תחושה כיפית זו התחושה הזו של הימים הראשונים - אני מאחל לך שתמשיך לרחף מאושר כמה שיותר ושיהיה לכם המון כיף בסטטוס החדש

חנול

New member
../images/Emo140.gifמזל טוב!!!!!!!!!

מפאת מחלה לא הייתי פה כמה ימים, ורק עכשיו ראיתי! מזל טוב! שתמשיך להרגיש ככה עוד הרבה שנים!!

schlomitsmile

Member
מנהל
אכן שיר נפלא ../images/Emo13.gif../images/Emo79.gif הנה עוד אחד, על הצד הפחות חגיגי של העניין...

למעלה