אנישים יש לי משהו חדש!!!!

פיית

New member
אנישים יש לי משהו חדש!!!!

דיברתי עם מישהי ששמה הוא Dawson gil מפורום דוסון קריק והיא מרשה לי לעשות לכם מעין שאלון וכל יום,יומיים היה מישהוא אחר(לא מבינים, תבינו לפי השאלה) הראשונה היא כמובן אליזה(פיית´) אם אליזה היתה דופקת אצלכם בדלת איך היתם מגיבים אוו מה היתם עושים? אני יענה אחר כך.....

ANGEL N

New member
בא לך לעשות איתי את מה שעשית...

עם זאנדר בפרק "הכלומניק" (אתמול בפרק שהיה בביפ)

14מתן

New member
נועל את הדלת רץ מאחורי איזה שולחן

ומקווה שאח שלי יפתח כדי שהיא תהרוג אותו ולא אותי (הרווחתי מהעסק !) אוף הרסתם לי את הפנטזיה, צריך את אליזה אז הייתי פותח את הדלת (דהה) וhow you doin´

פיית

New member
מצחיק מאוד אבל אני רצינית

אני לא היתי מצליחה לדבר אולי שעה ואחר כך היתי מכניסה אותה ל
ואז מזמינה אותה ל
ו
ומדברות כמה זמן ואז היתי מבקשת חתימה ממנה ונפרדת ב
ממנה.....

טורקת את הדלת ורצה לטלפון-ספויילר|ס

100 שמעתם כבר?! אבל תלוי בעונה כי בעונות הראשונות זה מה שהיתי עושה אם זה אחרי העונה ה5 ואחרי אצל אנגל עם הכול אז היתי מושיבה אותה על הספה הלבנה שלנו וצופה ביחד איתה בשידורים חוזרים של באפי בביפ:)

../images/Emo13.gif

באמת שאין לי הרבה מה לומר לאלייזה דושקו, יש לי הרבה מה לומר לפיית´ we can go kill ppl! ואל.

Buffy1

New member
מה הייתם עושים

אם אנג´ל היה בא אליכם הבייתה? אני הייתי אומרת לו שבטח השלושה מסתובבים בחוץ וזה מסוכן בשבילו לצאת החוצה, לכן אני אהייה נחמדה אליו ואזמין אותו לבית.
(אם אמא שלי תשאל, הוא סטודנט להיסטוריה שעוזר לי ללמוד למבחן ואנחנו צריכים ללמוד כל הלילה למבחן החשוב הזה
) וכולם ביחד:
אשליות...

ראיתי

איפהשהו שתוכנית אחת בחו"ל ארגנה לילדה אחת, מעריצה שרופה של דיויד בוריאנז להיפגש איתו, ביקשו ממנה ללכת להביא משהו (אבקת קפה, או משו) והוא היה בחדר הזה, קורא בעיתון, זה היה די משעשע :). כאילו כל יום הוא פוגש מעריצות שלו בחדרי קפה. סטודנט להיסטוריה הא?.. ואל.

ד י י ז י

New member
אני חושבת שבערך אותו דבר..

פלוס כמה התעלפויות וצעקות "OMG אנג´לללללל" , אה , ושריפת קרוב ל 10 פילמים...

Buffy1

New member
איזור התעשייה רחוק מדי

אז בית הקברות, ואם יישאר זמן נלך גם לאיזור התעשייה

Buffy1

New member
אבל לא המקבילה של סאנידייל

אפילו מועדון אחד אין כאן... נראה לי שנתניה היא המקבילה של סאנידייל, לא? קרובה לים, קרובה לעיר הגדולה תל אביב (לוס אנג´לס), וגם לא תרצו להסתובב שם בלילות...

נהריה אולי?

עיר הצעירים.. ויש שם ים נהדר שאפשר לשחק בו פריזבי(נזכרת בפרק הפותח של החמישית) ואל.

B a n j o

New member
הגענו למסקנה?

אין עיר אחת בארץ שאפשר להסתובב בה בלילה בלי להסיק מסקנות מבאפי קודם...

למעלה