אניניניניני

אניניניניני

מה התכונה הכי דומיננטית שלך? סלחן מה מצחיק אותך? גורי אלפי מה מפחיד אותך? ליצנים מה הדבר שאתה הכי אוהב בארץ? ישראלים! לאיזה סדנא או טיפול היית שמח ללכת? אני עצלן מידיי איזה עוד כישרון היית שמח שיהיה לך? כתיבה איזה חלק בך היית משנה? אמממ חושב יותר מידיי על מה אתה מתחרט? ממש כלום לאיזה מקום היית רוצה לחזור? סולקליפס גררר השלם את המשפט.... (שמך) הוא ...? מזה השאלות האלה מזה מטכל?? מה הדבר הכי מטומטם שעשית? אני אפילו לא יתחיללללללל מה סקסי בעינייך? מים...ג'ינס באיזה אמונה טפלה אתה מאמין? לא מאמין מתי בכית בפעם האחרונה? כיתה י בערך... דבר שלא יודעים עלייך: וותרן איך אתה אוהב לפנק את עצמך?: נגינה סופר אהוב: ניטשה (ספר אחד שהוא כתב לא תיאורתי) ספר אהוב: כשניטשה בכה עם מי היית רוצה לבצע דואט?: סטריאני עם איזה ישראלי היית רוצה לצאת לארוחת ערב? גורי אלפי! מה הדבר הראשון שמסתכלים אצל בחור/ה?: שיער אם היית חיה איזו חיה היית?: אריה הייתי פעם אחת רוצה שתפסיקו... (להשלים): לדבר שטויות הדבר שהכי מרגיז אותי זה...(להשלים): שקרנים איזה מאכל ישבור לך את הדיאטה ? באונטי! מהי הבדיחה הטובה ביותר ששמעת השנה? אני ממש לא זוכר יש לי ערמות! השיר האהוב עלייך? כל דבר של שפונגל מה היית לוקח לאי בודד? את החבר הכי טוב איזה איבר בגוף אתה הכי אוהב בעצמך? מוח.... מה יהיה כתוב על מצבתך? ill be back (כדי שלא יתנפלו עלי השאלון לא נכתב על ידי ונלקח מפורום אחר בתפוז)

שיט איזה בושות אני עושה!!!!!!

לא שירשרתי נכון!!!! מצטער מנהלים איזה בושההההה ואני פה בתפוז כבר כמה שנים טובות חחחח

תוסיפו את זה למקורי..בבקשה

ולא ראיתי שמישהו כבר כתב על המצבה שלו את זה אז אני משנה! מה התכונה הכי דומיננטית שלך? סלחן מה מצחיק אותך? גורי אלפי מה מפחיד אותך? ליצנים מה הדבר שאתה הכי אוהב בארץ? ישראלים! לאיזה סדנא או טיפול היית שמח ללכת? אני עצלן מידיי איזה עוד כישרון היית שמח שיהיה לך? כתיבה איזה חלק בך היית משנה? אמממ חושב יותר מידיי על מה אתה מתחרט? ממש כלום לאיזה מקום היית רוצה לחזור? סולקליפס גררר השלם את המשפט.... (שמך) הוא ...? מזה השאלות האלה מזה מטכל?? מה הדבר הכי מטומטם שעשית? אני אפילו לא יתחיללללללל מה סקסי בעינייך? מים...ג'ינס באיזה אמונה טפלה אתה מאמין? לא מאמין מתי בכית בפעם האחרונה? כיתה י בערך... דבר שלא יודעים עלייך: וותרן איך אתה אוהב לפנק את עצמך?: נגינה סופר אהוב: ניטשה (ספר אחד שהוא כתב לא תיאורתי) ספר אהוב: כשניטשה בכה עם מי היית רוצה לבצע דואט?: סטריאני עם איזה ישראלי היית רוצה לצאת לארוחת ערב? גורי אלפי! מה הדבר הראשון שמסתכלים אצל בחור/ה?: שיער אם היית חיה איזו חיה היית?: אריה הייתי פעם אחת רוצה שתפסיקו... (להשלים): לדבר שטויות הדבר שהכי מרגיז אותי זה...(להשלים): שקרנים איזה מאכל ישבור לך את הדיאטה ? באונטי! מהי הבדיחה הטובה ביותר ששמעת השנה? אני ממש לא זוכר יש לי ערמות! השיר האהוב עלייך? כל דבר של שפונגל מה היית לוקח לאי בודד? את החבר הכי טוב איזה איבר בגוף אתה הכי אוהב בעצמך? מוח.... מה יהיה כתוב על מצבתך? זה רק ספורט!

למעלה