אנימציות.....

דרך אגב לופי...

למה שלא תתחיל להוסיף את כל האנימציות והתמונות שאנו מפרסמים פה לגלריות???

Loppy

New member
סקיוזמוואה???

לידיעתך כבר יש גלריות, אם לא שמת לב?!

כן אבל הן ממש לא מושקעות!!!

יש בדיוק 4 גלריות ואנחנו סיפקנו לך חומר לפחות ל-7, 8 גלריות שונות ואנחנו מעלים עכשיו רעיונות לעוד גלריות כי אם אנשים רוצים תמונות הם לא צריכים לבהתחיל לחפש בכל הפורום עדיף שהכל יעבור לגלריות ויהיה יותר מסודר.... לדוגמא- אנימציות. קליפים. עם מפורסמים. פאפארצי. הופעות. דיסקים וסינגלים. מסיבות עיתונאים. חתימות. עיתונים. תמונות ילדות. תוכניות אירוח וטלווזיה. פרסומות. תמונות של הבתים שלה. טקסים ואירועים. קעקועים ופירסינגים. הקלטות אולפן...............ועוד מלא נושאים.... תראה לי יש במחשב כמעט 8000 תמונות של כריסטינה שמחולקות לכל הנושאים שדציינתי ולעוד חלק אני יכול לפרסם אותם מחולקות לקטגורייות בפורום ואתה תסדר אותם ואת כל התמונות שכבר פורסמו בגלריות חדשות....כי 4 זה לא מספיק! תודה מראש יוסי.

Devilish Angel

New member
רגע רגע רגע.... אני רוצה להבין משהו

יש לך 8000 תמונות של כריסטינה במחשב?!!!!!?!?!?!?!?!?! או מיי גאד! בחיים שלי לא שמעתי על דבר כזה!!! חחחח...

כן זה בלל...

שאני מעריץ אותה ממש מההתחלה והכל ממויין לי בקטגוריות ......חחחחח כן די הרבה אבל הם מהממות אחת אחת.....

Devilish Angel

New member
חחח כמובן כי כריסטינה מהממת...

לי יש כרגע 670 תמונות פחות או יותר ואני חשבתי שאני מעריצה משוגעת... חחחחחחח לא נורא, תמשיך ככה!!!!
יש לך רקעים?

Devilish Angel

New member
כן, אני אשמח, תודה ../images/Emo6.gif

ואני בטוחה גם שדור המנהל ישמח לעשות גלריה או שלא ישמח כי זה המון עבודה אבל לא נורא אני מאוד רוצה... אין לי כמעט.... אם אפשר

Loppy

New member
תראה...תשמע....תבין....

אני יקח את העניין לתשומת ליבי ואקדם את נושא הגלריות קצת יותר ממה שהוא עכשיו, אבל בקשר לכמות התמונות- להעלות גלריה זו לא עבודה קלה- צריך לשמור במחשב שלך את כל הקבצים שאתה רוצה, אז לפתוח גלריה חדשה, להזין שם לכל תמונה (כדי להקל על עצמי השתמשתי במספרים), להעלות קובץ של כל תמונה (ולכל קובץ לוקח בערך 30-45 שניות לעלות) ועוד הרבה פרטים קטנים שאין לי אפילו כח להכנס אליהם... אז החלטתי לעצמי דבר כזה - לכריסטינה יש המון אוספי תמונות של תמונות שנראות כמעט זהות רק כל אחת בזוית או פוזה אחרת, וממקרים כאלה אני לוקח רק אחת או שתיים שנראות לי פחות או יותר הכי יפות והכי "מתמצתות" את כל האוסף. לכן אני לא אפרסם כל תמונה שתוצג בפורום. עד סוף פסח אני מקווה לסיים לעדכן כבר את כל התכנים ויהיה לנו סוף סוף פורום שלם ונורמלי...

למעלה