אנימציה נחשב?

אנימציה נחשב?

נסיון אנימציה, ראשון. לקח לי בערך שעה וחצי. http://www.bluesky-online.net/swfs/animation.html

OrrKislev

New member
לולו

אני לא אוהב במיוחד את הסגנון המרצד. למעשה אני לא אוהב אותו. האנימציה עשויה נהדר. והתסריט מרגש. האם זוהי התחלה של קריירה, או שמא סתם משחק? אבל למה בעצם לא עשית אנימציה בסגנון שלך? נכון, עוד אין לך סגנון אנימציה, אבל בהחלט יש לך סגנון ציור, וגם סגנון תוכן. התוכן, ניתן אולי להגיד שמתאים לך, אבל האנימציה הזאת יותר ג'ו קארטון (אם אתה זוכר את זה) מאשר אתה. ייתכן והתבלבלתי בינך למישהו אחר, כמובן. מי יודע. מיד הזכיר לי שתי אנימציות שעשיתי פעם.

OrrKislev

New member
והשניה.

אין צורך אמיתי להגיב לאנימציות, אני לא מבקש ביקורת או תשומת לב, זה לא השרשור שלי. למרות שבכל זאת... קצת "נחמד, יש לך עוד אנימציות?" או "אין כאן מעוף" יהיו נחמדים...

התגובה שלך שיעשע אותי

זה בעייתי לפתח סגנון אנימציה, צריך לעשות אותו פשוט מספיק כדי שיהיה אפשרי ליצור אנימציה ללא 100 קוריאנים, אבל עדיין שיהיה מעניין. הסגנון הזה שייך לקומיקס שראיתי. הבטתי בציורים הנפלאים, וישר חשבתי לעצמי שזה סגנון מצוין לאנימציה! אני לא אוהב ג'ו קארטון...

mm130

New member
האנימציה שלך נפלאה.

כל הכבוד. בשביל אנימציה ראשונה זה נפלא.

כבר הגבתי לך בקומיקאזה....

אבל עדיין אני חייב להגיד לך: זה אדיר!!! אני ממש אהבתי! יותר מצחיק מהקטע עם האבן! היית יכול לקצר קצת את ההתחלה שהוא זז אותו דבר, אבל חפיף, זה עדיין ע-נ-ק!

למעלה