אנימלס

RoieL

New member
../images/Emo45.gif

אז מה אם אני אוהב את DS, זה לא פרוג.

FunkyMonk

New member
בטח שכן..

תפסיקו להגיד שלא, דאמיט. (ואני לא הולך להיגרר איתכם לוויכוח על זה)

Anuerysm

New member
למה לא להגרר לוויכוח?

בוא ותסביר לי למה זה כן פרוג כולם כאן אומרים שזה לא ורק אתה מתעקש אז תן פעם אחת נימוק נורמלי (DS זה דארק סייד.. ואם לא אז יצאתי אידיוט
)

RoieL

New member
לא, זה Drive Slowly.

אולי בגלל המוזיקה שעוד לא עשו והאלמנטים החדשים אז [סאמפלים, סינתים וכד'] הוא חושב שזה פרוג, ויש הרבה שיסכימו איתו.

FunkyMonk

New member
נורא מעניין לי את ה-

שכולכם חושבים שזה לא פרוג. לא מזיז לי מה אתם חושבים, כנראה שלכם לא איכפת שאתם טועים. רוב שומעי הפלויד/הפרוג (או המוסיקה בכלל..) טוענים שהפינק פלויד הם פרוג. עזוב את זה, על פי כללים מוגדרים למדי הפינק פלויד הם פרוג. אז נראה לך שמעניין לי תתחת אם אתה חושב שהם פרוג או לא? לא מזיז לי. תחשוב מה שאתה רוצה. גם אם אדם ירצה לחשוב כי 2+2=5, לא אפריע לו. אנסה להסביר לו למה זה לא נכון, ואם אצליח לשכנע אותו - מעולה. אבל בפורום הזה כבר ניסיתי להסביר לכם את ההבדלים. אבל כולכם אטומים, אז ממש לא מזיז לי תביצים מה אתם חושבים על האלבום הזה, העיקר שאתם אוהבים לשמוע אותו.

oribarak

New member
יש לי שאלה

אם מדען ממציא המצאה וטוען עליה טענה מסויימת וכולם טוענים שזה לא נכון אבל הוא המציא את ההמצאה אז מה יהיה נכון? פינק פלויד טענו שזה לא פרוג, הם לא אוהבים פרוג, גילמור בלוזיסט, ווטרס מחאתי, מייסון מתופף, ורייט מוסיף גוון אחר ללהקה אבל הם לא פרוג, גם ללהקה allman brothers יש ג'אם של 33 דקות שמוקלט על אלבום, זה פרוג? איך שאנשים הגדירו את הפרוג, זה בעייתי לדעתי...כי אני יכול לתת לך אינסוף סטירות בנוגע להגדרה של זה דרך אגב, זה פינק פלויד, לא ה-פינק פלויד, רואים שאתה מושפע מברייטמן

מעניין שהזכרת את האולמן בראת'רס

יש לי ספר שיצא באמריקה, בתחילת שנות השבעים, ובו מאמרים על תולדות הרוק והסגנונות השונים בו, שנכתבו ע"י טובי המבקרים דאז. תחת הערך "רוק מתקדם", הם שמו את האולמנים.

Black Goat

New member
../images/Emo12.gif מישהו פה עצבן.

רילאקס האני :) חחח אולי נסכים עם זה שלמי אכפת איזה ז'אנר זה ? \: פשוט נהנה מהמוזיקה וזהו :) בא לי פיצה.

avki

New member
Nintendo DS

Nintendo Duel Screen, קונסולת המשחקים הניידת החדשה של נינטנדו.

holo

New member
??

זה אולי האלבום הכי לא רוק מתקדם שקיים. אפילו עם נגיעות של פאנק(ושתבין, הPאנק מנוגד בכל צורה אפשרית לרוק מתקדם).

DOCTOR ROBERT

New member
קשה להגיד שהוא עם נגיעות Pאנק, אבל

הוא בהחלט אגרסיבי יותר. אם כבר אז אפשר להגיד שהוא עם נגיעות של הארד-רוק. אבל אני שונא להיכנס להגדרות, בד"כ.

holo

New member
אממ בהחלט אפשר לראות השפעות

של פאנק. נושאי הכתיבה באלבום הזה הפכו לתוקפניים ועסקו בבעיות החברה. גם במוזיקה יש התפתחות לאותו סגנון(סגנון הנגינה של גילמור בגיטרה הפך ליותר "גס" ומחוספס, התופים יותר בולטים ורועשים והמוזיקה תוקפנית באווירה הכללית), רק שכאן השירים הם ארוכים הרבה יותר, בניגוד לרוב שירי הפאנק.

YoniCrazy

New member
אין צורך להכנס להגדרות..

אהבת את האלבום? אדרבא. לא אהבת? גם בסדר. אישית, לא ממש אכפת לי מה ההגדרה של השירים שאני שומע, העיקר שאני אוהב איך שהם נשמעים.

wish i was here

New member
כל כך נכון!

יש כל-כך הרבה נטייה להתעסק במה שמסביב לשיר ולא למוזיקה עצמה שזה לפעמים מעצבן....התגובה שלך ממש מתמצתת את מה שאני מרגיש לגבי התופעה הזו

itaikuskus

New member
אז כל שיר

שיהיה קצת תוקפני ויעסוק בבעיות בחברה יהיה פאנק? אני לא מסכים עם זה, אין שום דבר פאנקיסטי בפינק פלויד, גם יו2 כתבו שירי מחאה. הנגינה של גילמור מאוד בלוזית, מחוספסת, אבל כך גם עשרות סגנונות אחרים, שהם לא פאנק.

holo

New member
מה זה קשור?

האלבום יצא בערך באותה תקופה של עליית הפאנק. זה טבעי שיהיו השפעות של תרבות מוזיקה מסויימת שצומחת בזמן מקביל. בגלל זה גם הגיוני, ואני לא סתם זורק את זה באוויר.

wish i was here

New member
לא זה לא נכון

אתם עצמכם טוענים שפינק פלויד כלל לא הושפעו מפרוג....תרבות שגם כן צמחה בשנים שפלויד פעלו...אבל מפאנק דווקא כן? אני מזכיר לך את ג'וני רוטן- i hate pink floyd

רוטן לא שנא אותם דווקא

הוא השתמש בשמם, משום שהם היו אחת משתי הלהקות המצליחות ביותר באותה תקופה (השניה היתה לד זפלין). הפלויד היו גם מטרה נוחה: להקה שהפאנקיסטים העריצו את תחילתה (תקופת בארט), ושתפחה והפכה למפלצת איצטדיונים מנוכרת בשנות השבעים. ווטרס היה מספיק חכם, בעצמו, כדי להבחין בכך, ומכאן "החומה".

למעלה