אנימלס

bazmaster

New member
אנימלס ../images/Emo13.gif

סוף סוף קניתי את האלבום הזה... אלבום ממש מעולה!! לדעתי הרביעי הכי טוב שלהם (אחרי החומה,וויש יו וור איר,דארק סייד) אהבתי במיוחד את דוגס...סולואים חלומיים!!

Black Goat

New member
../images/Emo45.gif פשוט אלבום יפה :)

גם חמוד - חח הקולות רקע של החיות, וגם בעל משמעות.. ושלא נדבר על הסולואים [: השיר דוגס בהחלט האהוב עלי באלבום.. חורשת על הסולו.. baa baa

oribarak

New member
הדיסק הכי טוב שלהם לטעמי

חוץ מהדארק סייד שזה משהו אחר אנימלס הכי נגע בי, רוקנרול, לא מתחנחן לרגע, תוקף, ובועט, ופשוט טוב...

The Walrus

New member
עובר את החומה בהרבה לטעמי

גם את Wish you were here. פשוט אלבום אדיר.

שלום חן

New member
אלבום מצויין...

לא עובר את החומה ו- Wish you were here ההתמקדות באלבום יותר על מסרים והמוזיקה קצת נפגעת, אבל, אלבום מצויין. DOGS מעולה הכי טוב בתקליט.

The Walrus

New member
החומה הוא אלבום חלש לטעמי

יש בו קטעים טובים אבל הם מוסתרים ביותר מדי קטעים חלשים מוזיקלית כמו: Don't leave me now, empty spaces, Bring the boys back home, the trial וכו' שנדמה שכל המטרה שלהם היא להעביר את המילים. אבל זאת רק דעתי.

RoieL

New member
הממ

לא שמעתי את DLMN לאחרונה אבל BTBBH ו- The Trial הם שירים חזקים.

Don Quixote1

New member
זה באמת אלבום מצויין

זה באמת אלבום מצויין אבל לא מעורך כמו שצריך...בגלל שאנימלס הוא דעתי האלבומים הכי מתקדמים של פינק פלויד אז הוא מכוון רק לאנשים מסויימים משום כך הוא לא הכי הצליח במכירות..אבל לאנשים שאוהבים רוק מתקדם לפי דעתי זה אחד האלבומים היותר טובים. אני אישית הכי אוהב את Pigs

itaikuskus

New member
שונא רוק מתקדם

לא רואה שום קשר בין רוק מתקדם לאלבום הזה, מאוד אוהב את האלבום הזה.

The Walrus

New member
אתה אומר את זה כאילו 'רוק מתקדם'

זה שיר. זה סגנון מוזיקלי, ובכל סגנון שהוא יש שירים מוצלחים יותר ופחות. אל תפסול סגנון בגלל כמה שירים ששמעת ולא אהבת.

itaikuskus

New member
מאיפה לך ששמעתי "כמה שירים"?

יש סגנונות שיכולים לא לדבר אליך, בצורה כוללת, ולפעמים גם בלי יוצא מן הכלל. אני אומר את זה כמו שאני חושב, אני ממש שונא את הסגנון הזה, כל מי שעומד מאחוריו, וכל מה שעומד מאחוריו.

FunkyMonk

New member
אתה יכול לשנוא מה שאתה רוצה..

אנימלס אינו פרוגרסיב. יש נגיעות קלילות, אבל לא ברמה שניתן לקרוא לו פרוג כמו שניתן לקרוא למדל, AHM, הצד האפל או WYWH פרוג. מה יש לך לשנוא בפרוג? אני מבין למה הרבה אנשים לא אוהבים פרוג.. אבל לשנוא? פיה.. יפה לך. טוב, אני לא מסוגל (או אפילו מוכן) להקשיב לאנשים שאומרים לי שPאנק זו מוסיקה, כל אחד והמוזרויות שלו. =)

itaikuskus

New member
אני לא ממש רוצה לצוד את אוזנך

ככה שלא ממש מפריע לי. מה שעשית פה היה לחדד את הטענה שלי, עם הסתייגות מכך שאני שונא את הסגנון. יופי לך. הגדלת לעשות, ולכלכת את שמם של הפינק פלויד בהקשרים אחרים, כביכול, עם הסגנון, הקשרים שלא היו שם. אתה מוזמן לאטום אוזניך בכל הכוח, hide your head in the sand, כמו שגילמור שר, אבל העובדות שם, פינק פלויד מעולם לא עשו פרוגרסיב, אולי רק קטע הנושא של AHM, שנכתב עם כותב חיצוני.

Don Quixote1

New member
איך אתה יכול להגיד שהם לא פוגרסיב?

WYWH,AHM,דרק סייד נחשב בעני רבים האלבום הכי טוב בז'אנר...אין מישהו שללא יגיד שהם פוגרסיב..אם לא פוגרסיב מה הם בדיוק?מוזיקה אירית??

avki

New member
WYWH ודארק סייד הם אלבומי קונספט.

חלק מהאלבומים הוא רוק מלודי, חלק רוק אקספרימנטלי, חלק רוק מחאתי, בועט, חלק רוק שקט, חלק פסטורלי, חלק רוק שקט. אבל מתקדם הם לא. לגבי AHM....... well, shit happens.

FunkyMonk

New member
חחח חזק אתה

"רוק מלודי", "רוק מחאתי", "רוק בועט", "רוק שקט", "רוק פסטורלי.. חחחחחחח אלו אפילו לא ז'אנרים!

holo

New member
ז'אנרים זה שמות שאנשים המציאו

זכותו גם להמציא. חוץ מזה שפינק פלויד אף פעם לא היו מוגדרים כשז'אנר ספציפי. אפשר רק לתאר במילים, כמו שאבקי אמר, את מה שהם עשו.

FunkyMonk

New member
לא, לא זכותו להמציא

אם כך אז אני יכול לקרוא לטיטניק "קומדיה", כי מתחשק לי להמציא לסרט ז'אנר? תעשה לי טובה.. בשביל להמציא לי עכשיו זאנר תצטרך להגדיר לי אותו. מה זה "רוק פסטורלי"? או "רוק בועט"? "להמציא" ז'אנרים כמו רוק אלקטרוני זה בסדר, וזה אפילו תפס (עד כמה שידוע לי זה ז'אנר שהומצא ברובו ע"י הצרכנים). כי יש לו כללים ברורים. אבל מה זה "רוק שקט"? בוויליום נמוך??

holo

New member
אלה תאורים של סגנון המוזיקה שהם עשו

כי סגנון מדויק הם לא היו. המוזיקה שהם עשו עד למדאל בערך הייתה מוזיקה נסיונית שהכילה בתוכה בין השאר בלוז, בלדות אקוסטיות, לפעמים התחרעויות על הכלים. האלבום שמייצג בצורה הכי טובה את התקופה הזאת הוא more. הוא מכיל בתוכו הרבה סגנונות, וכל אלה עם רוח נסיונית שבה פינק פלויד ניסו לעצב את עצמם (למרות שזה פסקול לסרט).

למעלה