אנימורפס

LuNaTiC

New member
טוב נו, אם כבר התחלתם את ההודעה

הכל כך אופטופיקית.... מרקווווווו הכיייי חמוווודדד בעולםםםםםםםם אתם לא מתים עליו פשוט????? הוא כזה מתוק!!!!!!! וכמובן, שהוא ורייצ´ל כאלה מתאימים!!!!!!!!!!!!!!

Nagini Potter

New member
מרקו ורייצ´ל? נו וואי!

הם באמת נראה לי מאוהבים, אבל הם ממש לא מתאימים.... ומרקו באמת חמוד... וגם מצחיק, בדרך כלל.... והקטע עם אמא שלו - כל כך צפוי!!! אבל ג´ייק הכי כוסווווווון!!!!! והוא וקאסי כל כך מתאימים! ג´ייק וקאסי לנצח! לרייצל לא מתאים מרקו... לרייצ´ל מתאים... ויסר שלוש! בול עליה, לא? דרך אגב, לויסר שלוש באמת מתאים השיר דה וורלד איז נוט אינוף, כי הוא רוצה יותר מעולם אחד, לא? ^^ חולה על אנימורפס! אני יכולה לדבר עליהם כל הלילה!!!! Nagini Potter

LuNaTiC

New member
חחח צודקת על השיר...

והם כןןן מתאימים....הם הדבר הכי מתוק שיש חוץ מדראקו אהובי!!! אמ.. יצא כבר ספר 15 בעברית? אני חייבת למצוא את ספר 23 ודחוף!!!

Nagini Potter

New member
לא, בעברית יצא רק עד 14 ../images/Emo7.gif

אבל ספר 6, הוא היה כזה מדהים!!!!! איך כשגמרתי את הספר אני ישבתי איזה שלוש שעות ובהיתי בתקרה, כי זה היה כל כך מדכא! וכל כך מסעיר(אני שונאת את המילה הזאת, אבל זאת הדרך היחידה לתאר את הספר הזה...)! אני לא יכולתי להאמין! ואיזה מסכן טום... אוי טומי המסכנצ´יק שלי... אני ארביץ ליירקים המרושעים האלה, מה זה ככה להשתלט על ג´ייקי שלי?! מה זה פה?! איזה מסכן ג´ייק, מה הוא עשה להם(חוץ מלהרוג מאה יירקים רגע לפני שהשתלטו עליו)? זה לא חביב!!! Nagini Potter חולת אנימורפס!!

LuNaTiC

New member
המ.. קראת את הספרים שאחרי 14?

הם ממש שווים.. חוץ מספר.. אה.. 17, אם אני לא טועה.. הרעיון היה די טיפשי אבל זה היה ספר של רייצ´ל אז. אמ.. בספרים של רייצ´ל ומרקו אני תמיד מנסה לחפש רמזים לאהבה שלהם אז זה היה נחמד:) 16 היה ספר טוב, וחמש עשרה מאוד! כי... הוא של מרקו, הם משתנים לכרישים, ויש משהו.. אמ.. שאני לא אספר.. הספרים 20, 21 ,22 הם טרילוגיה.. ממש מגניבה! כמעט יכולתי לרצוח את הילד הדפוק הזה!!!!! אררג.. וואט ווז היא ת´ינקינג???? -ענבל-

Nagini Potter

New member
איזה ילד דפוק? תגלי לי.... *מתננת*

לא, קראתי רק בעברית, כי לא מצאתי בשום מקום את הספרים באנגלית, וממילא אני לא חושבת שאני אצליח לקרוא אותם, אז... נו, תגלי לי מה קורה בספר 15... רק את מה שכתוב מאחורה.... פליייייז..... *מבט מתחנן בלתי ניתן לדחייה של כלב מוכה* Nagini Potter

LuNaTiC

New member
תראי.. אני יכולה לספר לך

על כל הספרים מאז.. אבל אני לא הייתי רוצה לעשות את זה פה.. איי סי קיו או אי מייל יש? כי יש הרבה מה לספר, וזה מאוד אופטופיקי..

Nagini Potter

New member
111205531 לשירותך תמיד!!

טוב, לא תמיד, רק בשש אחר הצהריים (או ששש זה כבר ערב... המפי...) כי לפני זה זה יקר מדי ואם אני מתחברת רוצחים אותי -_- Nagini Potter

טאן טי טאן טאן...

הספרים האלה די מטומטמים אבל אהבתי אותם (משום מה...בגלל שהם מטומטמים...ובגלל המילים המוזרות...אני אוהבבבבת מילים מוזרות) ואם כבר התחלתם לדבר על זה, טוביאס נורא נחמד...טוב...עכשיו כבר יצאתי מהאובססיה (היחסית....) שלי......בלע.....קראתי אולי 4 ספרים מהסדרה הזו.... -ליאת-

Nagini Potter

New member
איזה אובססיה בראש שלך?!

טוביאס מה זה מתוק!! אוי, עכשיו אני לא יודעת מי יותר מתוק - ג´ייק או טוביאס. הממממ.... לא יודעת. שניהם מתוקים! Nagini Potter

נעמה ע.

New member
דיברתי פעם עם מישהי שקראה הכל...

(כלומר באנגלית)- ואני לא רוצה להרוס לכם, אבל... לא נראה לי שאתם תשמחו כל כך... אוקיי, אני *מתה* להרוס לכם, אז אני כותבת פה למטה מידע מאוד חיוני, ומי שלא רוצה לקרוא ולהרוס לעצמו הכל, שיצא מההודעה ברגע זה!: * * * * * * * * * * אוקיי, הנה זה (הזהרתי אתכם לצאת): רייצ´ל מתה!! בספר שהיא עצמה מספרת אותו... פשוט כתוב: "ואז מתתי"...

נעמה ע.

New member
אנא אערף?

בכל מקרה, זו המילה האחרונה בפרק, ואז את הפרק הבא מרקו כותב...

LuNaTiC

New member
גם בספר 19 אם אני לא טועה, זה הספר

של קאסי... אבל בשלב מסויים ג´ייק מספר... -ענבל, הלכה לבכות שניה בצד בשביל רייצ´ל-

Nagini Potter

New member
זה די מעצבן הקטע הזה.....

היה ספר של קאסי שהתחיל ב´למשל מה שקרה לי לפני יומיים´ או משהו כזה, ואז מסופר שעבר שבוע או שבועיים, והיא עדיין כותבת בזמן עבר. הממ... לא הגיוני במיוחד. אבל כמובן... מי צריך הגיון כשיש לי את ג´ייקי החמוד שלי שהופך לטיגריס כזה מקסים.... זה טיגריס או נמר? המ... טיגריס יותר יפה Nagini Potter

למעלה