כן....וגם צרחה ...כולם לעלות לבמה או משהו בסגנון פאה ירוקה אם אני לא טועה
H hamush New member 2/8/05 #66 כן....וגם צרחה ...כולם לעלות לבמה או משהו בסגנון פאה ירוקה אם אני לא טועה
D dndboy New member 2/8/05 #71 ../images/Emo103.gifיש לך מושג מתי יהיה אפשר לראות את הלייב אקשן אחרי עריכה?
H Hikaru New member 2/8/05 #83 אם בא לכם לאיזה מפגש.. אני אביא מצלמה ונוכל באמת לעשות אחד...אבל תהיו רציניים ואם אתם אומרים שתבואו מחופשים - תבואו ><" (מחופשים כמובן ><")
אם בא לכם לאיזה מפגש.. אני אביא מצלמה ונוכל באמת לעשות אחד...אבל תהיו רציניים ואם אתם אומרים שתבואו מחופשים - תבואו ><" (מחופשים כמובן ><")
N Nora Shu New member 3/8/05 #98 בכיף! אתקן קצת התלבושת, אוסיף כמה שמונצ'ים [אימא קראה להם ככה! לא אני! באמת! ><"] ויאללה! נו, אז זה קורה?! ^___^
בכיף! אתקן קצת התלבושת, אוסיף כמה שמונצ'ים [אימא קראה להם ככה! לא אני! באמת! ><"] ויאללה! נו, אז זה קורה?! ^___^
H hamush New member 2/8/05 #72 חופשייי היה נחמד!!!! כנס נסגד ^_________________^ (*_^) {<---פצוע} תחפושות נסגדות אנשים חחחחחחח רובם נסגדים פורום נסגד בהחלט טבאיו!!!
חופשייי היה נחמד!!!! כנס נסגד ^_________________^ (*_^) {<---פצוע} תחפושות נסגדות אנשים חחחחחחח רובם נסגדים פורום נסגד בהחלט טבאיו!!!
S SasuNaru New member 2/8/05 #73 אתה הנג'י שרציתי לאנוס!!! ליאת החזיקה אותי חזק ביד כדי שאני לא אקפוץ עליך
L lily kane New member 3/8/05 #95 אני רק חייבת לציין שגם אני רציתי לאנוס אותך ואני מזדהה עם כל מי שרצה לאנוס אותך באותו היוםXD
K Kawaii Me New member 2/8/05 #88 היה כ"כ כיף ;;;;;;;;;;;; ../images/Emo29.gif חבל שהאינטרנט שלי מושבת בגלל שני אנשים *סוקלת* אני רוצה את האינטרנט שלי!!! זה לא כיף לחיות על האינטרנט של בתאל ;; אניווי..היה אדיר היו המון המון המוווווווווווון בישים *_* ואם אני לא מגיבה לאנשים זה כי לא ראיתי את התגובות -.-
היה כ"כ כיף ;;;;;;;;;;;; ../images/Emo29.gif חבל שהאינטרנט שלי מושבת בגלל שני אנשים *סוקלת* אני רוצה את האינטרנט שלי!!! זה לא כיף לחיות על האינטרנט של בתאל ;; אניווי..היה אדיר היו המון המון המוווווווווווון בישים *_* ואם אני לא מגיבה לאנשים זה כי לא ראיתי את התגובות -.-
A ashkeloni New member 2/8/05 #90 סליחה?! אני לא עשיתי שום דבר למחשב שלך חוץ מלתקן חלק מהבעיות שנגרמו בעקבות הפירמוט של שימי >_> תודה הייתה מספיקה =\
סליחה?! אני לא עשיתי שום דבר למחשב שלך חוץ מלתקן חלק מהבעיות שנגרמו בעקבות הפירמוט של שימי >_> תודה הייתה מספיקה =\