אנימה.קון

chatenoire

New member
אנימה.קון

הייתי לזמן קצר מאוד, ויצא לי לראות כמה תחפושות מצוינות. אני זוכרת סאסקה, שזרקתי לה מחמאה (כמה הולם, שבחורה מתחפשת לסאסקה), נג'י, אורוצ'ימארו מגניבה, טן-טן, טסונאדה, שיקאמארו ועוד איזה אנבו או שניים. מקווה שהצטיידתם במצלמות דיגיטליות, כי אני ממש רוצה לראות תמונות. כמו כן - ספרו חוויות!

Ryuhou

New member
לדעתי כדי שיהיה דיון אחד מרוכז

אז אני חושב שעדיף שכולם יגיבו בפורום אנימה ומנגה(כבר יש דיון שם). לינק

ashkeloni

New member
היה כיף!!!

אני עכשיו בקובוץ, נאנס על ידי צור
לילה טוב אנשים
אני אכתוב מחר על כל מה שעשינו היום

ליסאן

New member
היה ממש כיף!!!!!!!!!!!../images/Emo41.gif

נהנתי מכל רגע.... אפילו עם הנעלי העקב הנוראיות הללו (לעזעזל עם הטסונדה הזו) ממש היה שווה להגיע שוב כל הכבוד למארגנים זה היה מדהים !!! צילמתי בערך 100 תמונות ואני העלה אותן במהלך השבוע לסיכום היה כנס מהמם

Kawaii!

זו את! עם השרשרת שעליה הטבעת של שר הטבעות! אמממ אני זו שדיברה איתך על אממ.. על מה דיברנו? לא יודעת... ליד הכיור הרבה הרבה זמן. עם החצאית השחורה והגרביים בורוד... =] באמת יש פורום נארוטו בתפוז איזה יופייי! תודה שסיפרת לי =] הא כן, היי כולם, אני חדשה. טל, בת 15, בקושי ראיתי פרקים של נארוטו, סתם כמה פרקים רנדומליים מהאמצע =S אני אתחיל לראות בקרוב קצת יותר נורמלי. ^_^

dozz

New member
tsunade no bachan

ואני מאמין שהתגובה שלך הייתה: BACHAN אחותך!!! LOL

Adi Chan

New member
היה כיף^_^ מאוד מאוד

נשארתי עד הסוף ויש לי חשק לעוד
התפושות היו מגניבות הלייב אקשן של גרווי היה פשוט קורע ויפה ומדהיםXDDDD חבל שהפסיקו גרווי דווקא בקטעים ה...ממ...יותר מעניינים
וסוף סוף פגשנו את המנהל של הפורום עומרי!!!!!!!!!!! הדגל עזר מאוד^_^ יצאתי עם 2 מנגות 2 פוסטרים ווולסקרול ואני מאושרת*_*

lgmtk

New member
נהניתי מאוד D: והתחפושות היו ענקיות

ויצאתי עם וול-סקרול FMA, פוסטר גאארה, קלפי FFVII, מחזיק מפתחות גאארה ומנגה חדשה ניא *_* היה ענק ^_^

2Sasuke2

New member
2Sasuke2

היה שווה היום בכנס נהנתי מכול רגע מי שלא באה הפסיד בגדול

¥otamsh

New member
היה גדול!! עצום!! מדהים!!

נהנתי המון המון! היה יום גדול במיוחד! ממש שמח שבאתי! במיוחד מההופעה, גיטריסט שוס! בכל מקרה! כל הכבוד על התחפושות! היה ענק, במיוחד טסונאדה וטמארי שאהבתי במיוחד

Nora Shu

New member
היה ממש כיף!

למרות שקוספליי שלי היה נורא לא מסודר, אבל בהתחשב בנסיבות *שיעול*אימא*שיעול* הסאסקה שלי היה טוב. ^_^ אמרו לי שהלך לי לא רע.
ו-ו-ואוצ'ימארו!!! איזו מאגניבה! איזו השקעה! איזה יופי! *_*
עשינו סצנות... "אוהבות". XDD

lily kane

New member
oh happy

!*_*i was the orochimaru happy you like it ppl i have the video online i will send u a link at privet if u want u can add the link in public

hamush

New member
היה גדול...את התגובה שלי תוכלו

לראות בשרשור המיגע בפורום אנימה ומנגה אני ממש ממש עצוב בגלל אנשים שקוראים לכנס "מסריח" מול הפנים של המארגנים אני נהנתי בתכלס והיה ממש מצחיק חזרתי עם שלל נחמד משם ליסאן את היית טסונדה? כבוד סבתא טסונדה!!!!... אבל דבר אחד לא הבנתי מה קשור פריקים ומטאליסטים???????????????????????????????? מהמהמהמה???

למעלה