אנימה קון!! איך היה?

אנימה קון!! איך היה? ../images/Emo41.gif

איך היה לכם באנימה קון? שרשור שבו כולם יכתבו מה היה, האם נהנתם? וכו' וכו'... אני לא הייתי יכולה להגיע אז, תספרו לי מה היה, בטח במפגש הבא אני יבוא מעניין מה המרגש |נסקלת| יהלה תציפו!!

Goggle Girl

New member
הזוכים הראשונים בתחרות תחפושות ../images/Emo31.gif

כל כך לא היה מגיע להם. כלומר הם היו אחלה תחפושות, אבל הקאסט של בליץ' היה כל כך הרבה יותר טוב מהקאסט של נארוטו... ולוא רק בגלל שהיו יותר אנשים אז הסיכוי לאחוז תחפושות טובות יותר היה גבוה יותר! וספירות' היה אחלה תחפושת. חבל רק שמיהוק היה כל _כך_ הרבה יותר טוב >_>

coral chan

New member
את כל כך היית צריכה לזכות ;; ../images/Emo210.gif

*מתנחמת עם הכרך השני של FLCL*

the hammerfall

New member
היה כזה שולטטטטט~!!!!!!!

היה ממש מגניבבבבבב וקניתי מחזיק של נארוטו ובוב של בליץ' שקוראים לו קוני והוא ממש ממממגגגגגגנייייייבבבבבבבבבבב^^ והמניאקים מכרו את כל הדברים של היקארו לפני שהספקתי(סעמק!!!!!!! פעם הבאה אני מגיע בתשע!!!!!!) ואת בובת סאי היחידה שנשארה שהיייתתתתתהה כזאת סופר-מגה-היפר-אולטרה-אקסטרה-מגניבה וחמודה הם מכרו ב130!!!! אבל בכללי היה ממש כיף^^ אז מי בא שנה הבאה?

harar8

New member
היה ממש כיף

קניתי פוסטר של סאי מגילת קיר שלFMA ומחזיק מפתחות של רוי מFMA

PENELO

New member
היה מפגש ?@________@;;

הייתי באנימה קון .. אבל ... לא ידעתי שיש מפגש פורום .... X: קניתי מנגה של לאבלס *מקפצת בשמחה היסטרית* אוףף.. רציתי לפגוש את כולם פה @_@;;;; אמ.. שיחקתי נגד מישו בחוץ .. בדשא XD שיחקתי עם כמה חברות שלי נגד כמה כמה ילדים P: .. המשחק לא נגמר .. כי הייתי צריכה ללכת להסתער על המנגה של לאבלס @_@~; לאבלס *_*

Sheiz

New member
יאא היה ממש כיף D: ../images/Emo108.gif

זכינו מקום שני ^_____^ ויש לי ווליומים 1-3 של היקאגו ^^ ועוד פוסטר~ *הולכת לקפצץ*

היה לי נורא נחמד 3>

עדי, אני אוהבתאותך~ היה לי כיף לראות אותך שוב~~ D= וטלי, את מותק~~~
חיחיחי.. אין לי כוח להרחיב XDD רק אגיד שקניתי פוסטר של היקאגו ואת הכרך השני של המנגה~ נה נה בננה ^-^

star_female

New member
היה נורא כיף D:

לא קניתי כלום (חוץ מארוחת צהריים), אבל שיחקתי יותר גו ממה שחשבתי שיצא לי, ראיתי וצילמתי תחפושות מגניבות, הסתובבתי עם אנשים ובסוף גם ראיתי Eyeshield 21 עם חופית-צ'אן
נורא נהניתי ^_^

למעלה