אנימה ומנגה - שאלה

Ido Gilad

New member
אנימה ומנגה - שאלה

אני רוצה לראות אנימה/לקרוא מנגה. באמת שאני רוצה. אבל מכל עבר צצים הסדרות הטיפשיות המוכרות - יוגיהו,אוואטר. אני יודע שיש גם סדרות איכותיות (לאו דווקא פנטזיה ומד"ב), אבל אני לא יודע איך למצוא אותם. יש למישהו המלצה בשבילי?

herouth

New member
יופי, הבנאדם רק הגיע לפורום ואתה מגרש אותו?

האמת שגם אני הייתי רוצה לחזור לראות קצת אנימה. הבעיה היא באמת למצוא סדרות שיעניינו אותי.

innocence

New member
הכל תלוי בתחום שמעניין אותך...

אני לאחרונה ראיתי סדרה שהיא יחסית חדשה בשם דsteins gate ולדעתי היא מעולה.

herouth

New member
כן, טוב, זה בדיוק העניין.

מעניין אם יש סדרות אנימה שקהל היעד שלהן הוא מבוגרים. סדרות שהן יותר דרמה ופחות מלחמות ופיצוצים או ラブラブ למיניו... מצד שני, מהסדרות ששודרו בארץ דווקא אהבתי כמה סדרות שברור שאינן מיועדות למבוגרים - כמו 12 הממלכות, Twin Spica, היקארו נו גו.

innocence

New member
כמובן שיש, הרבה אפילו,

אני יודעת שבפורום מנגה ואנימה יוכלו לענות לך יותר, כי יש שם הרבה אנשים שרואים כמויות די אדירות של אנימה. זו שאני המלצתי לך עליה היא דרמה של מד"ב.

herouth

New member
אולי באמת אני אעשה סיבוב בפורום ההוא...

...שרק הבוס שלי יואיל בטובו לתת לי כבר את החופשה המחור便ת.

herouth

New member
מצ'עמם.

לאקשן אני עוד יכולה להתחבר (אם זה לא מזן המפלצות-נלחמות-ברובוטים-בשביל-למכור-ערכת-קלפים-לילדים-הצופים). אבל רומנטיקה מעייפת אותי באיזשהו שלב, בפרט הקטע המעצבן של לריב כל הזמן כדי להסתיר את הרגשות האמיתיים, בלה, בלה...

semuelf

New member
התחלתי לראות

אבל הפסקתי לצפות באמצע, אחרי שרציתי לזרוק משהו על הדמות הראשית שם. הוא פשוט אדיוט ברמות. אולי אני רגיל לטכנו-בלבלה הקונסיסטנטי של מסע בין כוכבים. ואולי הוא פשוט אדיוט.

innocence

New member
עד איזה פרק הגעת?

כי הוא דמות מאוד עגולה, וגםאם בהתחלה הוא מצטייר כאידיוט ומעצבן, זה נהיה טוב בהרבה אח"כ. אני מכירה הרבה שהדריפו בשלב מוקדם ואחרי ששיכנעו אותם לצפות שוב, הם נהנו מאוד. אבל יכול להיות שגם באמת לא אהבת:)

semuelf

New member
עד פרק 11

מיילא שהוא לא קולט מה הולך סביבו, (למשל העובדת מהחנות למטה זורקת רמזים בלי סוף שהיא מהעתיד) אבל מה שבאמת הרג אותי זה שהוא נתן לזמרת ההיא לשנות את ההסטוריה בלי לדעת מה היא הולכת לעשות. אתה היחיד שזוכר את השינויים, לפחות תדע מה השינוי המבוקש. כי אח"כ אין סיכוי שמישהו אחר יגיד לך מה קרה. גם החבר הטלפוני שלו מעצבן. "אני רוצה שתהיה המשיח, שתוביל את האנושות לנקודת קובריאנס 1%" או משהו כזה. בנאדם, הגיע הזמן להפסיק להסניף את החומר הזה.

innocence

New member
האמת היא שזה בערך מתי שזה מתחיל

להיות מעניין. ואם לא אהבת גם את זה, אז יכול להיות שפשוט לא תאהב:) אני רק יכולה להגיד שגם מה שכתבת וד משתנה ויש התפתחויות ;)

herouth

New member
אוואטר זו לא אנימה... בדיוק...

כלומר כן, זה סרט מצוייר. אבל זה לא יפני וגם הסגנון לא לגמרי תואם. אני לא לגמרי מעודכנת. כלומר ממש לא. אבל בין הסדרות הישנות שצפיתי בהן בעבר, הכי מעוררת מחשבה היתה "המסע של קינו".

למעלה