אנימאגוס....

נכון... חדי קרן!

החדי קרן הם אחלה. ממש כך. ואם כבר חד קרן, מישהו פה מכיר את הסידרה של ק``ס לואיס על נרניה? משהו עצום שחובה לקרוא. הוא מספר שם גם על חדקרן בשם עדי. ירוקה פינץ`-פלצ`לי (העתקתי ממך, טלי).

Vilia©

New member
ירוקה...

מה זה הק``ס הזה? מאיפה זה? איפה קראת? תודיעי לי ובקשר לשמות שאת ``מעתיקה``....זה בסדר....אני ``מסכימה``...:) טלי דיגורי

דיגורי?

בספר של ק``ס לואיס מוזכר הגיבור הראשי. שמו דיגורי. בכל אופן, הכנסי לאתר של מיתוס, וחפשי את הספרים של הסופר ק.ס. לואיס.

Vilia©

New member
כן דיגורי...

לפי דעתי זה שם יפה..... אני לא הבנתי ממש בקשר ללואיס...זה קשור להארי? טלי מקגונגל

דיגורי...

לא קשור לפוטר, אבל הסידרה הזו היא אחת הסדרות היפות ביותר שאי פעם קראתי, מזכירה קצת את פוטר, ואין ספק שאם אהבת את פוטר, תאהבי גם אותה. שווה לנסות. חלק מהספרים, שמותיהם ``כס הכסף`` ``האריה,המכשפה, וארון הבגדים``, ``הסוס ונערו``, ``המלחמה האחרונה``, ועוד כמה. פשוט אדיר. מומלץ בחום. הקישור למיתוס, שם תוכלי לחפש, נמצא בהודעה הקודמת שלי.

Vilia©

New member
שווה ניסויון

אני אנסה ואחזור אלייך.... אני מקווה שזה יפה...אני מתה לדעת מה זה... זה על ילד קוסם? טלי צ`אנג

בקצרה, טלי,

זה על ילד שהצליח איכשהו לעבור לגלקסיה אחרת- שיש בה המון ארצות וכוכבים, ובין השאר יש שם ארץ בשם ``נרניה``, עם חיות מדברות, חדיקרן ואריה נרנייאני ששולט על כולם, אבל הרבה לא רואים אותו. יש שם את כוחות הרשע המנסים להשתלט, ואת ארבעת, שלושת או שני (תלוי באיזה ספר) הילדים הגיבורים מאנגליה שמנסים לעזור לגמדים, לפאונים ולנסיכים. הרבה הומור, כתוב בצורה מושכת במיוחד, ופשוט מפתה לקרוא. אם אני לא טועה, אפשר להשיג חלק מהפסרים גם בסטימצקי. לא תצטערי, טלי. יש שם הרבה אלות יער, נימפות ושאר דברים קסומים. חבל על הזמן, כמו שחברה שלי שהייתה קוראת את הסידרה באמצע השיעור, הייתה אומרת.

ספרים מדהימים

ולצערי נוצריים בצורה מזעזעת. אבל עדיין מאוד מאוד יפים. והסדר הוא- אחינו של הקוסם, האריה המכשפה וארון הבגדים, הסוס ונערו, הנסיך כספיאן, המסע בדורך השחר, כס הכסף והקרב האחרון. מאוד מומלץ!! תמר דינור

Ginny

New member
אםםםםם

הייתי רוצה להפוך לחיה עם קלאסה, אבל חייה שבדר``כ כולם אוהבים, ולחיה שלא יבחינו בה הרבה. לא הייתי הופכת לזבוב, כי אנשים שונאים זבובים, וגם זבובים לא חיים הרבה זמן, ככה שמפחיד איך שזה ישפיע. הייתי כנראה הופכת לציפור יפה. כנראה תינשמת לבנה.

למעלה