אנילא מבין...

אופטיפ

New member
אנילא מבין...

אני לא מבין אתכם בכלל אני הייתי חסיד של דרגון בול זי אבל עכשיו בא לי להקיא מGT מה זה??? אפשר בכלל לקרוא לזה סידרה??? מה זה התסריט המעפן הזה של ה20/23 פרקים האלו שגוקו הוא ילד בלי קשר כאילו לא יכלו לשבת עוד חמש דקות להמציא משהו טוב מ.."גוקו עשיתי מחקר רציני ואם לא תמצא את הדרגון בולס בעוד שנה בדיוק כדוה"א יתפוצץ" (WTF) וגם מה הקטע עם המפלצות האלו אם אתה בכלל יכול לקרוא להם מפלצות מה זה גוקו נלחם ביצורים פי אלף יותר חזקים (פיקולו, ויגטה, פריזה, סל, קיד בו ועוד אלפים) אז מה הבעיה הגדולה לתת כאפה למפלצת הירוקה הזאת עם השפם או לפוצצץ לו תאם אמא עם קמהאהמהאהה??? מסובך??? לא אז למה הסיבוך ומה הקטע של החללית הרי גוקו וטראנקס יכולים לשוטט בחלל לא חמצן (הם סייאנים למי שלא זוכר) והם יהיו הרבה יותר מהירים בזכות הטלפורט של גוקו. תודה רבה על ההבנה אני מקווה שאתם איתי עד יתחילו באמת עם הסידרה זה יקח כמה פרקים, ואז גוקו יהפוך לסופרסאייגין 4!!!

FireZeroX

New member
מסכים איתך בהכל חוץ מ.........

סאייאנס לא נושמים בחלל. אם לא גוקו לא היה לחוץ לצאת מנאמק, הוא היה עף מחוץ לאטמוספירה של נאמק וזהו. אפילו שבספיישל בארדוק רואים את בארדוק נלחם עם האנשים של פריזה מחוץ לאטמוספירה...

6565

New member
../images/Emo152.gifנכון...

דרגון בול ג'י טי באמת ממש לא משהו...אני לא מתלהבת.. ועשו את פאן מה זה מעצבנת!!! היא כל הזמן "טראנקס אתה לא יודע לטוס בחללית?!" או "טראנקס אולי יותר מהר אנחנו מאבדים אותם!!" בקול המעפן שתקעו לה... אבל גוקו הוא כזה חמוד!!!!!(כמו תמיד..) ומה הקטע של הצוות פרה האלה ולמה הם כל הזמן אומרים פרה?!... אה כן ואם לא ראית אז הטלפורט של גוקו לא ממש עובד...

harar8

New member
נכון, את צודקת../images/Emo45.gif

הם לא היו יכולים להשתמש בטלפורט כי זה לא עובד כי כשהוא נהיה קטן אז כל הכישורים שלו לא הצליחו כמו פעם. אם הוא היה יכול להשתמש בזה אז כבר ממזמן הם יכלו להשתמש בטלפורט ולעבור מכוכב לכוכב ולאסוף את כל הכדורים.

Teen Gohan SSJ2

New member
אני ממש מסכים איתך!!!

הפכו את גוקו לידל אוטיסט אם קיבה אין סופית... והם גם ניהיו ממש חלשים... אני ממש ממש ממש מקווה שהסידרה תשתפר בפרקים הבאים כי אחרת אני פשוט יפסיק לראות... ציפיתי למשהו עצבני מGT וזה ממש אכזב אותי עד עכשיו

Kingeh

New member
זה עדיין מאכזב..

גם בסאגות האלו... האמת הדבר היחיד שאהבתי מאוד בג'י טי היה השיר פתיחה...

למעלה